nikka čestitam i dobrodošlica malenoj princezi :D :D
Printable View
nikka čestitam i dobrodošlica malenoj princezi :D :D
čestitke na malenoj princezi :heart:
nikka čestitam :D :D
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1XICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1XIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3Xstim., 2Xklom., 2Xfem., 8Xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
choko – 2 stimulirani ICSI
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
Tibi – 1 stimulirani ICSI VV
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Jim – 27.08
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
martina123
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
wewa
Miss July
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ljetne bebice
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25 , ici, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, RuzicaSB, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Shanti, Andreja, mala garava, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Kate32, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, amyx, Dodirko, sbonetic, Pinky, Gabi, miška, bambus99, ZO, BLIZU, Jelena, Rene2, marta26, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Cannisa, cvijet_kc, gupi51, a72, Kraljica18, Šiškica, Joss, Jelenkić, slavonka2, Dusica1, mimimuc, nokia, magi7, maca2, marta7, maya3, amariya, metkovk@, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, Tikica_69, viky, gargamelica, Klara, regina78, tiki_a, Čupko1, strike, ivica_k, Ksena28, pimbli, Gizmos, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Coolerica, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi
Puno ~~~~~~~~~~~~~~ za nase trenutno jedine cure u postupku wewa, martina123, Miss July
Nikka :D :D :D cestitam
dobro jutro svima uz tople napitke :coffee:
nikka čestitam :D
zisu :heart: :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Dobro jutro pridružujem se jutarnjoj :coffee:
nikka čestitam! :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome šta treba
a posebne ~~~~~~~~~~~~~mojim curama koje čekaju jesenski vlakić
:love:
milinoviću :evil: :evil: :evil: :evil:
Dobro jutro posto je Kadauna vec posluzila kavu ja cu samo ubacit malo trudnickih virusa da se sve odreda zarazite.
:* svima
pridružujem se :coffee: ,Kadauna hvala i nadodajem još malo duplić virusa koje je zisu ubacila :*
Prodružujem se kavici jer vidim da sve vrvi od trudničkih virusa.
:* svima!
Curke, budući da ste vi najveći experti za hormone dosla sam sa PZ da me prosvjetlte ako znate:
dakle, još dojim i M dobivam svaki mjesec već zadnih 6 mjeseci.
kako želim opet zatrudniti, malo sam pratila ovulacije i primjetila da mi druga faza ciklusa poslije O traje manje od 10 dana što upućuje na nizak progesteron.
E sad to bi značilo da i ako se jajašce oplodi da se neće uhvatiti jer 'nema vremena'
Moje pitanje glasi, da li dok dojim mogu uzimati utrogestane ili dabrostone ili kakav slični progesteron da povećam šanse za trudnoću?
Danas mi je O i lijepo smo to pokrili, pa bi voljela da pomognem progesteronu ako treba...
Hvala Vam unaprijed
Mmmm, kavica :coffee: , hvala Kadauna. A sada da usput lovimo trudničke viruse...
Jim~~~~~~~+
Za jesenski vlakić, da bude prepun!!!~~~~~~~
:heart:
vrlo je moguce da ti je ciklus skracen zbog prolaktina koji se luci uslijed dojenja - on slabi funkciju zutog tijela.Citiraj:
smaja prvotno napisa
no, sto se tice suplemenata progesterona, to pitanje svakako uputi svom ginekologu, a mozes pitati i savjetnice za dojenje. sretno i nek cim prije upali!
cure drage, svratila sam da vam posaljem puse, vibrrrrrrrrrrrrrre i zagrljaje i da povucem bar neku od vas u jesenski vlakic - samo smo nas 3, treba nam drustvo! :*
Jutro :heart:
Cure ne znam sta mi je ali ja sam tako tuzna i jadna i ne mogu se podici vec dve nedelje..ne znam sta mi je...umjesto da budem sretna sto evo dolazi jesen i konacno blizi nam se postupak ja sam uzasno tuzna :(
marti_sk :love2:
:*
Što možemo učiniti da budeš :)
proci ce, draga, proci ce - sve su to silne, grozne i brojne faze koje prolazimo :heart:Citiraj:
marti_sk prvotno napisa
Nikka čestitam :D
Marta_sk :love2: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo dobrih vibracija da se digneš
Hvala našim trudnicama na trudničkim virusima, trebaju nam da se jesenski vlakić hitro popuni usprkos tikvanima i njihovom zakonu.
jutro!
marti_sk ma to je samo malena trema pred postupak, još malo i napokon dolazi tvoj trenutak :love: :heart:
wewa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tvoj postupak
tiki_a, pa gdje je nestao tvoj divan avatar?
