AuroraBlu, bravo :D :D :D
Ja sam na čekanju, danas 9-ti dan, još malo.
Svima velika :* bez obzira na sg.
Printable View
AuroraBlu, bravo :D :D :D
Ja sam na čekanju, danas 9-ti dan, još malo.
Svima velika :* bez obzira na sg.
Mogla si dati meni jednoga :mrgreen: Vibram, draga, da se primi koja mrvica :heart:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
tikice, suosjećam, zato sam ja od sutra na godišnjem (pa i ako ne ulovimo stanicu, brišem nekud na put)
tiki_a, gričanka, mare41, Mimek, Ružice ~~~~~~~~~~~ :heart:
Shanti, draga :love2:
sretna35, cure :love:
Taca70, kakav je plan onda dalje? Vili ima novogodišnje praznike ili imaš fore i u 12. ili prvom mjesecu na FET?
Shanti tako mi je žao :cry:
ali tvoja snaga me zadivila, i sigurna sam da te tek čekaju lepa, beskrajno lepa iznenađenja... samo da prođe još ovaj loš period... drži se draga...
AuroraBlu sjajno za 3 mrve, al čekajte malo, prva sledeća trudnica je Tiki_a, molim da se zna neki red :mrgreen:
(uh sad više ne znam, sorry ako ima još neka starija čekalica bete od tikinih 9 dana, nikako da sve pohvatam...)
Vikki, plan je iduci mjesec, menga bi trebala stici oko 1.12. pa smo na knap ali valjda cemo uspjeti. U protivnom dizem ruke od FET-a i pravac Maribor koliko god to nerazumno bilo. Drzim ti palceve za uspjesnu punkciju.
RuzicaSB, kad je tvoja beta? I ti si u redu trudnickom redu.
Hvala Jill :heart: ...i tebe baš nema puno u zadnje vrijeme, mnoge nas je pritisnuo posao ili neke druge obaveze..gričanka, tikica_69...
taca70, naravno da se Mb ne odgađa, ali nadam se da ćeš uspjeti odraditi ovaj FET, čini mi se da bi ti puno značilo, a mi ćemo se nadati da nećeš trebati krenuti na put u SLO (osim možda u Europark :mrgreen: ).
Tiki, želim ti puno strpljenja još ovih 2-3 dana i fantastičnu betu!
Vikki, tebi je stvarno posebna situacija :) želim ti da sve stigneš obaviti i to sve bez stresa, samo lagano, sa smješkom... jedno po jedno :heart: Eh, kad bi si mogle podijeliti međusobno kvalitetne stanice, ja ne bih imala ništa protiv...
Mare, ako si pikanje svladala kao i avatare, rezultat će biti super! :love:
Taca, nemoj se uzrujavati ni planirati... korak po korak, ako m.dođe na vrijeme - plan A, ako ne dođe na vrijeme - plan B i sve :D :D :D
I svima koje sam zaboravila spomenuti :*
Moja beta bi trebala biti 24.11. ali cu ici odmah u ponedjeljak 23., isla bih najradije vec u petak da se rijesim muke al se bojim da je prerano.Hvala vam sto mislite na mene.Svima redom saljem :* :love: :heart:
Shanti, draga :heart: :love:
Cijelom klubu i svim trudilicama želim da snovi što skorije postanu java :*
Hvala Lidali na lijepim željama, vjerujem da i druge sanjaju ponekad da su trudne :)
Shanti je doma nakon jučerašnje kiretaže i šaljem joj :love: i :*
Aurora, ovaj avatar je bio za tebe, posudica di su bila tvoja dječica se zove Petrijevka, a sad im je puno ljepše kod mamice, jedva čekam avatar sa (svojim) oplođeno podijeljenim stanicama (ako dođem do toga)
tiki-ako nema PMS-a meni to zvuči mmmmm :*
vikki draga, javi kako je bilo
gričanka, jedva čekam ponovnu "kavu"
ja ću proći bolno kroz postupak, al to sam očekivala
mimek-blago tebi na vježbanju, meni to ovaj ciklus neće pasti napamet (neću više kukati) :)
cure :*
Aurora, super mi je pikanje, stisnem malo špekić nastao od folne i mliječi (a zaostao od klomifena i čokolade :) ) i iglica sama propadne :) , pikanje je zakon :)
cure iz kluba :love:
Shanti :heart: