U srijedu transfer idemo do blastocista......jako se lijepo razvijaju reko mi je biolog!!!!
Printable View
U srijedu transfer idemo do blastocista......jako se lijepo razvijaju reko mi je biolog!!!!
mala garava, klara, sbonetic, ~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart: !
ma curke!!! Dr. Reš je TITOOO !!!! :D :D :D
~~~~~~~~~~~~ za sve redom koliko god kome zatreba
xCitiraj:
ina33 prvotno napisa
X :* :* :* :* :* :*Citiraj:
ina33 prvotno napisa
potpisujem!Citiraj:
ina33 prvotno napisa
cure muči me nekoliko stvari pa vas molim pomoć:
1. punkcija u srijedu, ET u petak, a u subotu na papiru vrlo gust kompaktan smeđi trag - upućuje li to na neg. ishod ili ne mora ništa značiti,
2. u utorak, znači, 4dpt uzimam 1 choragon 1500 (1 sam već u subotu) i 1 decapeptyl, pa ne znam mogu li i nešto ranije od 14dpt raditi betu ili ne
3. svakodnevno mi MM u trbuh daje Fraxiparine 0,3 i slijedeći dan mi se oko/pored mjesta uboda napravi ljubičasta mrlja/podljev, pa ne znam je li to normalno ili nešto griješimo kod uboda.
uz ove lijekove koristim još utriće3x2, estrofem 2x2mg, andol 100 1x0,5
Pokusat cu odgovorit,neka cure me isprave ako grijesim.
1.mislim da ti taj iscjedak moze biti jos od punkcije,mozda cak i od transfera i ne mora nuzno znaciti nista lose.
2.za betu bih se ja ipak strpila,eventualno mozes dan ili dva prije,da ne bude nekih nejasnoca,pa da se jos dodatno zivciras
3.za pikanje ne brini,mene su sestre pikale i stomak je bio pun podljeva
Zelim ti uskoro lijepu trocifrenu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)
to dam ja imala 8dpt i to ne jednu crtu već je izašlo s utrićima poprilično toga, al samo možda 2 sata..pošto nije bilo svježe krvi već boja bijele kave ja sam to pripisala ili punkciji ili implantaciji..a šta je bilo vidjet ćemo sutra..nastavi s utrićimaCitiraj:
mala garava prvotno napisa
coolerica draga čestitam ti na pozitivnom testu! :D
Držim fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve odvija kako treba!
Moj test je nažalost negativan, radila ga danas kako mi je dr. rekao - 14. dpt :cry: :cry: - a baš sam se ovaj put nadala i imala osjećaj da ćemo uspjeti...
Sada čekam mengu pa vidjeti kuda i što dalje - novce za privatnike smo ispucali za sljedećih godinu dana, pa ću se uputiti u jednu od naših klinika i po novom zakonu :evil: u nadam se uspješni postupak ;)
Čestitke svim novim trudnicama :D :D
Svim čekalicama želim puno sreće da sve dobro prođe sa transferima,a betalicama da nam bude puuuno plusića :love:
Mala garava slažem se sa curama.Ja bih ipak nastavila sa Utrićima do bete.Misli pozitivno :love:
Marta7evo da i ja probam pomoći
1.slažem se sa Tweety77.Mislim da taj iscjedak ne mora značiti ništa loše
2.imala sam identičnu terapiju sa Choragonom,Decapetylom,Utrićima,a Estrofem sam uzimala 2x1.Betu sam radila 12.dan,ali ako ti je dr. rekao da radiš 14. ja ne bih žurila iako znam kako je uuuuužasno teško toliko čekati.Bolje pričekati da se Choragon potpuno izluči iz organizma pa biti miran
3.što se tiče ovih podljeva,s injekcijama u trbuh nemam iskustva pa ne bih ništa ni komentirala
Puno sreće i da sljedeći tjedan :D za pozitivnu betu
Citiraj:
TWEETY77 prvotno napisa
malo bi se prošvercala :* i dodatne ~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve što vam treba
evo i mene vratila se s odmora i kuham vam odmah :coffee: sve tople napitke pa izaberite što vam paše
ja sam trenutno u čekanju nalaza - koagulogram i gen. faktora trombofilije, pa ćemo vidjeti što dalje
odmah šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vaše ovotjedne akcije dok se malo ne ušaltam
svim tužnicama šaljem virtualne :love:
i još svima redom :* i veeliki pozdrav
Ameli, hvala na kavi, baš paše...
maca2, draga, baš mi je žao :cry:
hvala na :coffee: baš paše poslije neprospavane noći... inače imam glavobolje nešto slično kao migrene,do sada bi popila kafetin i dobro,a što sad smijem popiti ( nakon transfera ) za bolove????
