8) baš sam imala feeling da je opet dečko...
:heart:
Printable View
8) baš sam imala feeling da je opet dečko...
:heart:
znate šta;pa valjda će se u budućnosti spanđati netko od svih tih naših cura i dečki - svi su iste dobi, roditelji se jelte druže...
ma i ja!!! :) Anek, znam da vam treće ne gine... :mrgreen:Citiraj:
spooky prvotno napisa
I čestitam na pišuljcu! :love:
PS. Anek, nešto si mi zapostavila blog. Daj šibni nekaj noveg. ;)
Znam da će zvučati kao fraza, ali i ja sam znala! :heart:
Čestitam, Anek, prekrasno! :heart:
Anek :D u oštroj konkurenciji Pinokijevki, Pčelica i Sanjića, Čokoladice se prijavljuju za osvajanje Anekića-šarmera :heart: .
tko zna...ali uzmi u obzir da sam ja kao srednjoškolka stalno govorila da ću kad budem "velika" biti mama 3 SINA 8)Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ili to možda već jesam?! mislim, vid, beba2...i MM :mrgreen:
da, da, stalno planiram comeback, malko sam se ulijenila - a i visuljim na onom facebooku..ali vraćam se blogu vrlo skoro ;)Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ovi veliki se ne broje.. :mrgreen:Citiraj:
anek prvotno napisa
nego, jesi li se potajno nadala curici? Ja moram priznati da stvarno jako želim curicu, ali nekako mislim da ću biti okružena samim dečkim. ;)
paaa...znaš što, ja ti generalno oko toga nemam želja; spol djeteta koje dolazi doživljavam kao nešto predodređeno, kao nešto što baš tako treba biti iz nekog razloga - vjerojatno da mi je prvo dijete bila curica, kod drugoga bi mi bilo fora da je dječak - drugi spol je drugo iskustvo odnosa i odgoja, ali nema tu nikakvih razočarenja.
kad mi je dr. rekla da je dječak ja sam procvala - jer tom čovjekiću sada sa spolom odmah nekako nastaje identitet..ma sve je to predivno i čudesno :heart:
u stvari mislim kao i ti. :)
Sad dok nisam trudna, stvarno si želim curicu. No, kao i u prvoj trudnoći, ukoliko zatrudnim, znam samo da će me ponijeti već samo trudnoća. A da li je u mojem trbuhu, pišulja ili pišulinac, u tom trenutku više mi neće biti važno. :)
tako je bilo i kod mene (samo što je bila curica u pitanju) :saint:Citiraj:
anek prvotno napisa
ah, trudnoća....bila bih valjda 100 puta trudna :)
rastopppppppp :heart: anek, da mi je vidjeti vidovo ličeko kad mu kažete da stiže braco.
čitam vas ali se nemam volje javiti i započeti s jadikovkama. ukratko, mislim da ću posjetiti vrtićku psihologicu i provjeriti što radim krivo. eto, dotle je došlo :( lada je i danas doma jer ne želi u vrtić, a mene to potpuno resetira i cijeli dan provedem pokušavajući ostati mirna. neva nema ništa od mene jer dok udovoljim ladinim prohtjevima i napravim par sitnica po kući ode dan. mm je opet bolestan s temp. 39 tako da se naš neprekinuti niz boleština nastavlja već više od 5 tjedana. nas 3 smo samo šmrkave.
ne stignem vam ni nevine slikice staviti da vidite kolika je frajlica. guguće, umiljata je, strpljiva i u ladi vidi božanstvo (malo je reći).
puse svima :love:
Anek, :heart: za još jednog dječaka!
Vid presretan?
Nekad si mislim da je poslije dečka lijepo imati curicu - neko novo iskustvo, a opet, o dečkima sve znam (bar mi se tako čini!).
No, kako veli mamma sanić, kad si trudna, ponese te sama trudnoća...
Pinocchio :love: , draga, nadam se da je već danas situacija bolja kao što se nadam da će i kod mene danas biti bolje.
Mi smo i dalje u vrlo prkosnoj fazi, 'neću', 'baš ne', 1000/sat, vrtić nakon tri tjedna - koma itd. itd.
Svima velika - :* !
Anek :D :D :D . Bas medeno! :love: Daj pliz javi kako je Videk reagirao. :heart:
:(
to i nije čudno nakon svih boleština, nervoze i dugog boravka doma.
