ma može i to. onda mi treba suknja. opet, ne presvečana, ali ne ni obična, takvih imam u ormaru. a budući sebi nisam kupila ništa skoro dvije godine, odlučila sam se počastiti. u razumnim granicama, naravno. kud da idem?
Printable View
ma može i to. onda mi treba suknja. opet, ne presvečana, ali ne ni obična, takvih imam u ormaru. a budući sebi nisam kupila ništa skoro dvije godine, odlučila sam se počastiti. u razumnim granicama, naravno. kud da idem?
sad ja ne znam gdi tak nekaj kupit, pretežno zemen nekaj iz ormara
Gdje kupiti traper hlace s tregerima?
radničke onak ko za trudnice, na placevima, imam ja jedne koje planiram prodati iz trudničkih dana.
elly, ne znam koliko se dugo čeka. piše 7-25 radnih dana. ako naručuješ više stvari, možeš odabrati opciju da ti pošalju onim redom kako uspiju prikupiti stvari. prije 2-3 dana sam prvi put naručila pa sad čekam.
prijatelj me upozorio da se ovih dana malo duže čeka zbog kineske nove godine.
Za dealextreme neznam koliko se čeka, ali prepostavljam da je to sve isto, obično im treba do 25 dana.
Netko je pitao za trudničke hlače na tregere, vidjela sam ih par puta u CA, na odjelu za trudnice!
Gdje kupiti vatelin na metre?
Spring, možda u nekoj trgovini materijalima (u Os imaš nekoliko - 2 u Radićevoj, 2 u Donjem gradu, 1 u Sunčanoj). Ja sam prije par godina kupila vatelin za podstavljanje kaputa u onoj trgovini materijalima u Radićevoj pored Glembaya.
Možda Lio ima neki diskont? Molton kod Spara isto proizvodi jastuke/jorgane pa možda imaju i vatelin.
Ako negdje nađeš, pliz javi gdje i kolika je cijena (i ja ga povremeno trebam, a zaliha se smanjuje).
1. Jel netko zna gdje kupiti majcu za curu od 8 g. sa Monstericama?
2. Gdje ima za kupiti lutka Monster Laguna?
Hvala!
Zna li tko gdje se može kupiti knjiga Nele Sršen "Rak na duši"? Možda neki web?
gdje bi bilo za kupiti role za curičke (br.34-37), a da ne koštaju iznad 300 kn?
kakve su u interšparu, ima li netko takve?
Gdje mogu kupiti crveni donji dio trenirke za dečke? u h&m-u i zari nema, možda c&a? Sin želi biti crveni ninja u maškarama, naručila sam na e-bayu hoodicu baš ninjago i sad bi dolje bile super crvene hlače.
Hvala Buba!:-)
I još mi trebaju nekakve naljepnice za tkaninu (tipa kao zakrpe, ali da se ne krpaju, već samo peglom zalijepe).
U Nami su neke minijaturne i još koštaju preko 30kn. Bilo bi zgodno da su bar 10x10 cm.
Za mog dečkića mi treba!
Meni se čini da sam baš vidjela u HM crveni donji dio trenerke, nova kolekcija http://www.hm.com/hr/product/98168?article=98168-L .
A i sličnih ovima je bilo na sniženju za 30ak kn http://www.hm.com/hr/product/06696?a...rticle=06696-G
Monster High kostim za maškare? Osim u Mulleru. Tamo smo bili i nema više brojeva.
dietpharm centravit, tablete za zvakanje?
ne mogu ih nigdje naci.
Hvala! Budem s njim otišla d amože probati.
kišna kabanica za dvogodišnjaka a da nije ona preskupa iz froda?
Gdje kupiti sjenila za lampe manjih dimenzija (cca promjera oko 15 cm) imam ovakvu IKEA lampicu (http://www.ikea.com/at/de/catalog/pr...588/#/50193402) i moram prigušiti jačinu svjetlosti ...
Cure gdje kupit svečanu odjeću za veće dečke (vel.12-14). Sinek ima ove godine Prvu pričest, pa bi htjela čim prije riješit bar obleku, al opće ne znam od kud da krenem. Ne bi obične traperice
već neke malo finije hlače, košulju, prsluk ili eventualno sako. Po ovim centrima je sve manje više casual, a ja bi ipak nekaj za nijansu finije.
Moj je kupio sako (u nekoj ludoj fazi, neovisno o pričesti) u HM-u
Gdje kupiti male plasticne skije? One koje se remencicima pricvrste na buce...
Bili u H&M našli super stvari, al nažalost sve je dosta uski kroj i premalo mu je, je on malo jači, ali nije baš tak jako debel, samo je jače građe (najveći dječji broj). U SOliveru nema niš, a u Zaru nisam danas stigla.
gdje mogu kupiti, što povoljnije naravno, veće količine papirnatih košarica za mafine? ili mi se ipak više isplati kupiti kalup? koliko ih stane u kalup, čini mi se svega 6 ili 8 kom? vidjela sam u ofertisimi neke silikonske pojedinačne, raznih oblika po 17 kn šest komada.
ako ih fakat u kalup ide tako malo onda ih moram peči u nekih deset tura :unsure:
ja sam papirnate kosarice za muffine kupila u dm-u. mislim da su bile 4,90.