Naravno da će biti bolje drugi put. Samo hrabro dalje,možemo mi sve to za naše male :saint: :*Citiraj:
sissy prvotno napisa
Printable View
Naravno da će biti bolje drugi put. Samo hrabro dalje,možemo mi sve to za naše male :saint: :*Citiraj:
sissy prvotno napisa
sissy ja već šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~koje su zaražene trudničkim virusom za drugi put, da beta bude velika
sissy - big hug and gently kissy--- :(
ja vjerujem da ćeš ti ovo ljeto imat pravog plivača i da jesen nećeš niti trebat na mpo.... samo naprid ;)
:love: :heart: :love:
sissy - big hug and gently kissy--- :(
ja vjerujem da ćeš ti ovo ljeto imat pravog plivača i da jesen nećeš niti trebat na mpo.... samo naprid ;)
:love: :heart: :love:
Cure,
moja beta je 538,3
Evo mene i ovdje... :mrgreen:
Cestitam od srca..... :D :D :D
buba-i ti si imala ono curkanje stalno jel? Ljudi,ali mene zanima što je sa gosparkom?Zar nije nju marti isto stavila na listu čekalica?
evo imene ovdje! :mrgreen: :D
čestitam ti Buba i svim srcem želim ti mirnu i lijepu trudnoću te zdravo i lijepo djetešce (ili dvoje ;) )
a, vidim da ima još čekalica sa Bubinim simptomima pa vam, cure, želim pozitivnu betu!! :heart:
BubaSanja super
sissy :love:
ovo je strašno.5 dan nakon et početi sa čudnim iscjedkom(doduše malim),a danas takvi grčevi(10 dan et) i pojačan iscjedak.Ovo je strava-ne mogu otvoriti oči koliko mi se spava i nemam snage.Sada sam uzela čokolade da me malo podigne.
Citiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
ja sam na 10 dpt dobila prvo svjetlokvavi a onda tamnosmeđi spotting koji je trajao cca 2 dana, s tim što je samo prvih 10 min bila ta svijetla krv, možda par kapi. Ostatak je bio prvo tamnosmeđ pa sve svjetliji i svjetliji i za 2 dana je skroz prestao.
Ne znam,ovo je igranje sa živcima.Ujutro dok skuham ručak,nešto sitno napravim po kući-odmah jače.U 14 kad popijem utrogestan -do navečer više nema ništa.Već me izluđuje.
i ja sam na živcima
od jučer me muči smeđi iscjedak i nema krvi
mislim da utriči samo usporavaju da dođe vještica jer mi se još nikad nije dogodilo da sam dobila preko njih
sutra idem vadit ß pa šta bude
pčelice 2009 od srca navijam da ti ovaj put uspije
Irena,zašto sutra?Pa zar ne idemo isti dan?Meni je et bio 3.7.
bubasanja, želim ti sve najbolje, stvarno sam sretna zbog tebe i neizmjerno mi je drago da si uspjela :D :D :D :D :D :* :* :* :* , a što se tiče utrogestana i sprečavanja krvarenja, ne mora biti jer ja krvarim od 11 dpt sve jače i jače i danas mi je beta pokazala jednu veliku lijepu debelu O.
Tako da to nema pravila. vraćene su dvije stanice drugi dan poslije punkcije, jer je sperma mm bila zamrznuta i ni jedna se nije primila. Zašto? neznam, ako ko od vas zna molim vas recite mi da se ne pitam stalno zašto? Puno vas volim i svima drzim fige.
Ako se ne javljam nebrinite, tu sam čitam vaše postove, ali nemam novih saznanja. čim bude šta novo ja vam javim....
Sissy, nema tu pravila. Ja sam prošli put imala povrat 2 8-stanična, endometrij je bio odličan, terapija najbolja što sam mogla dobiti, učinili smo sve i doc i ja - ništa.
Sad sam čak imala manju terapiju nego prošli put i eto, pogodak. Jednostavno nema pravila kad će se implantirati, a kad ne, nisi mogla učiniti ništa više nego što jesi, nemoj se gristi.
Drugi put će biti više sreće.
Znam da je meni najgore bilo nakon prošlog neuspjeha kad bih pomislila da opet moram sve ispočetka.
