dali smo sve od sebe :-)
Printable View
dali smo sve od sebe :-)
Valjda vise od 14. :mrgreen:
Meni 14 mjesecno redovno nije dovoljno.
Pozdrav......
Risus1981 jesi li zadovoljna trakicam koje si naručila na forumu, zaista su povoljne pa me zanima kakve su??
(bubek, nije bio takav dogovor, hladiš se)
daj mi vremena do sutra, to je sigurno samo CL dip.
Pozdrav!
Trakice su ok, e sada nadam se da sam zatrudnjela pomoću njih. Testiranjem sam brzo dobila pozitivan test i mislim da su trakice dobre. Čini mi se da nema loših trakica, sve je to isto samo što su različite osjetljivosti. Te trakice uglavnom se i kupuju na nekim stranicama koje po forumima spominju brojne trudilice. :-)
Naručila sam od nekog tipa iz Zg, 20 komada preuzela paketić u pošti i sve platila cca 90 kn. Evo link ako se odlučiš: http://forum1.orbis.hr/showthread.php?t=692710
S čovjekom sam se dogovarala pute mail-a. Trakice sam dobila u roku 2 dana jer ih šalje preporučeno, poste restante.
Evo tih trakica pa malo pročitaj o njima: http://www.babyhopes.com/babyhopes.c...tructions.html
Sretno!!!
Puno hvala.....mislim da cu i ja naručiti tako...:yes:
Sretno!
Sorry šta se miješam, ali se one daju i jeftinije naručiti...
Naravno da se mogu kupiti jeftinije preko neta, bez posrednika, al meni je ovako bilo zgodno s obzirom da nemam kako platiti račune preko neta.
Trakica je svoj posao obavila, uhvatila sam tamnu testnu crtu, ali nisam ostala trudna :-(
Sada opet sve ponovo i nadam se ovom mjesecu da je dobitan.
Nitko ništa ne komentira pa se nadam da ste sve uspjele u svom cilju.
Držim svima fige!!!
Ma ljuta sam, nisam još dobila trakice a obečali da će još kao prošli tj. dobiti nove zalihe i da će mi javiti... a da stvar bude bolja naručila sam i dalje na dva oglasa preko njuškala ali i njima trebaju doći....i još ništa:cekam:
a preko stranih ne mogu nemam kako platit preko neta... Morati ću kupiti u ljekarnoj one skupe... jer početkom 3mj. mi trebaju :-x
O je bila ovaj mj. i bili smo aktivni...i sad samo čekam...možda mi neće trakice ni trebati?!:coffee:
drzim fige da nece! :-)
Ja sam svoje trakice dobila u roku 2 dana. Poslat će ti nadam se brzo, a jos vise drzim ti fige da ih nećeš ni trebati.
Ja nažalost opet moram piškiti po njima, sva sreća pa sam se obskrbila njima još za ovaj mjesec.
Ja sam kupila preko njuškala...sad ćemo vidjeti...nisam ih koristila do sad...vidjet ću baš, komad je 4,80kn, neke navodno najosjetljivije, za 10 kupljenih gratis test na trudnoću...
Isusekolikotokosta.
Mogla bih se baciti u biznis. :lol:
fino si ustedis za postupak ;-)
nema problema Mali Medo,...meni je ta verzija s njuškala, zasad, jeftinija nego iz ljekarne...u ljekarni je 5kom 100kn
Napokon su mi javili da će mi poslati trakice....:-D:-D Stižu početkom tj.
Ja sam naručila veliki paket od 50lh-trakica+10 za trudnoću po 200kn. To mi je puno povoljnije nego da kupujem u ljekarni...
Ulovim ja s njima O, samo sto nikako da se vec desi trudnoća...a navodno je sve ok... Idem ovaj mj. na IVF pa ćemo vidjeti...:joggler:
Jooooj mene baš prati loša sreća. Sada kad sam krenila ponovo sa trakicama dobijem kandidozu i ajmo na vaginalete i suzdržavanje od odnosa. :-(
A tako sam bila uzbuđena zbog ponovog pokušaja jer sam 3.mjesec smatrala idealnima za zatrudniti.
Sada opet čekati sljedeću ovulaciju za mjesec dana.
Bok, Mari mari! Hvala na pitanju. Sve je ok, Rješila sam se kandide i evo prije 4 dana krenila ponovo sa trakicama, al nisam uhvatila pozitivan test. Mislim da sam za ove blagdan estalno pila i jela, nisam pazila na unos tekučine prije testiranja pa zato test nije bio pozitivan. Sada razmišljam da sam možda test obavila u krivo vrijeme i da se razina Lh hormona u urinu brzo mjenja i nisam uhvatila maksimalan. Ne znam ni sama. Sutra sam na polovini ciklusa i uglavnom u to vrijeme mi i bude ovulacija.
