Danas teleće šnicle (svaki put se iznenadim kako je teletina skupa), njoke, zapecena cvjetaca s maslinovim (onako natur), salate: kiseli kupus i matovilac.
Printable View
Danas teleće šnicle (svaki put se iznenadim kako je teletina skupa), njoke, zapecena cvjetaca s maslinovim (onako natur), salate: kiseli kupus i matovilac.
Poriluk varivo, šnicli na naglo (bili u Marinadi, mekaniii) i uz to salata.
Ta desert ostaci kolača od Božića.
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk
Popecci od dimljene skuse, domaci tartar umak s crvenim paprom, salata od rotkvica i rikule.
Dobila sam Ledo Fitness mješavinu smrznutog povrća, pa sam to skuhala s rižom. Jako je fino. Uz to pureći faširanci i domaći ajvar.
Zašto su povrću dodali epitet fitnes? :lool: Ranit ću se. Stvarno nisu normalni više s tim forama koje zabrijavaju. :lool:
Eh, tako to ide. Ime prodaje proizvode. Unutra je grašak, mahune, prokulice i šparoge. Da sam u njihovom marketing timu, smislila bih nešto slično.
Nemoj se ranjavati, to je dobar posao. Hrvatska firma za osmišljavanje naziva dala je ime Toyoti Yaris. Možda ima toga još...Što fali ideji? To što nije moja, pa nisam za nju dobila pare/plaću.
U toj kombinaciji je sve zeleno: brokula, grasak, sparoge, zelene mahune, prokulice.
Nisam jos probala,a sad me Peterlin podsjetila da sam to nedavno kypila.
U svakom slucaju prakticno kad se treba brzo napravit zdrav prilog, skuhat,malo posolit, maslinovo i voila.
Bas cu probat ovih dana.
Probaj. Nama se sviđa.
Napisala vec Peterlin,ja krenem post pa nesto drugo i onda preskocim post izmedju :-)
Meni se naziv proizvoda bas svidja jer mami kupce,a to mu je i svrha ;-)
Uostalom u Hrvatskoj zapanjujuce malo ljudi jede redovito (svakodnevno) povrce.
Okej, ja sam čudna gljiva. Kad vidim "fitnes" na proizvodu zaobiđem s gađenjem. No, možda to ima drugih razloga. :lool:
Hvala pepi za info, nisam probala.
Inace Ledove proizvode s povrcem znam kupovat zimi i fini su mi (grasak, mahune).
Danas hamburgeri, home made. Sve. :mljac:
Juha iz vrećice, pire krumpir, cikla, ćevapi iz igomata. Nisu htjeli jest. Sad jedu četiri dana stare kiflice s pekmezom. :nope: Šteta što nema smajli :lupa-glavu-od-zid:
Danas sarma, uz to pire domači, a za desert starinska mazanica. Ručak je u skladu sa željama moje svekrve, koja više cijeni takvu hranu nego pečenje i kolače s kremom.
Nakon tri dana ubijanja u sarmi, pecenjima svake vrste, kolacima i mezi, danas sam si odredila dan za detox. Za mene razno voce i povrce, a za klince rucak kajgana i ostaci sira, prsuta i kobasica iz hladnjaka.
Sutra ipak kuham varivo grasak-mrkva-teletina.
Juha od bundeve s grančicom ružmarina,nisam našla kadulju
Rižoto s povrćem
Pureći popečci
Kelj na lešo
Danas pileca juha, pureca struca, pomfri (djeci), nama grilane tikvice i sampinjoni.
Ja sam danas sarmu pravila za rucak, bit ce za jos jedan.
A pripremila sam i otkosteno pa punjeno rolano pile za sutra i porchettu za preksutra. Jucer sam paellu radila, prije onog kaosa.
danas juha od šampinjona i francuski krumpir
Slanutak! :kuhar:
leća sa na salatu danas (još moram progruntati što ću sve unutra ubaciti)
a što ćete vi kuhati na staru godinu, da nam nova bude bolja? :mrgreen:
Ja ću sarmU
Mi danas janjetinu s krumpirima a za sutra staru dobru sarmu...
Jedino se dvoumim da li da je uštekam u slow cooker ili klasično jer je nisam nikad radila u njemu. Ima li tko da je kuhao sarmu na taj način?
Mi cemo veceras pecene krumpire i telecu plecku sa sljivama. Salata standardna, zelena +mladi luk. Ne volim bas docek Nove i nije mi do slavlja ali evo.. Obicaja radi.
Flopice, nikada nisam pravila sarmu ali koliko znam ona se i treba dugo i sporo krckati, mislim da sa slow cookerom ne mozes pogrijesiti..
Slanutak mi još nikad nije ovako dobro uspio. Strašim da će mi postati omiljeno jelo.
Sutra bih radila švedske kuglice. Mnogo ih volim.
Radiš li od konzerve ili od neskuhanog slanutka?
Suhi, namočim preko noći.
Na Silvestrovo:
Odojak, mlinci, francuska
Na Novu:
Juhica, janjetina, zapečeni grah, tiramisu torta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi smo danas sarmu i pire krumpir, desert pita od visanja i nista drugo, nije mi bilo do spremanja kolaca ovih dana.
Pileća juha, sarma od lani :) , odojak pečen na Staru, pire, ledene kocke. I još sam za malu napravila paštu s piletinom.
Vrijeme ružno, nismo provirili iz kuće, dobro je zaposliti se kuhanjem, nekako lakše prođe vrijeme.
Kod nas ostaci odojka i nešto malo francuske salate, pa ću skuhati lešadu od prokulice, mrkve i krumpira. Juha od butternut bundeve. Popodne planiramo obići vikendicu i pokupiti ostatak jabuka, pa će za koji dan biti štrudl ili pita.
Eh, da...sarma se pojela brzo, pa ćemo skuhati drugu za koji dan...
Na silvestrovo odojak, krumpir, francuska. Za ručak du bile lazanje iz lidla
Nova godina -pileća juha, sarma, svinjski kare iz rola, pileći batci, mlinci i krumpir, francuska, paradajz sos. Danas ko šta hoće od ostataka ovog od jučer, zakuhat ću novu turu juhe. Sutra procjenjujem da će biti sarma
Francuski krumpir danas.
Kisela repa s grahom na ćušpajz.
Uz to ostaci janjetine od jučer.
Medenjaci i ostaci tiramisua.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ostatak svinjetine i grandirmars danas. Juha, bistra. Za desert cu vidjeti.
Jucer sam pravila neki biskvitni kolac, planuo je popodne.
Domaće krvavice, pire krumpir i domaće dinstano kiselo zelje.
Za desert još ne znam.