jesam i jajovodi su prohodni.
Printable View
jesam i jajovodi su prohodni.
Onda ce ti tesko odobrit al probaj,mozda ti priznaju inseminacije.
olea i marijakr, držte se :love2:
rose, vjerujem da će to sve biti sad dobro, beta ti je stvarno lijepo velika, a i puno veća nego u prošlom pokušaju po dnt.....:love: sretno!!!!!!
Cassie, čekamo testić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mare nema me ovdje cesto. Cestiitam od srca!!
jesen draga, hvala!
Test je pokazao plusić :) sada ćemo pričekati i idemo vaditi betu :-)
cassie, super!
cassie čestitam!!!
mare kako si ti?jesi bila na pregledu?
rose,cassie čestitam!!!
marijakar,olea77 žao mi je:love2:
jeli nam ko još ima u pragu
draga Cassie, jeeeeeeeeeeej :-D :-D :-D
Hvala Sejla, Rose, Mare, Sara!!!! :-D
hej curke, kao prvo ČESTITKE SVIM NOVIM TRUDNICAMA!!! :-D
i držim fige svim čekalicama bete!! :fige::fige::fige:
p.s. molim malu pomoć-HZZO me traži antimilerov test-di se najbrže može napraviti... :-)
thanks
AMH se radi u Vinogradskoj uz plaćanje (čini mi se oko 250kn) - samo dođeš tamo bilo koji dan ujutro. na uputnicu ga možeš obaviti na Vuk Vrhovcu - mislim da trebaš nazvati i naručiti se. možeš ga napraviti i u privatnim labovima - Breyer npr., ali tamo je nešto skuplje. navodno je najprecizniji nalaz baš iz Vinogradske, a netko je spomenuo da i privatni lab Labor surađuje s Vinogradskom pa možeš i tamo izvaditi krv ako se odlučiš za tu opciju.
sretno!
frka thanks...
evo, cijelo jutro zovem i pokušavam se naručiti-i eto... da stvar bude gora-moram čekati sljedeći ciklus jer sad kasnim 1 dan???? !!!! simpa, kaj ne?? :-(
dupinica, za šta kasniš 1 dan? amh se vadi neovisno o danu ciklusa!
dupinica, cijena AMH u Vinogradskoj ti je 346kn
cassie, čestitam :klap:
Ja sam ahm radila na vuk vrhovcu i nisam platila nista. Isto mi je bilo radi hzzoa,donjela sam papir na kojem pise da treba kao poslat to njima za dva tjedna i izvadili su mi.
curke evo ja danas ponovila betu (17 dnt) i dobila sam vrijednost 2891!!!! :-D:-D
sljedeći tjedan UZV!!!!!!!! :-D
bravo Heli,to se zove beta... čestitam!!!!!
HELI iskrene čestitke!!!! :-)
rečeno mi je da moram vaditi u prva tri dana ciklusa... :-( iskreno, tek sad mi niš nije jasno...
sutra ću se zaletiti na vuk vrhovec pa ću im odnijeti od HZZO-a da trebam to napraviti pa... kaj bu bu... ak ne, idem privatno!! :-)
hvala dupinica :-*
ja kad sam u vinogradskoj vadila AMH ni ne znam koji sam bila dan u ciklusu, mislim da ti to ne igra ulogu,
barem su mi tako rekli kada sam zvala gore da vidim jeli mora biti određen dan u ciklusu, natašte i sl.,
došla sam gore bez termina, čekala red i za nekih pola sata bila gotova, analaz mi poslali na mail.
curke, zlatne ste...
hvala svima na informacijama...
:roll:
dupinica, reci sutra na vv da ti je treci dan ciklusa, oni nisu bas citali da amh nije ovisan o danima cikusa
rose kako je prošao ultrazvuk?
rose, i ja cekam vijesti!
evo me,vidi se jedna pravilna gestacijska vrećica sa žumanjčanom vrećicom,sljedeći tjedan ponovo na pregled da čujemo srce:heart:,
vidi se i jedna mala gestacijska vrećica koja se stala sa razvojem pa je zato beta nepravilno rasla
kako ste mi vi,heli,mare?
jesi ti mare već bila na pregledu?
draga rose žao mi je zbog te jedne male mrvice :taps:
čekamo s tobom sljedeći ultrazvuk kada ćeš sigurno ugledati otukucaje srca, samo pozitivno, psiha užasno utjeće na to sve zajedno
moj prvi UZV je sljedeći tjedan u utorak ( 25 dnt) ginekolog je rekao da ćemo moć vidjeti otkucaj srca :) jedva čekam!!!
molim se bogu da me dočekaju moje dvije male mrvice, da im vidim otkucaj srca ... svaki dan je ko godina ....
curke moje, da vam javim današnju betu 14dnt 2000.
Ali danas se pojavila i sukrvica pa baš i ne skačem od sreće.
cassie, ni nemoj skakati, miruj - trudnica si ;-)
beta je ok, pa čak i sukrvica ne mora značiti ništa do puknute kapilarice usljed širenja maternice
cassie beta je fantastična!!!
imaš kakve simptome?
rose jesu se kod tebe umeđuvremenu pojavili kakvi simptomi, fizički znakovi trudnoće?
mare nam duguje odgovor o svom pregledu :cekam: znatiželjne smo!!!!
Heli, imam simptoma :) bockanje, bolne (.)(.), mučnina, glavobolja(lagana), ali rekla mi doktorica da strogo mirujem. Iako takav pojam strogo u meni stvara nervozu :cupakosu: jer nisam navikla ležati već biti aktivna, ali trudim se što više odmarati ipak želim uspjeh.
Heli, kako si ti?
Gdje su nam ostale Pražanke?
Bok cure,
Pratim vas već godinu dana i nikako skupiti hrabrosti da se javim. Sada je došlo vrijeme. I mi putujemo u nedjelju za Prag na donaciju jajnih stanica u PFC.
Naime, nakon preboljele teške bolesti (AML) jedini način da dođemo do toliko željenog djeteta je donacija JS. Sve informacije koje sam na ovom forumu skupila dale su mi snage da idem dalje, hvala vam na tome!
Bravo Nana, bravo za pobjedu nad bolešću i sretno u Pragu. :-)
draga nana, bas me veseli opet te čitati, sretno!
drage moje,dobro vam jutro...
cassie čestitam na odličnoj beti,samo polako,odmaraj i bit će sve ok
nana sretno u pragu,želim ti da što prije ostvariš svoj cilj,hrabrosti ti sigurno ne nedostaje tako da samo pozitivno naprijed
helikako mi ti?imaš li ti kakvih simptoma?
ja i ne baš,malo bolne ()() i primjetila sam zadnjih par dana laganu mučninu navečer i ujutro,uglavnom ništa posebno,da je po simptomima nebi uopće rekla da se nešto događa
vidit ćemo u ponedjeljak...
Rose, hvala na potpori! Svako dobro do kraja trudnoće.
Nana, samo naprijed i hrabro! Nisi sama. Ja sam u studenom bila na donaciji jajne stanice u Pronatalu, Prag :) sretno!!!
Heli, javi se!!! Kakvi su tvoji simptomi? još malo i ultrazvuk.
Hvala svima na lijepim željama i javim se čim stignemo doma.