Kako je stanje kod tebe?? radiš testiće?? Držim fige da bude pozitivan za ovulaciju, a tamo za 3 tjedna i plusić za trudnoću.
Ma kod mene se nešto događa... ne znam zašto mi svaki ciklus ovulacija dolazi sve ranije.....ovaj je mj. pozitivna bila već 8.d.c.:-|
i onda 9.,10.,11.d. neg. da bi 12. d.c. opet bila vidljiva druga crtica......naravno dalje nisam ni radila... probati ćemo opet sljedeći ciklus, sad ionako nisam u postupku...čekam lijekove.
Ja bi kupila trakice, a nemam mogucnost naruciti preko interneta- ima li tko za prodati ako mu ne treba?
ja sam trakice kupila od nekog čovjeka iz zagreba. Poslao mi ih je postom post restant. Trakice su viskoe osjetljivosti, stignu ti u glavnu postu gdje zivis, za dva dana su mi stigle. Uzela sam 30 trakica za ovulaciju i 3 za trudnoću i platila 145 kn. Cula sam se s njim preko maila: gavran001@net.hr
Evo oglas na forumu: http://www.forum.hr/showthread.php?t=692710
Sretno!!!
Najgore je sada čekanje!!!:cekam::cekam:
Super cure-hvala!
Puzdrav ženske!! Nitko ništa ne piše. Piškite po trakicama???? Ima li uspjeha? jel debela testna crta na vidiku??
Ja sada čekam, sutra pravim testić na trudnoću i nadam se nadam se....
:bye:
Risus1981 sretno! :heart:
malo da se i ovdje javim, čisto da ne oftopičarim na odbrojavanju ;)
Molim iskustva ili bilo kakve ideje!!
1. ponedjeljak navečer (cca 21:30) Lh test negativan
2. utorak ujutro (prvi jutarnji urin) Lh test pozitivan; utorak poslijepodne (15:30) Lh test negativan
3. srijeda ujutro (prvi jutarnji urin) Lh test pozitivan, čak tamniji nego onaj od jutra prije
Ovaj ponedjeljak me toliko ne brine pošto je moguće da nisu bile povišene vrijednosti, ali me zbunjuje ovaj negativni test između dva pozitivna???
Također me zbunjuju ti pozitivni testovi sa jutarnjim urinom pošto svugdje gdje sam gledala upute, piše da se ne treba testirati sa jutarnjim urinom, ali razlog tome NE nije zato što ćete dobiti lažno pozitivan rezultat (jel je urin ukoncentriran) već zato što su Lh vrijednosti tada u organizmu najniže!!
kolimoli jel moguce da ti je jednostavno lh ovaj ciklus povisen (vise dana), a da se onda pokazuje ujutro kad je urin koncentriraniji?
koli, ja ću pitat (iako se podrazumijeva), pozitivan znači-da je testna jača od kontrolne? sorry na pitanju, al samo provjeravam:-) (UZV nalaz se uklapa u bazalne, ima li sluzi?) inače, meni je dr rekao da jednostavno LH pokazuje nespecifičan nalaz
Ma naravno da je moguće, budem se i sutra malo istestirala čisto da vidim kaj se to dešava i dali to pada ili sam uvijek pozitivna ujutro!!
ne bi bilo lose da nekako probas nagovoriti svog ginica da ti da uputnicu za hormone 3-5 dc pa odes iduci ciklus to izvaditi.
da, da testna ista ili jača od referentne, apsolvirala sam to ;)
BT se za sada zbilja poklapa sa UZV nalazom, ja mjerim pa ću vidjeti kaj bude bilo do kraja ciklusa. Sluz je inače promjenjiva (jedan ciklus je tu, drugi je nema), čak i kod ciklusa gdje mi je bila potvrđena O sluzi nije bilo, tak da se u nju ne mogu baš pouzdati.
kolimoli ne zelim nagovarati ili sugestirati jer znam koliko je to meni islo na zivce kad sam bila u slicnoj situaciji, ali - kad odlucis da si spremna, sve znas koji su koraci. dotad - moja preporuka - nemoj se uzrujavat oko LH trakica, ni sami doktori ne kuze u potpunosti kaj se i kako zbiva s nasim hormonima u odredjenom dijelu ciklusa. LH trakice su tu samo kao odredjena pomoc, ne kao zakon. ako zelis pokusavati dalje prirodno i nadati se, naravno da ces naci potporu, isto kao i ako se odlucis to istraziti, poslusaj svog doktora - mogu ti jedino reci da je njegov savjet dobar.