No isplatilo se. :heart:
samo hrabro, draga! :love:
sissy draga i ja se evo več13.put pitam zašto a odgovora nema
jedino šta sad možeš učinit a to je da se dobro isplačeš a onda digni glavu i kreni naprjed
pčelica2009 meni je transfer bija 2.07 i to 3.dan četverostanični
s obzirom da krečem odmah u novi postupak želim da se to šta prije dogodi jer nema smisla odugovlačit još koji dan
ako ima šta pokazat će se sutra
šta se prirodni pokušaji ivf-a mogu raditi iz mjeseca u mjesec? meni moj doktor kaže da je bolje pričekati mjesec dva (pogotovo nakon stimuliranog)...
ksena28 mislim da mogu jer mi je jednom dr.reka možemo mi svaki mjsec ako ti imaš volju ali i stanica
ja sam to uzela zdravo za gotovo jer mi se žuri zbog ovog zakona.
moja je stimulacija bila samo 15 tabletica femare i 4 menopura
koliko sam shvatila i BubaSanja je išla 2mj.za redom
ma da, nije ona jedina... aj ti sad budi pametan! ma moji s vv-a na godišnjem do rujna, tako da nije opcija nikako :/
mislim da to ima veze s godinama starosti i s jačinom predhodne stimulacije
A da odem i ja napraviti?Moj je bio 3.7-8 i 7 stanični?
bilo bi dobro da se strpiš bar još jedan dan
znam da je svaki dan dug ka godina ali i ß može izludit kao i test
Ok.Kako ti kažeš.Jedan dan ludovanja manje više-navikla sam. :raspa:
i želim ti svu sreću ovoga svijeta za sutra :love:
Citiraj:
IRENA456 prvotno napisa
Nisam....prošli ICSI je bio prije cca 8 mjeseci.
oprosti ,pomješala sam tebe i Olgu :*
ja sam odradila jedan odmah nakon stimuliranog i rečeno mi je da je još bolje odmah jer je tjelo još pod hormonima,i inače da se može svaki mjesec uz urednu ovulacijuCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
e pa to sam i ja valjda pročitala ovdje na forumu, a moj dr mene uvjerava suprotno... :no: :?Citiraj:
pak prvotno napisa
Da, i mene je uvjeravao u suprotno, rekao mi je nakon neuspjelog stimuliuranog da "poradim s mužem radije doma", jer da su često imali baš takve uspješne slučajeve domaćih uradaka nakon stimulacije.
Ja bih rekla da to ovisi ponajprije o politici same klinike.
Moja prijateljica je prošli mjesec imala neuspješni stimulirani ICSI na SD, a odmah nakon toga i na žalost neuspješni prirodnjak. Koliko vidim na SD je praksa baš suprotna od VV-a.
Mislim da se u konačnici radi o nesrazmjernom broju pacijenata, na VV-u je ipak puno veći protok pacijenata pa si ne mogu priuštiti nakon svakog neuspjelog stimuliranog još i prirodnjak.
Ne moram ni pisati da smo se MM i ja dobrano trudili, ali na žalost bio je kao i svaki put - ćorak :oops:
i ja taman pred O, bome muž ima težak zadatak, već nekoliko dana, a i još par dana :lol: nije da se nešto nadam, ali ionako moramo nadoknaditi propušteno :trep:
Ksena, samo vi laganini... treba našem docu netko i pokazati da njegovi savjeti i teorija itekako može biti korisna i uspješna... :*
meni su i na SD i u Vinogradskoj odmah predlagali postupak nakon stimuliranog, prirodnjak naravno. I u dva navrata sam u tom ciklusu nakon postupka sam imala cistu umjesto folikula. Ja vjerujem da je to od stimulacije, ali isto tako znam da doktori predlažu curama odmah postupak, dok još ima nešto više hormona u tijelu.
cure javljam vam da svoju ß nisam ni dočekala :cry:
jutros stigla vještica na velika vrata
Irena, zao mi je :(
Drzi se
Irena, baš mi je žao :love:
Irena žao mi je :love:
Irena, drži se! :cry:
Citiraj:
nela. prvotno napisa
X