Eh ajde još pored te kose ubaci još i zube. :mrgreen:
Printable View
Eh ajde još pored te kose ubaci još i zube. :mrgreen:
al je svaki dan :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
a ja jedva čekam da muž dođe doma a ja izađem iz ropstva kuhanja, pelena, veša... i tak se dobro opustim i onda slatko zaspimCitiraj:
thalia prvotno napisa
a tek kad mi se pruži prilika za izać van u neki klub, onda se opustim ko da mi je 20
a kada nađeš vrijeme da budete svi zajedno, cijela obitelj: djeca, muž i ti...Citiraj:
Bambi prvotno napisa
i ja jedva čekam da muž dođe doma, ali na da me "zamijeni" kao dadilju/spremačicu/kuharicu... već da sve čevero budemo zajedno, uz neku igru, aktivnost, svađu... bilo što
ne, definitivno ne želim zajedničko vrijeme provoditi u teretani ili negdje sama.
a ti onu 2u1 foru, maskara se drugi dan pretvori u smoki ajs, crna crta ispod oka - sve vec sredjeno, samo treba ono totalni razmaz srediti :PCitiraj:
Ja je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.
sad cemo i o seksu?
apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.
ne izvlači se s dinstanim lukom. :mrgreen: ne skidanje šminke je najbolji način da brzo ostariš (oko očiju). ako se tuširaš, barem nije teško plahnuti lice.Citiraj:
nenaa prvotno napisa
Citiraj:
flower prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
Ma kako si me pročitala.
:lol: :lol: :lol: dođi ti, draga moja, do mene - imam ja kolača preostalih od Božića i Nove. Za tu svrhu ih izvučem iz ledišta, a naći će se i čokolade. Bolje ti nego ja.Citiraj:
Sun prvotno napisa
Što se tiče dijeta, tableta za mršavljenje, čajeva za mršavljenje i ostalog - nikada nisam probala, ali moja mama jest i to sve navedeno. Žena ima dvije faze: 1. faza: idem na dijetu; 2. faza: na dijeti. Naučila od nje da dijeta nije dobra.
Što se tiče vježbanja: ide mi na živce hopsati po kući dok Renata Sopek sa dvd-a sa smješkom izvodi vježbe, a ja psujem u sebi sve živo i neživo i hoću dušu ispustiti. Preporučujem gledanje na tv-u Mimice kako vježba u Dobro jutro Hrvatska i uz to klopanje čokse - izvrsno za dizanje morala.
Kad mi netko kaže da trebam smršaviti odgovorim mu da jedem da bi bila dobra u poslu - da bi dobro radio mozak treba hranu.
Cure, nemojte se bedirati, preporučujem svima umjetnost renesanse - Botticelli-jeva Venera vam treba biti uzor, a kako se moda stalno vrti u krugu doći ćemo i mi u modu, nema smisla mučiti se.
ma, ja mislim da dva sata dva puta tjedno nikome ne bih nedostajala. :/Citiraj:
apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.
ali, ja kakva sam, to vrijeme za sebe opet rađe iskoristim na kavici s frendicom nego u teretani. a sve ne možeš ubaciti - nikako. i onda, na kraju, uvijek taj moj fitnes ispašta. koji, kao, nikako ne stignem. i onda još na nos nabijem mm-u njegov nogomet. ali, hebi ga - to je i rekreacija i druženje. a meni se u biti neda tamo, sama sa sobom, nekakve sprave navlačiti. iako, vjerujem da bih se baš dobro osjećala poslije fitnesa.
ali, osjećam se ja dobro i poslije kave. :mrgreen:
A pa moram.Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Pa reci mi šta je gore. Da me sretneš na blagajni negdje i čekaš red iza mene, a ja smrdim po juhi gulašu (i dijete mi je zapišalo tvoju nogu kroz tetru, jer perzijanera ne daš :mrgreen: ), ili da sam oku ugodna, pa makar i sa smoki ajz od jučer kako rekoše.
pa za TEBE je gore smoky eyes, ja ću preživjeti tvoje "dinstanje" i bez većih posljedica. na kraju krajeva, dobro će mi doći otvoriti topic na tu temu: evo baš sam danas bila u dućanu i nećete vjerovati ispred mene žena stoji itd itdCitiraj:
nenaa prvotno napisa
pa što fali kad nanjušite malo domaće kuhinje?
Možda je nekim momcima i to seksi :mrgreen: onima koji traže prave i stalne vrijednosti u životu
pa zajedno smo, samo ja imam pravo izać iz stana i uzet si tjedno 2 sata samo za sebe i to baš pridonosi uspjehu u mojoj obitelji jer sam zadovoljna sobom i ne isfrustriranaCitiraj:
apricot prvotno napisa
a zajedničko vrijeme je dan kad provodimo zajedno, ne kradem ja njima to vrijeme već sebi, sebi uskraćujem gledanje tv, internet i dr
i ti imaš vrijeme za sebe a to ti je roda
Dobra:lol:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
potpis kao kućaCitiraj:
apricot prvotno napisa
nenaa, ne kužim, pa kad se tuširaš, ne skineš to s lica? ja da ne skinem šminku osjećala bih se kao da se nisam ni otuširala :/
vrrlo mi je važno kako izgledam doma, ok, kosa taj dan može proć masna, ali samo u repu, i nema šanse da obućem muževu majicu, mora to bit nešto pristojno, i boje moraju bit usklađene, inače bi se osjećala stvarno kao iz naslova
mislim da si na tragu nečega :lol: :lol: . Idem brzo baciti sve skupe parfeme kojima se mirišem i nek smrdim po čušpajzu. A možda i izbacim marku parfema - "Čušpajz" - za one koje traže pravog partnega i obogatim se. Pa ću biti jest debela, jest stara, jest ružna, ali bogata do besvjesti :lol: 8) , a onda ... (pogledaj dokumetarac Hollywood-ski muškarci pa ćeš znati što slijedi).Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
I mene ovo muči...Citiraj:
apricot prvotno napisa
A ovo me zanima: Bambi, kako uspiješ uspavati djecu do 8:30? To je za mene umjestnost! Da je moja htjela spavati... gdje bi mi bio kraj!
