:D :D :heart:
Printable View
:D :D :heart:
:D :heart:
:D :heart: bravo!!! samo tako dalje!!!
:D :preskaceuze:
A ovo uterus za A - ne znam. Meni je dr. napisao: uterus - vel. za amenoreju, što sam ja protumačila kao da je veličina u skladu s trajanjem trudnoće. Možda je to to. :? Ako tko zna bolje, ispravite me.
Super, superrr samo tako i dalje :D :D :D
Sretna i bebica :heart:
PAM i meni piše uterus odgovara za amenoreju (dakle to je isto) i još je dodano da je za A (ali vjerujem da bi mi rekli da je nešto loše)
Evo nas i danas s UZV-a redovna kontrola 17+4
bebać mi je uredne dinamike i morfologije, nisu nam mjerili duljinu već opseg glavice 144, opseg trbuha 118 te još neke stvarčice što moram provjeriti šta baš konkretno znači (dobro je više smo pametni nego debeli :lol: )
ja velim doktoru da ga osjećam, a on veli da ne može da je prerano, a kad ja doktoru opišem da je to poput laganog lepeta krilima ptičice ili leptirića po maternici, onda on kaže da može
za spol nisam pitala, a ništa mi nije rekao (poslije me šogorica špotala da sam morala pitati, jer da ne govore sami, al nema veze nek' je samo majci živo i zdravo :D )
:D
:D ! Mislim da možeš već osjetiti bebu, ja sam isto osjetila u 18. tjednu, i to za vrijeme jednog sastanka, baš tako - kao malu ribicu, predivan osjećaj :heart: !
:D
čestitam na super nalazima i godišnjici braka :D :D
bravooooo :D :D :D
Baš lijepo da napredujete i naravno da je važno da je živo i zdravo a za spol ćeš pitati drugi puta 8) :love:
Slažem se sa inom33 da možeš osjetiti bebača! Ja sam moju Lucu također osjetila u 17 tjednu (ako se dobro sjećam :mrgreen: morala bih provjeriti). Postoje neke teorije koje govore da majke koje žele T puno prije osjete pokrete bebe nego je to uobičajeno! :love: Draga uživaj! Meni je trudnoća bila jedno čarobno razdoblje u životu......
ostala sam malo zbunjena :? godišnjica mi je bila ravno prije mjesec dana 10. 5., ali za dobre želje nikad nije kasno hvalaCitiraj:
fjora prvotno napisa
predivno sretna :heart:
ja još ništ ne osjećam, a pomišljam da je to zbog povelikog trbuha pa da beba "pliva" :lol:
ja čitala od pretprošle stranice pa naišla i na to, a kako nisam čestitala nikad nije kasno :lol:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
super za nalaze i maminu ribicu :*
fjoru nam je napala mamnezija, jedva cekam da i ja upotrijebim takav izgovor :love:
:zaljubljen:
Bravo za mamu i bebu
:*
Bravo! :D :D :heart:
Neka je beba ziva i zdrava, malo ce pricekati shopping u bojama! :mrgreen:
I ja sam svog malenog osjetila sa 17+1, tad me poceo lupkati i nije prestao do dana danasnjeg! :) Leptirice sam vec ranije pocela osjecati.
:heart:
:D za nalaze! :heart:
Prijavljujem jos jednog malca koji se mami javio s nepunih 18 tjedana!
leptirić :zaljubljen:
Bravo za mamu, bebu i odlične nalaze ;)
Da iz leptirića krene u pravo lupkanje živahnog malca :*
:D :D :D :D :D :D
za mamu i malu bebicu. :* :* :* :*
:D :D :D bravo za bebicu i mamicu :love:
ja sam ti negdje krajem 16 početkom 17 tj osjetila kao da balončići pucketaju joj kad se samo sjetim bila sam i zbunjena ali mi je doktor potvrdio da je to naša mala bebica, a sad sada su to pravi boksački udarci, izbacivanja guze, stopala i koljena, a ponekad se cijelim tijelom prebaci na jednu stranu i to mi je tako smiješno i predivno :heart:
uživaj/te u svakom trenu trudnoće jer si/ste to zaslužila/li :heart:
:heart:
Bravo za bebicu i za mamicu :klap: I ja sam našu mrvicu osjetila u 17. tjednu, uživaj u leptirićima :heart:
Kako je lijepo čitati da bebica :zaljubljen: dobro napreduje i da je sretna :heart: mama dobro :D
:love:
super!!! :D :D
superiska :D :D :D
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D
:* :* :love:
:* :heart:
sretna još jednom čestitke od :heart:
dobar dan svima :bye:
javljam vam se s današnjeg redovnog pregleda 21+4, i vrlo sam zadovoljan jer mamica ima dobar tlak, ja sam narastao na čak 442,5 gr, a sve mjere su mi za 5, dinamika i morfologija također
u ponedjeljak sam snimao i srčeko :heart: na Srebrnjaku i ono je za 5 sve funkcionira kako treba, mama je oduševljeno gledala kako srčekom kola venska i arterijska krv u pravilnom ritmu i kako se otvaraju i zatvaraju moje klijetka i valvule
i da još nešto na kraju iako nije manje važno: imam velikog pišu i 2 jajčeka i začudo mama je opet sretna :D ja naime znam da je ona u dubini duše željela djevojčicu
pusa svima :*