I mi smo tu ...2 godine 2 mjeseca, 2 tjedna i 2 dana :) Kraj se ne nazire :)
Printable View
I mi smo tu ...2 godine 2 mjeseca, 2 tjedna i 2 dana :) Kraj se ne nazire :)
Eto mi se odjavljujemo sa 2,2 god.Nema vise,cicke presusile,jednostavno me pece kad vuce,jedino ak nebude nastavila sad kad se bebac rodi.Ali smo se stvarno nauzivale,najljepši period.Daj Bože da nam tako bude i sa ovom bebicom.
Mi se prijavljujemo, 2 god i skoro 2 mj.
Meni je vec pun kufer, ali mali ne odustaje i svaki pokusaj odvikavanja ne dolazi u obzir.
evo naša odjava-staž 2 godine,6 mjeseci I još nekoliko dana...počelo je sa nekakvim čudnim hvatom na dojci,nije me grizao,ali meni je postalo jako neugodno,kada mi se odmaknuo sa dojke vidili su se jasni otisci zubala...ponekad me pita za cicu: je li se umorila? mogu li je pomaziti? I to je čini mise to! bilo je divno za nas oboje-do sljedeće prilike!
Nezaboravnih 2 godine i 4 mjeseca.
Evo i nas u klubu dvogodišnjih sisavaca :-)
Imamo 2 g. i dalje cici, danju i noću, lijepo nam je. ❤
evo i nas tu, kraj se ne vidi, ali ne smeta me.
izbacila sam noćno cicanje prije tri mjeseca, cica po danu 3-4 puta i prije spavanja
Ooo, pa ja se tu nisam pritefterila ... Prosli 2,5 godine, kraj nije ni blizu. Trenutno mu rastu zubi, visi na cici vecinu noci, malo mi je puna kapa, ali on se ne da . Vidjet cemo hoce li prije on odustat ili ja pokleknut
ne znam jesmo se prijavili, al još smo tu punom parom, jutro, noć, nakon jaslica.... evo 2 g i skoro 6mj
I mi se prijavljujemo. Za tjedan dana punimo dvije godine, imamo 5-6 dnevnih i 2-3 noćna. Ako je bolestan sve se to udupla:roll:
Dok se jos nije bila rodila rekla sam da ću dojiti godinu dana. Proteklu godinu rekoh da ću dojiti do drugog rođendana. Evo i to smo proslavili, sad si mislim da ću valjda prestat do trećeg. I tak.
Imam povremene krize jer cica često i budi me i dalje po noći dosta, ali većinu vremena ipak uživam u tim nasim trenucima - valjda i zato što je to jedina prilka kad se s njom čovjek može pomaziti.
I mi smo jos tu LOL
Doduše to je jos samo prije spavanja i poslije vrtica ali ipak jos dojimo:)
4 godine, pune.
moj sisavac je bio prištekan 3 godine...nadam se da ću tako i s drugim djetetom :)
teška srca moram nas odjaviti, nakon staža od 2god i 8mj...jednostavno je prestao sam preko noći. trebalo mi je vremena da shvatim da zapravo ne vuče, mlijeko je samo prestalo, bez upala, izdajanja, cicoovisnik je sada samo ovisan kad je pod stresom (bolestan, odvajanje) da rukicom ih čuva po noći. tu i tamo proba... kaže L. sve popila, sutla tata kupit mikicu za sike od mame :cry:
Moj cicoljubac ima 2 g. i 8 mj. i idemo hrabro i veselo dalje unatoč novoj trudnoći. :dancingfever:
Evo mi se odjavljujemo, 2 god i 6 mj. Imao je začepljen nosić pa sam to iskoristila da prestanemo noču a danju me nije ni tražio. Evo i spavanje nam se popravilo, nema buđenja po noći, ako se probudi samo mi gurne ruku u majicu da vidi je li cica tu. Uglavnom prekrasno razdoblje, i kada ga je bolilo ( a puno ga je bolila glavica ) i kada je bio neraspoložen uvijek je cica riješavala stvar. :bye:
prijavak
2 godine i mjesec dana, kraj ne naslucujem
vidjet cemo...
Ja sam skoro 12 god. dojila, točnije 11 god. i 10 mj.:
Princ 19 mj.
Grofica 40 mj.
Kitica 51 mj.
Mazica 32 mj.
Svi odustali sami.
Kitica i Mazica su bile tandem.
Pridružujemo se! 11.3. Panda je napunila dvije godine. Nastavak slijedi :)
6.8. Mamin zvrk je napunio 2 godine i ne posustaje. :)
I mi smo tu. N. je 1.8. napunila 2 godine i ne nazire se kraj dojenju :-)
odjavljujemo se
prestala sa 2 godine i 7,5 mjeseci
I mi smo prestale s 2 godine ☺
2 godine i 2 meseca i još siki. Ali samo za večernje uspavljivanje. Noću pobegnem u dnevnu sobu, jer mi je u spavaćoj vruće pored njih dvojice i od tada se ni noću ne budi. Ona je bila ovisnik o siki i dojila sam je do 2 godine i 9 meseci, a on nije toliko zainteresovan. Mislim da ćemo uskoro prekinuti.
22 mjeseca, još dojimo nekoliko puta po danu i jednom-dvaput po noći (otkad se rodio još nije prespavao noć) :-)
2,3 godine. Još uvijek traži za uspavljivanje, za buđenje, po danu... I obavezno obadvije.:)
I kod nas slicno :)