Bi rado al sumljam...... i ja non stop gledam i cekam jel javila betu!Latice jel nastavljas ic kod dr P. odnosno kod njega vodit trudnocu?
Printable View
Bi rado al sumljam...... i ja non stop gledam i cekam jel javila betu!Latice jel nastavljas ic kod dr P. odnosno kod njega vodit trudnocu?
384!!
Super!Čestitam! !!!!!!
Lara superrrr beta :-D
Željkice, idem idući tjedan na prvi pregled kod dr. P, al ću trudnoću voditi kod svog soc. gina.
Hvala!! U pon. ponavljam, nadam se pravilnom dupliranju. Sretno svima!
14 dnt. Da, bila sam na Femari. Skroz dobro sam je podnila, jedino na momente vrucina. Al sve u svemu ok.
Wooow, cestitam Lara!!!!
Drzim fige za super duplanje!
Uzivaj, veseli se :)
Cure moja beta 11dnt 283. Dakle ravno prije 48h je bila 130. Dupla jest, to je ok?
Laine, to je super, čestitam!
Željkica, ako se ohrabriš danas na test držim :fige: za plusić
Hvala. Ajd meni je malkice lakše, željkice sada ti, držim fige!!!
Laine, bravo, cestitam!!
Jel moras opet vadit ili cekas uzv?
Otisla sam jutros vaditi betu iako je dosta rano, jer se nisam htjela izludivati pisanjem testova.
9 dnt blastica, beta je 65,8.
To bi moglo biti ok, jel tak? :)
Laine čestitam! Ja cu pricekat jos koji dan al testvsam kupila.
Biska ne zamaraj se s vrijednostima bitno je da se za dva dana podupla. A ja sam čula da na 14 dan od ovulacije (kao što je tebi) da je dobro sve iznad 50.
Željkice svaka čast na strpljenju.
Laine i biska, super su bete, čestitam :-D
Sretno vam dalje
Željkice :fige:
Cure čestitam! :-D
Najbolja je ova jesen, post-more bebe se primaju sve odreda, sunce radi svoje :)
željkice još sitnooo :)
ps. curke, za mene se tu na poslu proširila priča (od nadređenih nadređenima) da sam išla na bolovanje jer sam išla pobaciti :-o zli jezici uvijek rade. :roll:
Dobra ti je beta.moja je bila 10 dan 7st 42 .danas mala ima 1.5g
ajme koliko dobrih vijesti! Čestitam svima!
Ja sam isto čekalica. Danas mi je 5dnt, dva trodnvna 6stanična. Simptome nemam nikakve. Osim što se od duphastona oprištavim :)
Sybila, i ja mislim da je to dobrim dijelom do sunca, odmora i opustanja. Mi smo namjerno kasno isli na more i odmah hvatali sljedeci ciklus za fet.
Jos sam u soku, napokon znam da mogu zatrudnjeti :) :) :)
Sybila ljudi su zlo, ja na poslu nisam rekla osim par osoba a za sve ostale sam izmislila neke dijagnoze tako da ne izmišljaju a opet da ne znaju istinu.
Baš mi je drago vidjet toliko uspjeha, samo da nam je tako do kraja. Željkice jesi još strpljiva? :-)
Sybila joj zločestih ljudi, ne mogu vjerovati da takve gluposti i neistinite šire :-(
Željkice ajde javi nam lijepe vijesti :-D
Ostale čekalice sretno od srca.
ma nocas su me probudili takvi bolovi za poludit pravi menstrualni rezalo u jajnicima.....ujutro odlucim napraviti test da vise ne pijem bezveze ljekove kad ono pojavila se druga crtica ne toliko tamna ko kontrolna al je jasno vidljiva!sok!
Zeljkica, tooooo!!!!
Cestitke od srca!
Jeeej željkica, ni moje crte nisu bile tamne a beta 130 tak da to ne igra ulogu, bitno da je tu.
Ja nisam imala bolove ali od jučer me boli od lijevog jajnika preko kuka u nogu, nije jako ali već je neugodno jer ne prestaje i naravno sad paničarim.
Željkiceeee pa čestitam, imala sam dobar osjećaj da će biti stupići kod tebe :-D
Pa pogledaj moj avatar (crta se slabo vidi), a sutra dan beta 400 :-)
Evo da se pridruzim. Danas imam transfer. Svima cestitke na pozitivnim betama i lijepim plusicima.
Cure, čestitam....znala sam da će jesen bit bolja od onih vrućih dana i niskih tlakova ;-)
Ja odmaram i dalje od mog neuspjelog drugog IVF u sedmom mjesecu.
Čekam histeroskopiju u jedanaestom pa na treći.
Malo ću se bavit sa sobom do tad, uzimati neke vitamine i rasteretiti si mozak.
Željkica jeeeej, navijam za veliku betu
U pon vadim betu pa cemo vidit,jos sam sva rezervirana.
Čestitam zeljkica i navijam za veliku betu:-)
Da se i ja pridružim ovom ranojesenskom vlakiću- 10dnt dvije blastice iz FET-a Beta je bila 297, 12. dan 817:) sad čekamo uzv da vidimo da je li sve kako treba biti.
Inače, ovi smzlici su iz postupka u kojem smo dobili našu princezu koja sada ima 3,5 godine.
Čestitam svim curama na pozitivnim betama! Sretno dalje!
Aaaaaa gabi i zeljkica cestitaaaaam!!!!!
:heart:
Zaboravila napisati- a znam da svi poslije transfera vole to citati. Ja sam i u prvoj trudnoći i u ovoj imala potpuno iste simptome- podrigivanje i smeđi iscjedak 6dnt, znaci 11dpo. Odmah sam posumnjala da bi to moglo biti to:)
A sto se tiče testova- večer prije bete od 297 test je bio pozitivan ali crtica je bila bljedunjava, ni blizu kontrolnoj, čak sam se bojala da nije biokemijska kad ono šok drugo jutro:)
Cure čestitam!!!
Gabi25, to curo!
Cure hvala na podrsci!!!Gabi čestitam!
Gabi čestitam :-D
Sretno nam svima dalje, bome vlakić se puni :-)
Ajme cestitam,vidim puno poznatih imena u 2.krugu :)
Cuvajte mi mjesto u trudnicama,da i ja sto prije dodem
Ajme divne vijesti curke! :) čestitam! :-D
željkice, drago mi je da si "nešto napravila" pa da imamo super vijesti! ;-)
sad će i veeelike bete i jaka srčeka :) baš sam sretna zbog vas!
Lijepe vijesti se vidim nastavljaju! Cestitam cure! Ovo daje nadu da ce nas se slijedeci tjedan jos pridruziti!