željkice,Gabi,:-D :-D :-D :-D
Čestitam vam od sveg srca!!
Printable View
željkice,Gabi,:-D :-D :-D :-D
Čestitam vam od sveg srca!!
Ja i dalje nemam nikakvih simptoma trudnoce i naravno da sam u strahu!kakvo je stanje kod vas cure?
Zeljkice, vecina zena nema pojma da je trudna kada je trudna toliko dugo kao ti :) simptomi mogu biti blagi ili cak nikakvi, nista se ne brini, sve je to normalno!
Zeljkice ma nema simptoma pravih tako rano, mene su tek 2 dana iza bete počele malo boljeti sise, onako na dodir i bradavice su mi malo osjetljive. Povremeno me probode s lijeve ili desne strane i to je to. Ne brini, držim fige za lijepu betu! Sutra ideš vaditi?
Ma znam da je rano al lani sam imala biokemijsku pa sam u strahu,da ujutro idem vadim.jutros sam ponovila test plus se odmah pojavio ,al nakon nekih sat vremena je skoro nesta,pa me naravno i to zbunilo.
zeljkice, sve je to ok! cestitam!
Na krivo mjesto sam javila 94,5 je beta,mislim da je mala?!
Koji ti je dnt?
14 dnt zato i kazem bojim se da opet nije biokemijska,u srijedu ponavljam.
Željkice, nema druge nego čekati nalaz za dva dana,
držim fige da se nastavi uredno duplirati :fige:
Treci dan.
Željkice nalaz ti je ok, nije to baš malo. Al nema ti druge nego čekat prekosutra. Ja čekam petak za uzv kao da mi je netko rekao čekaj 5 godina.
Zeljkice bit ce to ok. Ja imam jedno pitanje. Od danas dosta osjecam jajnik. Imam osjecaj ko da me skaklja jajnik. Neznam kako drukcije objasniti. Zasto ga tako osjecam?
antony34 - mene cijelo vrijeme pika, škaklja jajnik i to samo lijevi - iako je desni dao više u ovoj aspiraciji.
mene danas brine nešto sasvim drugo, danas mi je 9dnt i boli me glava. Inače me glava uvijek boli dan prije nego što dobijem mengu, pa me sad strah da ću sutra dobiti. Imate li vi inače " bolnu glavu" u svoji PMSima?
Draga al ja nisam imala punkciju pa me sve jedno skaklja. Ja s glavoboljama nemam problema. Mene zna glava boljeti ako ne nosim lece inace ne. Meni je tek 3dnt. Gdje je 17-ti. Nacekat cu se ja jos. Vrijeme tako polako prolazi.
Željkice, od :heart: ti želim uredno poduplanu betu danas.
Ostale cure držite se, navijam :-D
Latice puno ti hvala,evo bas cekam red za izvadit krv.
Željkice, sretno!
ma da, to sam i mislila - bez obzira na aspiraciju jajnici me pikaju i škakljaju. To mora da je od hormona (ja trenutno pijem duphaston), jer u ciklusima kad sam imala aspiraciju a nije došlo do transfera - jajnike nisam niti osjetila :) I meni vrijeme jako sporo prolazi al zato smo tu da si kratimo vrijeme :)
Nego, mene glava rastura :(, I inače me boli glava u PMS-u pa sam se odmah pobojala da je to kraj, al danas mi je dr. googl rekao da glavobolja može biti i rani znak trudnoće, pa sam ja odlučila vjerovat njemu :)
Pozdrav, i u mene glava atrasno boljela, i u ovaj trudnoce isto tako napocetku boljela a sada povremeno...
Yarmai, uopće se nemoj obazirat na simptome, glava me bolila u prvoj trudnoći,
ali i nakon FETa koji nije bio uspješan, tako da nema pravila. Sretno..
Željkice :fige: :fige: čekam nestrpljivo s tobom :ghug:
169, u petak moram ponovit.
Zeljkice bit ce to u redu vidjet ces. Dajte mi recite jesu li vas boljela prsa. Ja se ne smijem taknuti po njima. Do sad se nisam susretala s tim. Danas je 4dnt. Uzas kako su bolna.
antony34 - da tako je i meni. Počelo je odmah kako sam počela piti duphastone (recimo progesteron). Do te mjere me boli, da kad navečer skinem grudnjak bi skoro plakala. Boli me okretati se dok spavam.
aaaaaaa Gabiiiiiiii :-D
tek sad vidim!! cestitam draga!!!
predivno!
zeljkice, ne mora biti bas tocno duplo
Yarmmai prije mj dana sam koristila utrice jer smo stopali vjesticu pa me prsa uopce nisu boljela. Mene tako bole da sam morala grudnjak staviti. Dok njega imam ne osjecam tako jako bol.
Da da kidanje živaca. ..a vidit cemo samo da mi se lanjski scenarij ne ponovi.
Željkica, meni se tvoja beta čini ok, ne mora se nužno duplati, bitno je da pravilno raste.
I dr kaze da je ok al za svaku sigurnost da u petak ponovit da vidimo jel i dalje raste.ma bit ce dobro mora ha ha samu sebe tješim!
Zeljkica bit ce to u redu vidjet ces.
Danas sam ponovila betu, 14 dnt 2 blastice je 828! :) :) :)
Odlicna beta cestitam!!!!!
Biska cestitam.
Biska, čestitam, super beta !
Ma željkice, to je to :)
biska čestitam! :-D
Laine kako si,jesu prosli bolovi?
Evo željkica čekam sutra na uzv, strah me za poludit. U utorak je bilo grozno od bolova, išla sam opet vadit betu, znači 15 dan od transfera, bila je 2357, brojka je ok, al bolovi su bili koma čak sam i hitnu zvala, u principu ak se ne previjaš od boli i nema krvarenja nemoj doć i onda od jučer kao odrezano, sve prestalo, ali baš sve, i sise i bol i grčevi, danas kao da nikad niš nije bilo. Štrikam do sutra. Kako si ti?