hvala vam puno cure:)drzite i dalje fige da se lijepo podupka:)
Printable View
hvala vam puno cure:)drzite i dalje fige da se lijepo podupka:)
hope čestitam :-D:-D prekrasna beta:klap:
hvala vam punoooo cure:)
Hope, ovakva priča mi uljepša dan :)
Hope čestitam!!! :-D :-D
Dobro duplanje i školsku trudnoću želim!
Draga hope, još jednom čestitke.... :)
mima235 i 113beba hvala na odgovorima. malo ste me umirile jer ja sam kontrol frim i moram znat sve unaprijed.
hope31 držim fige. :-)
hope31, iskrene čestitke :-D, želim ti da se beta lijepo dupla, i sve bude uredno do kraja!!!!
hope31, hvala na ljepim željama :-).....a ti sada samo mazi svoju bušu, i uživaj u sretnim trenucima !!!
evo zvala sam danas za nalaz...rekli su mi da su se čekali hormoni i zato tako dugo traje...i da ide kod dr P. da napiše mišljennje i da će onda poslati kući....a sad kad će dr Peroš napisati svoje mišljenje...ne znam...nitko mi nije rekao da ga nema....
hope31 :-D
Cure, u utorak sam imala punkciju i dr. Je propisao Cafalexin capsule 2x2. Sestra nam je rekla kako dugo ih moramo uzimati, no nažalost ja sam zaboravila... Ako netko zna pliz neka javi! Hvala!!!!
Hope hvala ti! Tako sam i pila, ali više nisam bila sigurna za sutra trebam li ili ne popiti ujutro. No, svakako ću ujutro jos popiti prije nego krenem gore. :)
Hope čestitam!
Hope čestitke!
Hope31- cestitam!!!!! Jedino sto sad mogu zazeljeti je skolsku trudnocu do kraja:) uzivaj!!
hope pa ti si trudna!!!!!
Čestitam od srca draga. Trud se isplatio. Želim ti puno sreće i mirnu i dosadnu trudnoću.
hvala vam puno drage moje:)
Hope, čestitke od srcaaaaa!!Jedva čekam da osjetim takvu sreću kakvu ti sada nosiš u sebi!!Iskrene čestitke i uživaj u svojoj trudnoći!!pusaaa!:-D
hope31, čestitam!!! ~~~~~~~~~~~~ za savršenu trudnoću do kraja!
Bokić drage moje!
Evo vratila sam se sa VV,navečer je na rasporedu štoperica i u subotu slijedi punkcija.Nadam se da će sve proći ok.
Pusa!
Hope31 čestitam!!!!!
Hrki, kakvo je stanje - koliko folikula imaš??? kako je gore???
Ružo ,gore se sve polako vraća na staro. Postupci su krenuli,živo je. Kad sam supruga išla upisati za subotu vidjela sam da nas je sedmero cura na popisu za punkciju za taj dan , za sutra šest . Danas je bilo 5 transfera.Ima dosta parova koji dolaze na prve preglede.Ja ti imam 5 folikula na jednom i 4 na drugom jajniku.Jedino što me brine je što sam za štopericu dobila 2 komada Decapeptyl injekcije,jel to u redu?Ja sam mislila da one služe za supresiju.Što vi mislite kakva su vaša iskustva?
Hrki sretno na punkciji!!
i ja sam obadva puta dobila Decaceptyl 2 komada, tak da je valjda u redu :)