betty :love:
mene bole noge od jucer al neka, volim ja upale misica :lool:
nadam se da ce bit trcanja jutros, jos uvik dosta puse :unsure:
Printable View
betty :love:
mene bole noge od jucer al neka, volim ja upale misica :lool:
nadam se da ce bit trcanja jutros, jos uvik dosta puse :unsure:
MB, tebi je rođendan danas?
pa neka ti je sretan!
betty je :kiss:
trkacice, aj pomozite :) prijavila bi se na wings for life, sad ne znam da li da prijavim 10 km ili 15 km. 10km sam vec otrcala pa znam da bi mogla a
15 bi mi bio izazov :mrgreen:
zapravo, moje pitanje je da li da idem na sigurno pa probam to sto brze otrcat ili da idem na izazov koji mozda i ne ostvarim :unsure:
Kad je to ono?
Ako se stignes pripremiti i do utrke povecati jos malo kilometrazu, prijavi se za 15.
Meni bi psihicki bilo lakse kad bih znala da mogu istrcati odredjenu duzinu.
Sretan ti rodjendan!! :*
hm, za malo vise od 3 tjedna...
Pa stignes, ovaj tjedan oko 11, 11 i pol. Pa onda 13. I onda 15.
Samo nemoj par dana opred utrku trcati 14,15 km.
Mozda ce vikki biti pametnija id mene :)
to ti je riskantno zbog ozljede. do sad si samo jednom istrčala 10. km bi se trebala povecavati za max 10%tjedno. sretan rockas!
vidi ove mb, kako za rodjendan planira vikki metodu, ali nije sigurna da li joj za uspjeh treba 10 ili 15 km :lool: sretan draga od :heart:
Anci tebi je danas vazna stvar? ako je sretno.
betty moras se naviknuti na radnu okolinu i imunoloski, ko zna kakve tamo bestije haraju :mrgreen:
hvala cure :kiss:
ma znam ja da to nije bas najpametnija zamisao :lool: al moram ja nesto komplicirat :lool:
imam jos par dana da razmislim :)
Vikki :heart:
MB sretan rođendan!!!!!!!!
Tang :lol::lol:
Betty, drž'se!!!! Miša mu, stvarno sreća, nema šta....
Ja i dalje nemam prijava, samo bolovanje...
Malena beba, sretan rođendaaaan :dancingfever:
spajka, ma ne vjerujem da je do toga, propuhalo me ovaj vikend u šparogama, stvarno sam bila pohlepna za njima kad sam na takvoj buri provela sate i sate
danči, jesi na kraju dobila atb?
Da ne bi bilo zabune... nisam došla vježbati :P Samo sam došla čestitati vikki! Wooow, go girl!
A možda vam se jednom i pridružim! :)
Tang hvala :kiss:
Danci nadam se da ces brzo ozdravit, a isto otidji kod dr ako ne budes bolje kroz koji dan :)
hej cure :-D
vidim da tu ima svasta
od rodendana, trudnoca do bolestina i novih utrka
Malena beba, sretan rođendaaaan
Viki nadam se da ce biti onako kako si zelite
betty sto brze ozdravljenje zelim
nisam se javljala neko vrijeme, ali to ne znaci da sam stala s vjezbanjem
radim body revolution
1 tjedan odraden
2 tjedan preskocila jer mi se cinilo da sam u formi da predem odmah na 3.
