dugo vremena sam slusala ovaj cd i stalno mi se vrtile scene iz filma...
mi gledamo oskarovce
svidio mi se i black swan i the fighter (bale :naklon:), na razlicite nacine
Printable View
ne javljam se na ovaj topic ali filmove gledam i to zadnje vrijeme bez nekih kriterija, pa mogu reci da fakat u kinima ima sve i svasta.
idem kako se sjetim:
Caj s Mussolinijem , slucajno sam na njega nabasala i fil mi se jako svidio, nekako je zivotan i mogu tocno zamisliti engleske dane u puno scena.
Kraljev govor , mislim da je o filmu dosta receno i slazem se s vecinom da mi je super
Crni labud , tezak film, ali zanimljiv
Limitless , zanimljiva ideja, ali meni je film totalno bezveze, a sudeci prema reakcijama ljudi u kinu (jedan je zaspao i pri tome hrkao, drugi mladi su trosili vise vremena na mazenje) mislim da djele moj sud :mrgreen:
Vrlo zapetljana prica , klincima se jako svidjela a i meni je bila zanimljiva
Čovijek zvan hrabrost , kako jako volim Jeff Bridgesa, mislim da nisam objektivna. ali Hailee Steinfeld mi je super za ovu ulogu.
Samo seks , otisla sam ga gledati jer mi se nije hodalo po ducanima, trebala sam utrositi dva sata i bas je on pocinjao. sta reci osim da film je onakav kakav bi covijek i ocekivao prema naslovu i svemo.
Baaria , s obzirom da se u vrijeme u koje ja mogu ici u kino prikazuju uglavnom hitovi, ovaj film je bio ugodna promjena.
JOs jedna godina, opet sam shatila da je super sto je MM samnom, i sto imam priliku s nekim djeliti svoj zivot
Season of the witch , ovakve filmove gledam s frendicom, obicno idemo oko 17 sati u kinom s brdo klinaca i uzivamo. mozes pricati i zezati se a da ne nastradas, gledanje ovakvih filmova me vrati u djetinjstvo kad su klici pljeskali i sl. i da da i danas to rade. i navijaju :lol:
Moon inside you , covjek svasta shvati i vidi. razmisljanje djevojcice koja treba ucu u menstrualno doba svog zivota, iznenadjenje nekim lijecnicima. preporucam.
Prince of Persia , ugodno me iznenadio i cak mi se svidio. moram priznati da mi je bio zanimljiviji od avatara, koji me uopce nije dojmio.
toliko za sad
Spajalica svaka čast!
Gledala HEREAFTER, novi film od Clint Eastwooda. Težak, jako težak, pogotovo za one koji poput mene ne mogu prežaliti smrt drage osobe, a k tome su i pod trudničkim hormonima. Isplakala sam dušu, a na kraju je i MM plakao tako da nisam pi**ica :)
The warrior's way - fantasy action - fenomenalan!
http://www.youtube.com/watch?v=V6Qi9QaL0Lg
Pridružujem se svima koji su pohvalili Kraljev govor - film je izvrstan!
Htjela bi pogledati AVATAR u 3D, tražila sam, al izgleda da se nemože više nigdje u Zagrebu pogledat.
Ako netko ima drugačiji info, neka javi, plliz.
The Social Network - jako dobar, jako.
Sinoć sam pogledala Crnog labuda - ne mogu reći da je loš, ali nije onoliko dobar koliko sam očekivala.
The way back je OK http://www.imdb.com/title/tt1023114/
Alica u zemlji čudesa- Tim Burton, jako dobar, tjera na razmišljanje, a nije pretežak
dobra mi je i glumačka postava..!
Je, i nama je "Alisa u Zemlji cudesa" bila odlicna kad smo ju otisli pogledati prosle godine. Glumacka postava odlicna!
Mi pak ovih dana, po zelji E., gledamo sve Harry Potter filmove, i tako se pripremamo za zadnji dio u kinu u srpnju, i kraj sage. :(
Nedavno sam ponovo, nakon dugo godina, pogledala "Fight Club" - i jos uvijek mi je jednako dobar, stoga: preporuke!
U subotu idem na "Kraljev govor" - ima, vidim, jako puno preporuka, pa pretpostavljam da se necu razocarati. :)
Mi smo se zadnjih dana (tj. noći) bacili na ponavljanje gradiva, tj. na klasike.
The Usual Suspects
Casablanca
Izvrsni filmovi. :-)
I još malo klasika...
The Getaway - film Waltera Hilla, u glavnim ulogama Steve McQueen i Ali MacGraw. Poslastica!
I jedan koji nije klasik, ali svidjet će se svima koji vole crni humor i parodije na račun loših holivudskih filmova - Kingpin, s odličnim Woodyjem Harrelsonom i još boljim Billom Murrayjem (kojeg inače baš ne ljubim, ali ovdje je napravio izvrstan posao).
Gledala film (prvi u režiji Dragana Bjelogrlića) Montevideo, bog te video... Fantastična i produkcijski nevjerojatno dobra komedija o odlasku YU (tj srpske) repke na nogomento prvenstvo 1930. godine....
Sinoć sam pogledala "Put oslobođenja" (Revolutionary Road) s Kate Winslet i Leonardom di Capriom. Odličan film o bračnom paru kojem se ne sviđa u što se pretvorio njihov život. I dok se muž snalazi uobičajeno (ljubavnica na poslu), žena ne može pobjeći iz svoje kože. Ma baš me potresao.
Burtonova Alisa je i meni predobar film (kao i svi Burtonovi).
I potpis na Angie za Revolutionary Road.
Ja sam nedavno pogledala Becoming Jane, svidio mi se.
e baš je dobar film, meni se svidio. ustvari provocira na diskusiju. koliko se sjećam, i na forumu se vrtila tema koja se nekako vezala i uz taj film - pobačaji s trećim djetetom. iako je njena odluka bila više rezultat njihovog narušenog odnosa i neostvarenih očekivanja, negoli broja djece koju su imali.
The Royal Tenenbaums - film je kategoriziran kao komedija i drama, no po mom mišljenju više je drama; riječ je o utjecaju emotivno, a kasnije i fizički distanciranog oca na njegovo troje djece. Izvrsni glumci, ali film bi mogao biti i bolji.
neki dan sam pogledala film Secretariat: http://www.filmski.net/filmovi/5486/secretariat
Lijep, topao, obiteljski filmić :yes:
http://www.imdb.com/title/tt1161864/
Obred ili The rite s Anthony Hopkinsom, snimljen prema istinitim događajima o svećeniku - istjerivaču zloduha iliti đavola. Ne volim inače filmove s takvom tematikom ali eto pogledala u dahu, A. Hopkins kao i uvijek - odličan.
Moja lažna žena, ok komedija, ako se želite nasmijati i odmoriti
batoru rowaiaru ilitiga battle royale
http://www.imdb.com/title/tt0266308/
obavezno odstranite djecu iz prostorije ak to mislite gledat. odličan.
imam dva filma za preporuku
Woody Allenov Upoznat ćeš visokog tamnog stranca - smiješan, histeričan, životan; vjerujem da će se svidjeti svima koji vole W. Allena
i Samac - prelijepa poetska drama o tuzi i nadi s Colinom Firthom, koji je odlično odglumio homoseksualnog sveučilišnog profesora književnosti koji se ne može nositi sa smrću svojeg dugogodišnjeg partnera
Woody je super, slazem se s laumi!
Ne volim baš Woodya i njegove filmove, ali ovaj mi je i više no gledljiv i čisto ok...