E pa nisam razmišljala da se to može i tako gledati.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Možda nekim momcima i je. Nisam ja za njih, ali sada shvaćam da sam ih podcjenila i :naklon: im se uz dužno poštovanje.
nego, matereti, elin, koji se vrag ti jadaš na ovom topicu, a ?! cure, ne vjerujte joj ništa, super izgleda! i pride ne smrdi na češnjak!
I mene ovo muči...Citiraj:
apricot prvotno napisa
A ovo me zanima: Bambi, kako uspiješ uspavati djecu do 8:30? To je za mene umjestnost! Da je moja htjela spavati... gdje bi mi bio kraj!
Pa kud ste svi skočili na Bambi…
Pa koliko vremena nam prođe od blejanja u ekran…
Svatko ima nešto. MM ide na utakmicu svaki tjedan i ne pada mi na pamet sjedati mu na glavi jer nije to vrijeme proveo s nama.
Sat, dva stvarno nije neko izgubljeno vrijeme…
I ja, iako radim, teoretski imam vremena za teretanu i pilates i sl.
To što ne idem je drugi par rukava.
stavim ih u krevet sami zaspu ili im muž pomogneCitiraj:
Forka prvotno napisa
a ti želiš da i mene protjeraju sa topica kao i tebe jel' :lol: :lol:? Cure, ne vjerujte joj ništa.. 8) - obična 5. kolonašica u našim redovima :mrgreen:Citiraj:
Moje se cure bude u 6:15.
U 21 nema šanse da su budne.
Ako jesu, totalno su neubrojive :mrgreen:
vidiš ja ne radim već sam doma s djecom i da tih par sati tjedno ne potrošim na sebe pukla bihCitiraj:
Anci prvotno napisa
pa zašto bi sve mame trebale biti jednake po načinu razmišljanja i zašto bi se trebale zapustit
svako ima svoj kut gledišta i svoja mala zadovoljstva van postojećih obveza
pa ja ne kukam, a niti dajem podrške, ja samo (kao i uvijek) zanovijetam :aparatic: al ti :nope: kakva venera, kakvi bakrači! :roll:Citiraj:
elin prvotno napisa
Bambi, Nenaa.... može koja slikica? :aparatic:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
:saint:
Kud si sad to napisala :lol:Citiraj:
Bambi prvotno napisa
Ja te lijepo podržim, a ti tako tc tc tc...
a ne zanima te moja friško oprana kosa, ha? :mrgreen:Citiraj:
mujica prvotno napisa
Moja cura je u krevatu u 20.00 i ćori cijelu noć. Hvala joj na tome.
Ja mrzim tv. Ne pratim niti jednu seriju. Pogledam vijesti da ne oglupavim baš totalno. Tu i tamo ako sjednem ispred tv-a pa se nudi nešto u tom trenutku. Ali nisam stvarno tv tip. Tu si ušparam bar sat i pol po pričama mojih frendica sa djecom. Recimo mnoge od vas koliko sam skužila gledaju kućanice. Ja za to vrijeme sredim kuhinju prije spavanja i za kraj nalakiram nokte. (još da skinem šminku...)
Citiraj:
mujica prvotno napisa
ne kužim kaj sam krivo napisala?Citiraj:
Anci prvotno napisa
hvala na podršci!
ja sam si zacrtala kad rodim još jedno dijete ubacit se u teretanu, ovak, ne da mi se mučit bezveze
rekla bih da je kod bar još pola njih sličan slučaj :mrgreen:Citiraj:
odoh dok nije poletjelo kamenje
To sto ne zelis biti sama, na to ti ne mogu replicirati, al te mogu uvjeriti da sigurno u teretani neces biti sama :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
A ovo "zajednicko vrijeme" - u mom slucaju to nikako nije obiteljsko zajednicko vrijeme. Odem poslije 21h kad lima ode u krevet. Do 22:30 imam jos ihaj vremena za "ubiti" se od treniranja. To zajednicko vrijeme bi se moglo ubrojiti MM+ja, al posto najcesce to bude ja gledam tv i on gleda taj isti tv, ili ja gledam tv a on sljaka na computeru, onda to nikako meni nije oduzimanje od naseg zajednickog vremena, nego oduzimanje od mog gledanja televizije i to 3x tjedno (ostane jos x dana za zajednicko gledanje televizije :mrgreen: ).
I znam kak je tesko krenuti. 1000 izgovora se uvijek nagdje. Znam jer sam ih i sama koristila godinama.. te sam bas sad umorna, te sutra cu.. znam jer i ovih dana imam iste izgovore :mrgreen: , al danas navecer idem crkla pukla.
A zamisli da sad krenes, i nastavis tjekom trudnoce, i kad prodje druga trudnoca a ti ne moras nist posebno raditi da se vratis u formu :saint:Citiraj:
anima prvotno napisa
Bambi, ok, s djecom si, ali kad vidiš muža? Jel on radi?
Pa to je 2x tjedno po sat vremena. Pa kak ne bi muza vidjela? Vidi ga i taj dan kad obavi trening, a i druge dane kad ne trenira. Ne kuzim bas :/Citiraj:
pikula prvotno napisa