Lupocet, tj paracetamol.Citiraj:
duba13 prvotno napisa
:love:
tu spada i lekadol??
Da. Napisala sam "lekadol" u google i dobila da je paracetamol i da se pije i u trudnoći. Neću stavljat linkove, ali lako ćeš ih dobiti u googlu ako želiš.Citiraj:
duba13 prvotno napisa
hvala ti klarabaš sam pročitala na lekadolu da sadrži paracetamol tako da sam ga popila,nadam se da će mi i on pomoći.
Ameli hvala na kavici
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :bye:
Kod mene se već crveni,nije to više smeđi iscjedak,no odustajem. Mislim da treba prekinuti ovu agoniju i neću raditi niti test.Više sreće me možda čeka sa mojim smrzlićima.Pusa i pozdrav svima
mala garava :cry:
Mala garava, :heart: !
Coolerica :D
Mala garava :love2:
Coolerica :D
Mala garava :love2:
Coolerica :D :D :D
Mala garava, Maca2 :love:
duba13~~~~~~za veeeliku betu.
Tweety77, Music78 hvala vam na odgovorima.
Ovo :cekam: i neizvjesnost me izluđuju, ali se nadam da će se isplatit. Kad će taj 14.dan?!
mala garava :love:
I onda dode 14-ti dan, pa racunas kad ce proci dva dana za ponoviti betu, pa onda kada ce doci dan za prvi uzv, pa onda drugi uzv, pa treci uzv.......Citiraj:
marta7 prvotno napisa
I cekanje tek dolazi... :lol: ...
Ali ja ti iskreno zelim to cekanje! :D
Cure, svima:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :saint:
evo i moje bete.. 12dp3dt - 39.5. bit će opet biokemijska... :cry:
Ali priznaj da se ipak još nadaš ;)Citiraj:
coolerica prvotno napisa
Jer u tablice si "upala".
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
mala garava, to još uvijek ništa ne znači. Cure na mene ste zaboravile, i ja čekam betu kod dr. Reša, doduše tek je 3dpt, ali i ja sam čekalica :) .Imamo i dva eskimića :D
kate32, ja kao buduća slovenka mislim na sve trenutne slovenke, i na tebe, naravno, šaljem ti :* i :heart: i ~~~~~~~
tek je 13dpt, sretno!Citiraj:
coolerica prvotno napisa
coolerica, sbonetic, kate 32 :heart:
coolerica nemora biti biokemiska ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok i za pravilno dupanje bete kod mene je 13 dpt bila 50,7 i evo nas u 9 mjesecu trudnoće :D :D
Svima :love: :love:
Coolerica, drži se...bit će to ok, samo pričekaj još koji dan! Rano je...
Cure, znam da nije pitanje za ovu temu ali ovdje vas ima dosta, a hitno mi je...da li mislite da je potrebno prije IVF-a napraviti TORCH. MM je upravo u čekaoni kod doktora i ide žicati neke uputnice pa da znam da li da ga pitamo i za to.Hvala...
Gizmos ja ti ne mogu dati savjet, mene to nisu tražili
Cure ja ću vam se uskoro pridružiti ovdje na odbrojavanju, brojim sitno do menge, još koji dan pa onda klomifeni 5-9 dc i naš prvi IVF
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ što za čekanje bete, što za punkcije, transfere i sve što čekate
GIZMOZ nije uobicajno da se prije IVF trazi TORCH.
Ali, ako mozes dobiti uputnicu, sta ja znam, neka pita! Jer kada se zaredaju neuspjesni postupci pocnes se pitati nisi li trebao neke nalaze ipak napraviti vec prije...
duba13, kata32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!! :*
kate32, duba13 beskonačne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće i velike bete i na koncu :saint:
coolerica, nemoj odustajati, budi strpljiva još koji dan! :love:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan ishod!