3 tjedan odraden
4 tjedan u tijeku
za sada radim sve po planu :uteg:
jedino mjerila sam se na pocetku i nakon dva tjedna i ni mm manje,kamoli cm :-(
a kad sam radila 30DS vidjeli su se rezultati i nakon tjedan dana
Vidis, sasa me iznenadila :mrgreen: ali da, treba paziti s povecanjem km jer ako se preforsiras, nece ici ni 10 km! :D
ja sam napravila jrc4 i cardioshred 1 danas. a jučer cardioshred5 i guns and pistols 1.
pa da, a i nije stvar samo forsiranja nego toga da je to velika razlika, 10 i 15 km. ja kad sam s 10 dizala na 12, bilo mi je teško. s 12 na 13. 5 jako teško. mislim, meni do 10 nije neka drama za trčat, nakon toga ipak počinjem osjećat tijelo i težinu. tako da koliko god je primamljivo, mislim da se dužine trebaju dizati pomalo. tj 10% tjedno maksimalno. nije to baš neka mudrost. to svuda piše, na svim vodičima za pripreme polumaratona i slično, jer su takve dužine ipak nesvojstvene ljudskom tijelu.. tako da ja na malenabeba mjestu ne bi s jedne desetke skočila na 15, ako ništa zbog straha od ozljede.
vikki :)
mb sretan rockas. na wings ne prijavljujes kilometrazu nego trcis doj te presretacko vozilo ne stigne. to moze biti 2 a i 15km. ovisno o tvom tempu
malo plavo, meni se čini da je wo3 i 4 negdje na razini level 1 u 30DS (mnoge su vježbe čak iste), tako da si na jedan način napravila korak nazad u težini. Samo nastavi, svaki je level sve teži, iako vjerojatno s vremenom gubitak centimetara postane sporiji (zavisi od čega si krenula).
jel vi pijete kakve vitamine?
tipa multivitamin ili magnezij ili nesto trece...?
naime zadnje vrijeme se osjecam bas nekako umorno
mislim da ne moze biti od vjezbanja jer sam prije BR radila 30DS
tangerina i meni se cine da vjezbe nisu prezahtjevne ali nekako sam bez energije...
ma ni sama ne znam kako bi objasnila...
nije upala misica ali sam usporena, troma, umorna... :-P
Malo plavo ja pijem magnezij al povremeno jer najcesce zaboravim.
Magriz tako sam i ja bila svatila al sestra se vec prijavila i kaze da joj je trazilo da upise kilometrazu? Sad ne kuzim vise :?
Jel ti ides?
mene nije trazilo nista, ali prijavila sam se jos na jesen. a cak i da trazi to je samo okvirno
vikki, javi se poslije uzv
:lol: za trcanje kao metodu
valjda ja zato ne trcim (jos :mrgreen: )
nego, Anci, rekla si ono da sam ti ja korekriv kad pomislis na trece
e pa, los sam ti ja korekriv, ja bih unatoc svemu imala jos jedno
ALI, kad bi netko mogao garantirati trudnocu i porod ko sa trecom curkom, i kad bi nam se spontano zalomilo, jel...
uglavnom, cekam da mala zaspe i ide wo8
vikki :heart:
mb, sretan rodjendan i ovdje, draga :-*
sinoc x3 yoga, svidja mi se
prekaljeni p90x vjezbaci se kunu u 90-ominutnu yogu iz tog programa, ali kad bih to stigla izvesti...
meni je ova za pocetak bila sasvim dobra, mogu sve vjezbe, cak i dubiti u crow, ali gubim ravnotezu cesce od njih
iako, primjecujem da sam manje razgibana no prije, dok sam vjezbala chalene koja je imala stretch posten, a ne onaj iz focusa ili skoro nepostojeci u combatu
necu vise zapustati taj aspekt vjezbanja, ovdje je srecom dobro zastupljen
veceras ide taj pakleni the challenge
sklekovi i zgibovi, odaberes broj, tipa 15-10 i onda ga ponavljas 30 minuta
mislim da ce moj broj bit 10-2, a i to je optimisticno :mrgreen:
ajde, bit cu bolja od 2, ali samo zato sto cu koristiti traku a ne sipku za zgibove
ako budem mogla tipkat sutra, javim kako je bilo
summer, ja nijednom, ali nijednom nisam napravila tu 90-minutnu yogu do kraja (a odradila program)....svaki sam put pukla na živce :mrgreen:
Ova iz P90X3 mi je mrak, i vrtim je svako malo. Vježbe su sve iz P90X Yoge ;)
Mb, sreeeetaaaaan!!!!!
wo8 gotov
Mb sretan!!!!
