Dva tjedna prošla od početka dohrane i evo, čini se, mala voli srkati paradajz. Jej!
Printable View
Dva tjedna prošla od početka dohrane i evo, čini se, mala voli srkati paradajz. Jej!
ima 16 mjeseci
jede zapravo sve
ali, zadnjih tjedan dana nece bas jogurt
ni bilo koji drugi mlijecni proizvod
jos doji, ali po meni je to premalo mlijecnog
i ne znam kaj jos da joj dam...do sad su joj zobene s jogurtom i zganci s jogurtom bili najdraza hrana :-/
Da za ad mlijeko pitam, znam da treba al neznam do kada.
Zasto mislis da je premalo mlijecnog, Ginger? Nema stvarno nista bitno u mlijeku i mlijecnim proizvodima, a da se ne moze zamijeniti drugom hranom.
(Bila je i meni frka, zbog alergije, ali stvarno sve funkcionira, a nije pojela nego zlicu kefira i griz sira u 2 godine i 7 mjeseci zivota - toliko mlijecnog nam je trebalo da primijetimo, a onda testiramo i potvrdimo alergiju.)
Kaae, ne cica puno, zato
ona ciki ujutro nakon budjenja, prije dnevnog spavanja i nocnog isto
s tim da ne traje to dugo, pogotovo ovo prije dnevnog spavanja
i mislim da sve skupa nije to puno efektivnog dojenja
nekad trazi jos u toku dana, al to je vise za mazenja
a muci me kalcij...znam da ga ima i u drugoj hrani, gledala sam i tablice, al nekako sam s jogurtom najsigurnija da je dobila dovoljno
Moja danas probala teletinu (+mrkva, Hokaido tikva i proso). Udavila se u tome :). Ja sam procijenila da je dosta, ona je samo zijevala :lol:
S čim dati jogurt kao veceru?
Mumaaa, zeno, di si ti nestala, kako ste?
Moja je pocela jesti rizine pahuljice s mlijekom. Mora biti dobro gladna, ali joj uz to jos moram dati i bocu, ne pojede kolicinski dovoljno.
I jabuka je jedan dan dobro prosla, ali drugi bas i nije htjela, mrsti se i na malo kiseline u vocu, cini mi se.
Kada i koje začine mogu početi dodavati?
Inače sam s njima jako loša, ali eto, voljela bih malo općenito poboljšati taj dio kuhanja. Pa da se informiram što mogu njoj dati. Za tjedan dana 9 mj
peršin, češnjak, vlasac, kopar, bosiljak, ...