Pune ti se oni redovito, pogledaj za par dana ponovo. Tako nekih stvari koje sam ja gledala nije bilo, sad ih opet ima.
Printable View
Pune ti se oni redovito, pogledaj za par dana ponovo. Tako nekih stvari koje sam ja gledala nije bilo, sad ih opet ima.
Ja se za curu ne usudim uzeti, ipak je ona veca i treba joj prava velicina. Braci mogu nesto i zavrnuti, namjestiti...
ljubiteljice nexta nadam se da ste čule veselu vijest (tek se rade projekti, znači treba pričekati par mjeseci).
Meni nikad kvaliteta kod nas ne bude kao vani, a brand isti i tu i vani :-/ ? detrdžent, odjeća, a hranu isto kupujem ali bio pa je to standard posvuda isti.
Next je danas stigao i uzela sam veličinu 3-6 mjeseci ali mi se čini ooogromno, iako HM nosimo 2-4 mj, nije to baš 62-68 Nextov, nema veze čekat će,a ja naručit novo i drukčije he he ;-)
Gdje kupujete badiće za djevojčice ovog uzrasta?
Ja sam inače kupovala gaćice u Calzedoniji, ali u ovoj veličini ima samo sa gornjim dijelom, pa je i cijena veća.
Ima li gdje kakvih povoljnijih badića? Gdje god sam gledala cijena je min 150 kuna, a treba mi par komada.
mi jučer kupili u tezenicu po 79 kuna
izbor nije neki prevelik, ali slatki su
Da, gledala sam te, ima slatkih, ali sve gaće su joj prevelike.
Ima badića u Mani i Takku, cijena između 70 i 90 kn
ja sam prosli tjedan kupila badice u benettonu u emetzeti. 3 badica sam platila 189 kn. snizeni su i jos 20% na blagajni. iako sam kupovala 6-7 bilo je i vecih.
iskoristila sam priliku jer sam imala par rodjendana, a onda sam se sjetila leonise i da su badici s gornjim djelom nesto sto ne vole sve majke, ali sam odlucila pokloniti kud puklo da puklo :joggler:
pametnice!
?? u benettonu su badići od 100 - 200 kuna
Takko, od 69 do 100 kuna
da ovi su snizeni prekonekoliko puta. i jos 20%, ovi koje sam ja kupovala bili su u startu 140 kn. ali su i kolekcija ne znam koje ljeto. moja je odusevljena sa svojim. ali su oni najobicniji bikini, jedndnobojni. bilo je i jednodjelnih i onih s boksericama, ali su nesto skuplji, ali ne sad pretjerano.
Meni se čini da badići u tom takku ( a možda sam u krivu jer sam gledala na sto mjesta), kao i u H&M-u, imaju dupli materijal na guzi?!
Ne kužim zašto to, to mora biti grozno kad se smoči.
mima i ja sam se iznenadila. prvo mi je bilo cudno da ima uopce onaj plakat 20% na blagajni. a slucajno sam tamo zavrsila jer pocinjao prolom oblaka, pa mi se nija dalo voziti obilaznicom. meni eto kisa pomogla ;)
edit: i silterice si mogla kupiti za 29 kn, samo nisu imali broj za moje
I mi u Calzedoniji (E. je 9 mjeseci starija od tvoje), jednodijelni i dvodjelni - pa gornji dio ne nosi/ponekad nosi (fakticki joj jos ne treba.).
U Golden Pointu se dvodjelni kostimi mogu kupiti odvojeno gornji od donjeg, tj. mozes kupiti samo donji. Vidjela sam ih zgodnih, odvest cu E. - mozda joj njihov XS broj ne bi bio velik.
KIK za svaku preporuku, platili dva kupaća 130 kn., modela i dezena ima dovoljno za svaki ukus!
Cure, vidjela sam plakat za Next - očito dolazi u HR. Ne piše gdje će biti dućan, a plakat/reklama je u jurišićevoj
juupi, nama upravo stigao paketić, roba je prekrasna
Vidjela sam da H&M sad na dječjem odjelu ima veličine od 86-140. Juppiiii
evo, imaš i velikih brojeva
http://www.next.co.uk/girls/older-girls
To je u Vrbanima, na križanju Rudeške i Horvaćanske.
Malo cudna lokacija za shopping centar. Investitor je engleski fond, pa su valjda zato doveli next, imaju kontakte.
Evo lokacija http://pointshoppingcenter.hr/centre...tion/location/
Slučajno sam saznala, jer je netko dobio službenu pozivnicu za svečano otvaranje i tako.:)
"u naselju za srednju višu klasu građana" :gaah:
Ja sam se navukla za Next samo tako, cak ga narucujem I za rodjendanske poklone! Odlicni su mi!
Zanima me samo kako ce ici online narucivanje kad se otvori u Hr?
i ja isto naručujem stalno, za svoje klince i za klince frendova :-) super mi je, jedino sad ne znam kako je s postanskim prometom otkako smo u EU pa i dalje se drzim magicnih 22 eur
Ma ja sam odmah iza 1.7. Naručila za 25 ojreka i stiglo bez problema :)!
stići će svakako, al ne bih htjela špedicijske troškove platit
ja sam naručila neki dan robe za 300 eura. stigla mi je na vrata dhlom. za dva dana. ništa nisam platila dodatno.