tiki_a, sada ga vidim, izgleda da je bila neka greška :*
i da - nikka, čestitam ti i ovdje!!!! :D :D :heart:
dobar jutar i dobar dan, sve odjednom cure moje drage
marti_sk :love2: ja bih rekla samo jedna od uobičajenih faza, ako ima načina da unesem neke pozitivne vibre samo javi
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek' se nađe, meni evo npšr treba snage da prpoguram ovaj neki U Zagrebu težak sparan i oblačan dan
nikka čestitam!
nije me bilo duže jer smo opet skoknuli malo na more pa nisam imala internet,a u Petak smo izgubili onog malog tako da sada raste samo ovaj veči u bušici.ušli smo u 11 tj.i već se vidi mali bebač iako je 37 mm,svaki dan gledam u slikicu i nemogu vjerovati,svima vam želim da uskoro doživite radost koju pruža to malo biče koje raste u vama.
:* svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba i jedan veliki :love: od nas dvoje.
Dobro jutro curre evo danas sam malo prespavala za razliku od jućer pa ću se tek sad pridružiti kavici :coffee:
marti_sk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~malo pozitivne vibre da prije prođe
wewa, martina123, Miss July ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitan postupak
meni se iscijedak skoro pa skroz smanjio tako da se nadam da sam se riješila beštija. Možda još jednu kutiju canestena potrošim i gotovo :D
dani 39 tako je i kod mene manji prestao rasti ali bit će sve ok :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
sretna 35 evo šaljem ti puno hladnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da lakše proživite ovaj koma dan meni je baš zato svekrva kupila klimu da se ne patimo u ovom stanju :D :D
dani 39 žao mi je na ovoj mrvici,ali zato druga se izborila i lijepo raste u maminoj bušici i napreduje.
svima :* i šaljemo vam trudničke viruse da vas se što više zarazi
:bye: od nas 3u1.
-----------------------------
ja 83 endo,pcos.(op.endo./07.)
mm 82 sve ok
1. IVF stim VV- bingo
- čekamo blizančeke- term. 25.02.2010.
sretna35 imaš pp
veeeeliki :* martini na prici, rasplakala me slika njih zagrljenih ispred mb klinike :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve pokusaje, pogotovo za cuda iz prirodne radinosti.
spermici, zainatite se!!!!!
marti_sk :love: , možda je razlog tvom tužnom raspoloženju blizina postupka. Tako i meni dođe. Isprva jedva čekamo, a kada se postupak bliži ili krene, počinje tuga i žalost. Eto i takva :( faza dođe kad smo već dugo ovdje. Puno ~~~~~~~za dobro, veselo i optimistično raspoloženje koje će biti nagrađeno :saint: ~~~~~~~
thaia, nemoj me plašiti :mrgreen: .Odlučila sam da me ovaj debeli bundonja doprati do kraja moje MPO priče.
dani39 :heart:
dorica :klap:
Za našu trojku: wewa, martina123, Miss July posebne~~~~~za uspješne postupke.
Dani39 žao mi je za manju mrvicu, ali zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu koja je u tebi, sretno!
wewa, martina123, Miss July posebne~~~~~za uspješne postupke.
dani39 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju hrabru mrvicu[/b]
dani, ~~~~~~~~~~~ za hrabru mrvicu
i ja se često sjetim druge mrvice koja nas je napustila prije nego što je srčeko prokucalo, pitam se je li bio dečko ili curica... ali zato me sada moja "velika mrvica" sada uveseljava i svaki dan veselo udara u buši :)
sretna, pisale u isti čas 8)
andream ma baš sam i mislila na tebe, da li si danas bila u Mb shoppingu
ja sutra vadim krv na Sv. Duh u tvom kvartu pa možda neka ranojutranja coffee?
dani :love: :heart:
dorice super :heart:
marti draga :love:
Svima :* i :bye: :bye: :bye: s Krka
Dugo se nisam javljala, sto ne znaci da nisam virila
Cestitke svim mamama i buducim mamama
~~~~~~~~~~~~~~~~ savima u postupcima i jos ~~~~~~~ za one koje cekaju svoje postupke
I jos nebuloza politicara
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=46130&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=549ef26b45
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :*
potpisujem u potpunostiCitiraj:
andream prvotno napisa
i ja se često sijetim naše mrvice samo smo mi ipak vidjeli srćeko (prestalo je kucati oko 10-11 tj) a sada imamo velikog dečka koji voli plesati step :-)
dani :love:
Kuham :coffee: za spavalice :*
Malo sam zaposlena (što je dobro nakon što sam isplakala još jedan početak ciklusa) pa svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
ninatz, lijepo te čuti opet :heart:
Cure :heart:
Ja ću uzeti jednu finu :coffee:
Sve vas puno pozdravljam a posebno cure u postupku da budu dobitni i tako svima nama budu ohrabrenje kako krenuti dalje :love:
O vikki :( , to ću i ja javiti za koji dan, ali idemo dalje hrabroooooo