Summer, zato u combatu po ultimate rasporedu imas cca 2x tjedno strech and strength, cca 20 min. I stvarno je dobro.
Mb, sretan rockas :-*
Danci, svega ti, kako na keto imas snage za trening? Ja sam smanjila uh i tocno u treningu osjetim da mi nedostaje.
Malo plavo, kakvo ti je zeljezo?
mb nek je sretan!:-*
mene je tražilo da prijavim kilometre...
Evo mene da uletim sa pitanjima na ovoj temi… čitala sam uvodni post, ali cijelu ostalu temu ne, pa ne zamjerite ako ste to već negdje objasnile. Uključila bi se sa vježbanjem. Inače sam prije trčala do 9 km, ali to je bilo prije djece- za to sada nemam vremena- pa trebam nešto za doma. Znači trčanje ne prakticiram već puno godina- no jednom ipak hoću opet. Za sada radim već duže 1h/dnevno orbitrek- gledam da ostanem ispod 70%puls (da li je to cardio?). Koje vježbe preporučate za početak? Da li nakon što ih odaberete, pronađete na netu ili ima kakav cd? Recimo čini mi se ok 30DS level 1 ali pojma nemam da li je to za početak ok? I kako i kojim redoslijedom odlučite kako i što vježbati i koliko dugo? I nakon toga – što? Naći filmić na netu koji prikazuje kako? Hvala- i pridružujem se čestitkama za Vikki…
Vikki, sretno na UZV i neka bude kako želiš :heart:
mb, sretan ročkas :zaljubljen:
danas nisam vježbala, a sad mi se više ne da, kasno mi je, baš ne volim popodne/navečer vježbati
cubana, definitivno odustajem od trčanja, ni uz Mirenu i svu predostrožnost o kojoj smo danas pričale, ja ne bih da mi se zalomi (opet)
iako, neki dan je muž primijetio da sam ostala trudna i sa Korinom i sa Jurom nakon što sam počela vježbati
tako da bi možda bilo najbolje da ni ne vježbam uopće :lol:
boli me desno koljeno još od pada, ali mislim da nije od samog pada, nego sam očito krivo radila neku vježbu
jel da sad izbjegavam tu vježbu ili da samo pokušam što pravilnije izvesti (jer nije da umirem od bolova, ali osjetim i kod hodanja i kod vježbanja bol)?
alga, i ja sam ovdje newbie, pa ti ne znam ništa reći, ali svakako ti želim dobrodošlicu :-)
Rahela, ja kad boli izbjegavam uopce aktivirati to sto boli. Nije to muskulfiber koji prodje i mos vjezbat uz njega.
Ja bih stedjela koljeno par dana da vidim hoce biti bolje.
Moja thing prosla vise nego dobro. Valjda sam sad vec ufurana :D
Extra trening po tablici :)
Mini 1 i 2.
Free su pa nek netko napravi, odlicni su.
Traju svaki po 5 min i dajte cure, probajte! Spajka, summer, ginger, flopi!
https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...edder-workout/
https://zuzkalight.com/workouts/butt-and-squat-workout/
Bravo anci :klap:
Rahela odmori koji dan :love:
Alga nisan bas od pomoci, nisam bas pratila nikakve programe, sve mozes skinit na netu.
Danas 7 km za 47 min, polagano :)
Ja sam došla čestitati :-). MB sretan rođendan :-*!
Vikki :heart:
Mb, ti si sad prava trkacica. Ja se nadam da cu sutra konacno na trcanje. Tijekom tjedna mi se svasta slozilo, em posao em frizura :mrgreen: pa sam redom radila Zuzi.