lara čestitam od srca na predivnoj beti i neka trudnoća do kraja bude za 5+.
Printable View
lara čestitam od srca na predivnoj beti i neka trudnoća do kraja bude za 5+.
Klara,mislim da će te primit a jeli ovisi o ciklusu zaboravila sam jojo uskači! :-)
nuklearna ti je ovako di je glavni ulaz u bolnicu pa produžiš još naprid, pa ti ide hitna za djecu i malo naprid s desne strane su ti skale i njima ideš dole baš su ti sad kod tog ulaza za djecu radovi jer je nedavno pao strop tako da nemožeš falit. a je sam opisala :-)
željkice hvala,znam di je to, tu sam prvi put vadila prije 5god,pa se preselila pa sam na drugom mjestu bila, pa sad da ne lutam, hvala!
mislim da amh ne ovisi o ciklusu,poći ću 1.10
pripremam se za novi postupak u cito :)
kaže muž Šparcu da sad sina očekuje :)
Amh ne ovisi o ciklusu, bitno samo da je pocetak miseca. Tu je uvik neki problem dok cekas nalaz, ili nevalja taj aparat ili nema tehnicara, ja sam mialila da ce se moja krv ukiselit dok bude gotovo:) a ostali hormoni su na nuklearnoj, u tzv. Podrumu. Ako ti opet treba krvna grupa i markeri na hepatitis to je na krizinama( mislim da je tamo uvik i bilo)
I zaboravih ti pozelit srecu:)
sretna 1506 hvala
sissy koji dc ti je endometrij 4mm ?
jojo, u podrumu se predižu nalazi.
sissy75 jel ja i ti u dva dana meni je sutra 7 dc
a i generacija smo....:-)
Sissy samo ti jedi cikle i anansa, a i dr. će sigurno napravit svoje ako se ne podeblja, kao što si i napisala gore. Bit će to dobro, sretno sutra na uzv, da bude puno folikula!!
Bebi sretno u postupku, jojo za tvoje mrve :fige:
Cure, šta se amh tiče, mislim da se i on vadi 2-5 dana ciklusa kao i ostali hormoni, ja sam tako radila, a i na papiru koji mi je dr. P. dao prvi put kad sam trebala obavit sve te pretrage, pišu svi ti hormoni, uključujući i amh, da se vade 2-5 dc.
Evo ovako piše na tom papiru iz CIta (siguno ga imaju sve citovke): fsh, lh, E2, AMH, inhibin B i prolaktin u serumu (od 2. do 5. dana ciklusa). Jedino za TSH nije bitan dc kad se vadi.
I milsim da mi je dr. P. baš naglasio da to moram od 2-5 dc.
Vidim danas se pisalo o tome, eto ja samo informativno, a to su nam bitni nalazi, a amh pogotovo.
I ja sam uvijek nalaz amh čekala točno tri tjedna.
Sissy javi kakao je bilo na uzv!
ja ne znam jesam li AMH radila 2-5dc , mozd a i nisam hm.....
nego jel vi taj hormon ponavljate ? mislim vadile ste ga vise puta ?
sissy 8dc 4mm nije bas super ali stigne se podebljat do transfera kad je i bitan
nije ni meni bio dobar , neznam sada tocno koliki je ali je bio tanak jako zadnji put, dobila sam estrofem na kraju ,i ostala trudna
ako kontam da ti punkcija bude 12dc ; npr, transfer 15dc to je 7 dana jos
Tesko pisat s moba :) javim se opsirnije kasnije. End.se popravio na 7mm 4folikula od 13-11mm i jos malih. Nadam se jos kojem a meni punkcija ionako nikad prije 15-16dc pa valjda bude jos kojihm
crvenkapice ja ponavljam AMH tako mi Šparac rekao,prošli put sam ga prije 2 i pol god vadila
cure, AMH se vadi bilo kad - ne treba 2.-5. dc (to vrijedi za druge hormone).
sretno!
Kod mene minus :(,
evo mene tek iz splita....:)
e ovako stvari stoje endo 5 mm lijevo 3-4 10 mm desno 4 10-11mm valjda stignu još tek je 7.dc a i endo je valjda ok
iznenađenje za mene je desno 4 ,a uvijek po jedan sad je problem punkcija jer mi je skrooz visoko jajnik a poljak kaže ne smijem te ugrozit vidjet ćemo šta će bit
eto valjda sve u svemu nije loše za moje godine
i nastavio po 4 menopura do nedelje u nedelju ponovo uzv
sissy 75 i meni je punkcija 13 -14 dan uvijek
Papigice baš mi je žao :love2:
evo me sissy i posipam ************************************************** ************************************************** ***************!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
Papigo neznam sta da ti pametni kazem- uzmi sebi malo vrimena, skuliraj se i hrabro dalje!!!
Zeljkice baci duplu dozu te carobne prasine-trebat ce:)
jojo ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************* SRETNOOOOOOOOO!
lara kad je prvi uz?
Papigice jako mi je žao :love2:
Sissy i bebi sretno vam u postupku, da sve prođe kako treba! Sissy jel ti i danas bio dr. B?
Sara jel ideš kod dr.B na dogovor ili po protokol?
Na dogovor, imam još toga ponovit od nalaza pa neću moć odmah u postupak dok to sve ne obavim, to je sigurno.
Ti, jel krećeš uskoro u postupak?
Oce ko u ponediljak u dr B? Ja idem na uzv, reka je da dodjem 4dc pa da ga nadjem, da se ne trebam narucivat. Ajme, vec me strah da ga necu uvatit, a uzela dan slobodno da to rijesim i izvadim hormone
papigice ja ti idem u pon. a ti zvrkni Zdenku sutra i pitaj je jeli on tamo u pon. Nadam se da se vidimo :)
sara bila mi je dr.Š danas jer je dr.B dežuran večeras, odvela me preko puta ambulante na uzv jer je bolji i malo smo čakulale o godinama itd itd u svakom slučaju bilo je ugodno i nimalo stresno bez omiljenog doktora :)
papiga zao mi je :(
Sara do godine dana vrijede nalazi,bar meni nije tražio friškije.
Ja planiram ovako,10 dana prije slj. menst.ići kod njega na pregled i ako je sve ok idemo u postupak,11.mj.
Papiga pa nećeš odmah ovaj mjesec ponovo?
sissy, zva sam priju ona radi u rodilistu, rekla je da bo triba radit il doli, il na odjelu, pa cu ga trazit
sretna, ne ne, ja sam u dr B bila u 7 mj, i trebala sam na sljedeci ciklus doc na taj uzv 4dc, al mi se potrfilo da je sef isa na godisnji, pa nisam mogla uzet slobodno, pa sam prosli ciklus isla u poljaka na ivf, tako da mi se oduzilo, a tila bi to napravit da imam, ako odlucim preko bolnice
papigo drago mi je da već misliš šta dalje, šaljem ti jedan veliki:bye:
Jojo kako se ti osjećaš,koji je danas dan?
Draga ja ti nemam bas nikakvih simptoma tako da sam malo :( jedino me malo boli donji dio ledja ali mislim da je to od lezanja. Nemam ni tog smedjkastog iscjetka, ni glavobolje, apsolutno nista ( citala sam da bi to trebalo znacit ono- NESTO). Inace danas mi je 5dnt, ako se racuna onaj dan kad su embriji vraceni.