što znači ne želi? kako reagira? ako joj objasniš da mora, protestirat će, trebat će joj par dana da opet ulovi vrtićki ritam i bit će ok. ona je bar prilagodljiva i vesela vrtićarka.
andrej je jasno rekao da mu je bilo lijepo doma s nama i da bi radije da tako ostane. razumljivo je i da se nakon mjesec dana morao opet priviknuti na vrtićku rutinu. ali objasnili smo mu da nažalost nema alternative jer svi radimo i pokazali razumijevanje za njegovu tugu, nastojali nadoknaditi popodne... tri dana je bilo teško, jutros je izjavio da neće plakati i veselo me otpremio iz vrtića.
ha, ha, ma čini ti se!Citiraj:
miloc prvotno napisa
tako je meni jučer moja šogorica rekla:"super, sve već imaš za njega /2. bebu/, a i znaš već unaprijed odgoj.."
svaki je malac druga priča - i metode i odnos koji imamo s vidom možda uopće neće funkcionirati s drugim. vid je recimo onako "poetski tip" :mrgreen:, a ako drugi mališa bude htio naganjati loptu i bude zaljubljen u bagere i sl..ja ne znam ništa o tome!
pinocchio - a baš vas je poklopilo s tim boleštinama :/; 5 tjedana, uff!!
nadam se da će konačno krenuti na bolje, i da ste sad odbolovali za čitavu godinu.
a lada i vrtić...hm, ona zna da si ti doma sa nevom kad je ona u vrtiću, i možda joj je to koma - to što ona tada mora biti razdvojena od vas..? možda se jednostavno osjeća isključenom...velika je to promjena dobiti seku, ne biti više one and only. možda njen doživljaj odlaska u vrtić ima više veze s tim, a manje sa samim vrtićem?
odi i porazgovaraj sa psihologicom, bit će ti lakše, a možda dobiješ i neki pametan savjet ;)
a vidova reakcija kad sam mu jučer priopćila vijest o bebi-dječaku /rekla sam mu kad sam došla po njega u vrtić/:
osmijeh od uha do uha, totalno oduševljenje, odmah je otrčao do tete i rekao joj "dobit ću bracu!!"
..a navečer smo malo u krevetu razgovarali o imenima, i on je davao svoje bizarne prijedloge tipa šmljfrlj i sl. :roll:, a onda sam je rekla da se mani i tati sviđa MATIJA. podragao mi je trbuh i rekao "dobro..može!
laku noć matija!" :heart:
/možda se još predomislimo, ali trenutno smo u matija-fazi :)/
Anek prekrasno, čestitam na još jednom pišulincu! :heart:
Pinokijice, vibram da vas boleštine što prije puste na miru. :*
AAAAAAAAAAAAAAAAA to je moje "ime" (MM se ne sviđa, ali meni je predivno!!!) za potencijalnog drugog sina :)Citiraj:
anek prvotno napisa
Nemojte nam samo Vida zbuniti sa nekim drugim imenom..Malac je Matija... :heart:
Anek, divna vijest :D Ovo je izgleda neka muska faza :D
Edita mi je maloprije izjavila da je bolesna i da je boli grlo, te je sama trazila caj i cijelog ga popila. Mislim da je gripa, jer ju je mm skoro odbolovao :roll: Samo da nije bronhitis :roll:
Snorki, šta ima kod tebe? Jesi počela raditi?
nisam jos iako mi je porodiljni zavrsen nakon cetiri godine :DCitiraj:
spooky prvotno napisa
pokusavamo rijesit situaciju sa Samijem, jer jos uvijek ga nema ko cuvat. Placat drzavni vrtic nam je trenutno preskupo jer ja jos nisam nasla posao, a iduci mjesec ce doci moja mama pa ce se vec nesto pokrenut. Mozda budem isla na neki kurs. Ne znam jos nista tacno :/
Uglavnom, kada mama dodje ja izlazim iz kuce :mrgreen:
Pcelice kako se ti drzis? :*
Koliko su zpd dečki visoki ?
marko ima 110 cm i 18 kg
cure su male :lol: (101cm i točno 14 kila)
on je sav u mišićima, ni grama baby špeka...
Edita 17 kg i 108 cm
za Samija moram provjerit, ali on je mladji :mrgreen:
Jel znate tko je Marku omiljeni pjevač ?
naravno,Zeko :roll:
za one koji ne znaju
http://www.diskografija.com/sastav/drazen-zecic.htm
Danas smo vagali Lovru. I ima 16,5 kg i mislim da je visok oko 100-101, 102...ne znam točno. :)
Maria :lol: ... kad se zasiti Zečića uvijek mu ostaje Popularni Jole.
kad čuje
http://www.youtube.com/watch?v=EkXHWXUiAWE
stane ko vojnik na mrtvoj straži i pjeva :roll:
...a moja Pia neki dan čuje stvar od Joy Divisiona i kaže:
" Daj mama šuti i pojačaj! Čuj stvar koja svira!" 8)
110cm, 19-20kg
Mare u kojoj AS ti je Marko?
Fran se ne broji. :mrgreen:Citiraj:
tweety prvotno napisa
Sad skužim da se i Marko ne broji. :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Niti Edi... :mrgreen:Citiraj:
snorki prvotno napisa
zašto ih ne brojiš? :?