Čestitam :D !!!
Printable View
Čestitam :D !!!
Čestitam :D
Nadam se da ćeš nam se još koji put javiti kad uhvatiš vremena :*
predivna vijest!
Super, super :D :D :D
:* i :love:
Čestitam! :D
Čestitam :D uživajte.
MAMA Ina, cestitam! :D
Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
:heart: :heart: :heart:
Čestitam!!! :klap: Jeeeeeee!!! :D
mala Ina :love:
:D :D :D :D :D :D :D :D
Čestitam ti od :heart: draga moja i uživajte i dalje svi skupa.
Nadam se da ći ih vidjeti kada budete dolazili u Hercegovinu.
Milion :* :* :* :* :* :* za sretnu obitelj.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ajme meni ko da sam ih ja dobila u svoje naručje :heart:
PREKRASNO!!!!
Iskrene čestitke od srca :love:
napokon. :D :heart:
:D :D :D :D :D :D
Čestitam od :heart:
cestitam,napokon da i to ostavite iza sebe,a sad uzivajte u djecici !!! :D :D :D :D :D :D :D :heart: :* :* :*
Čestitam! :D :D :D
čestitam :D :D
Čestitam :D :D :D :D
Čestitam!!! :D :D :D
A sad - uživanje!
opet cmoljim. stvarno ste sretni i uživajte u njima!! :heart:
Čestitam!!! Zauvijek! :heart: :heart: :heart:
:heart:
Čestitam i radujem se s vama! :D :D :D :heart:
:heart:
jeiiiiiiii
čestitam! :heart: :D :D :D :heart:
Prekrasno! Čestitam i uživajte jedni u drugima!!!
Cijelo vrijeme čitam i čekam dan kada ćeš napisati da je sada ZAUVIJEK i napokon dočekam .
Čestitam ti od srca draga moja i uživajte i dalje svi skupa :love:
Čestitam
svakako jedna od najljepših priča na forumu!
Javljaj se i dalje, kako vam ide :*
:DCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
Sad se prebaci na PDF Izazovi roditeljstva, jer ćeš tamo sigurno naći jako puno dobrih informacija i načina za pristupanje djeci... a vi ćete imati baš pune ruke posla... :heart:
Od početka pratim priču,i od srca čestitam maloj velikoj porodici :heart: :heart: :heart:
Krasna prica :heart:. Cestitamo!
Pročitala sam sve "u jednom dahu"...
Mala Ina, prekrasno opisuješ situacije i svoje osjećaje, plakala sam i smiješila se s tobom... :love:
Čestitam tebi i TM, ovo je tako prekrasna priča... :heart:
:D
:* :* :* :* :*
svaka čast i puno sreće i ljubavi
čestitam vam svima :D :love:
priča kao iz bajke :*
čestitam i uživajte :D
ajme tek sad pročitah da su tu ZAUVIJEK :D :D :D sreći nema kraja, volite se i ljubite! volimo vas i mi!!!!!!!!! :D :D :D :*
E budem li se zalila jos jednom kako nemam vremena slobodno me raspalite po nosu ! :nope:
Dani mi turbo brzo prolaze. Jos se prilagodjavamo, polako pustaju korjenje. Jos ispipavaju i mene i MM. Postavljamo granice koliko god mozemo i ne popustamo. Proslavili smo i rodjendan. Ajme koja sreca ! A je bio van sebe, jer mu do zadnjeg trena nismo htjeli nista reci. Kao za Bozic, ujutro baloni u sobi, pokloni... A tek torta waaaau Dvoriste je bilo puuuuno balona. Jadan MM 3 dana sebi nije mogao doci od puhanja.
Mama mi je bila 15 dana pa sam malo mogla otpuhati. Rjesenje je stiglo, sad cekamo da prodje onaj rok od 8 dana na pravo zalbe i to je to. A onda tek nastaje frka dok sve papire sredimo. Klinci su puni sarenih buha !
Jos nikako ne mogu skontati te rodbinske odnose. Kod njih su svi braca i sestre. Danas pitaju zasto mi imamo "dva tate" Dok sam ja skontala o cemu oni to. Zbunjuje ih to sto oni imaju dva djeda. Ubila se ja objasnjavajuci koje je moj tata a koje od MM. Za pola sata kao da nista nisam ni objasnila. Opet smo MM i ja brat i sestra. Ah kad smo toliko godina u braku i postanemo kao brat i sestra :lol:
Idem sad malo pospremiti pa u krpice
:love:
:lol:Citiraj:
mala Ina prvotno napisa
Uživaj u svojim dečkima :heart:
:love: :love: