Curke moje evo mene s pregleda.
Bit će izgleda Nikola i Nikolina kao u priči- danas puno puncato rodilište :lol: Samo u prvih pola sata što sam tamo bila, 4 su žene došle roditi :mrgreen: A već su 2 (koje sam ja vidjela) bile unutra.
Uglavnom- ctg mi je super, trudovi na 60% :mrgreen: Ja ih ne osjetim. Nešta se malo trbuh stegne, ali ne boli ni sekunde :/ Uglavnom, gledam ja te trudove kako skaču na ctg-u i mislim si kako su to sigurno lažnjaci. Dođem na pregled, dr. kaže da ti moji "lažnjaci" itekako funkcioniraju. Otvorili su me sa 0 cm na 2 cm :D Plodna voda uredna i dobila zeleno svjetlo da idem kući. Sa uvjerenjem doktora da ću im se vratiti još danas :mrgreen:
Eh, kako je sve lijepo krenulo, nadam se da će se tako i završiti! Možda ja dobijem najljepši mogući poklon na svoj imendan :heart:
Stvarno mi je jezivo kako se meni skoro pa cijeli scenarij ponavlja! :roll: Dođem tamo i sa nekim ljudima se raspričam, kad ono to djever i žena od cimerice koja je samnom zajedno prošli put rodila i ležala u sobi. Hajde dobro. Uđem u rodilište-radi dr. koji me je i prošli put primio kad su me trudovi uhvatili. Opet, kao i prošli put imam trudove 60% koje ne osjetim i koje mi otkriju na jutarnjem ctgu :mrgreen: I opet je nedjelja, 6. dan u mjesecu, kao i kad sam prošli put rodila. Jezivo pomalo :mrgreen: