Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Nekako mi se čini previše bombardirati djecu s bezbrojnim djedicama, a i sve te masovke po shopping centrima su mi malo :/ .
Slažem se u potpunosti.
Iako, ovo je prva godina da Andrej stvarno doživljava taj prosinac kao nešto posebno, pa čak se više i ne boji velikih bradatih djedica. Ali svejedno mislim da nema potrebe pretjerivati.
Njegov susret s djedicom bio je kod MM-a na poslu (na djedicu s mojeg posla ga nisam vodila :mrgreen: ). Kazalište biramo prema programu, a ne zbog doba godine.
Prošli vikend smo gledali Ivicu i Maricu, a na Orašara ćemo ići idući vikend - i jedno i drugo zbog glazbe, a ne zbog predbožićne atmosfere (oba djela su nam na stalnom repertoaru u autu).
Uostalom, u vrtiću imaju sasvim dovoljno predbožićnih događanja - tete su si stvarno dale truda. Sljedeći tjedan imaju i radionicu i predstavu i Djeda Mraza na kraju, i super mi je da su sve to organizirali.
(ok, priznajem da se ove godine ja puno teže koncentriram na prosinačka događanja, ali iz sasvim objektivnih i opravdanih razloga - tek sam danas postala svjesna koji je zapravo datum :mrgreen:)