Ma, pun mi je kufer njegovih laži.
Sram vas bilo drug ginekolog.
Printable View
OK, ja bih najljepše molila samo jedan par koji je išao u Sloveniju na medicinski potpomognutu oplodnju i iz Slovenije poslao razglednicu potpore novom zakonu da mi obrazloži zašto su išli u drugu državu za nešto što je tako dobro i ovdje i još k tome poslali razglednicu potpore.
Hvala.
Na koju adresu uputiti ovo pitanje? Mislim, u slučaju da se ni jedan par ne javi, jel...
Dante je previdio 10. krug pakla.
180. snow.ml
181. linalena
182. Maybe baby
183. paspa
184. Atia
185. marcelina
186. delfin
187. vikki
188. Kjara
Evo još malo njegovih "ne znam" "ne poznam" i "nisam shvatio" http://www.jutarnji.hr/ministar-dark...lnikom/700587/
:-o :-o :-o
Ovo je malo OT, ali možda potakne još koju neodlučnu da napiše pismo.
A jeste vidjele ovo :-o oko 10-te minute kreće "smijurija" oko MPO :cry:
Da vidjela sam, tlak mi je skočio na 500, i napisala sam mail na hrt i redakciju emisije Dossier.hr
Danas sam dobila potvrdu da se ne mogu isporučiti, za oba e-malia. Ništa čudno, sram ih može biti da o nama na Hrt-u nije bilo niti riječi, a njemu su dali skoro cijelu emisiju da nas još jednom ponizi i utrlja soli na ranu.
Najbolje od svega mi je bilo kad je izvukao onaj kup pošte "podrške" Zakonu, a unutra cijeli kup razglednica. Pa svatko tko i malo logički razmišlja shvaća da nema osobe koja bi bila primorana ići izvan granica RH, pa da mu šalje razglednicu podrške. To je nemoguće. Još najbolje da mu se zahvale što su eto, potrošili 5000 eura iz "čistog hira".
Za onaj drugi kupćić rekao je da su to mailovi protiv medicinske oplodnje. Pa on se ne zna niti izražavati, a čini mi se da nema blage veze o čemu priča. To su mailovi protiv Zakona o MO, a ne same medicinske oplodnje. Brka kruške i jabuke uz cerekanje, njemu slično. Pristaje mu onaj nadimak... Debilinović!
zašto voditelj nije uzeo razglednice sa većeg kupa i onako ovlaš par razglednica pročitao pred kamerama???? pa naravano to su bile razglednice NE-PODRŠKE njegovom zakonu!!!!:twisted:
Ja sam maloprije poslala mail na dossier@hrt.hr i za sad nisam dobila obavijest da nije prošao. Kopirala sam pismo na pdf-u Milinović u Dossier-u 7.4.
Ja sam im isto napisala mail i to na dossier@hrt.hr i kopiju na program@hrt.hr, Informativni_HTV@hrt.hr, otvoreno@hrt.hr, Nedjeljom_u_dva@hrt.hr, hrvatska_uzivo@hrt.hr.
Za sad mi se još nije vratilo da ga nisu primili.
Ne mogu nać temu "Milinović u Dossier-u 7.4."
ajme, tek sam sad vidjela njegovo laganje u Dossier-u, a bolje da nisam, jer sam sad tako iznervirana!!! Pa zar sve što smo do sada napravile nije imalo nikakvog učinka, niti mrvicu! Ovaj HRT je (neću reći, jer bi me izbacili s foruma)...pa mi plaćamo preplatu za šta!?! Da stave nekog novinarčića koji je ministru virio iz g...i podsmjehivao se svima nama! Ajme, ne volim biti zla, ali nadam se da će i njemu zatrebati MPO, da malo shvati ovaj "predivan" zakon!!!!!!!!!!!!!
VAŽNO
Nadam se da neću prekršiti neko pravo privatnosti ili ovog foruma.
Dobila sam odgovor s HTV-a. Još ne mogu naći temu o tom ministrovom pojavljivanju :-( AuroraBlu daj mi link pliz pa da i tamo zalijepim.
Mi još nismo spremni govoriti o tome pred kamerama, zato lijepim sadržaj maila ovdje:
Postovana,
ne mogu ispraviti, kako nazivate, nepravdu iz emisije dossier.hr, ali vam mogu ponuditi prilog o izvantjelesnoj oplodnji u emisiji Hrvatska uzivo. Za to biste trebali pristati dati izjave pred kamerama kako bismo mogli konfrontirati rijeci ministra i sluzbeno stajaliste nadleznog ministarstva sa stvarnim problemima stvarnih ljudi.
Ukoliko ste zainteresirani, molim da mi se javite na 099 xxx xxxx
S postovanjem,
Andreja Arezina Grgicevic, novinarka, Hrvatska uzivo
Zainteresiranima šaljem broj telefona na PP. Hvala svima koji su hrabriji od nas :heart:
Ajme se ga svima nama!!! Bljuje mi se pri samoj njegovoj pojavi! Pisma podrške... a sve razglednice iz MB!!! A i voditelj emisije nije niš bolji! U kakvoj mi to državi živimo...???
Cranky, transkript od dossier emisije je ovdje: http://forum.roda.hr/threads/54240-n...=1#post1591051
Zbilja, vazno je da se pobiju ove njegove ne tvrdnje nego insinuacije - da su pacijenti sretni zbog zakona... zato MOLIM sve koji su dovoljno hrabri da jasno i glasno kazu da 3 JAJNE STANICE NISU DOVOLJNE!
Baba poslala mail na HRT :evil: Grrrrrrr!!!
Poslala pisamce NEpodrske!
Meni je neisporučiv mail na dossier@hrt.hr Ako to znači da im je sandučić zatrpan kritikama, to mi se sviđa... ali nisam ga slala na druge adrese na hrt-u. A moglo bi biti masa nezadovoljnika, obzirom da, kako stvari stoje, nema kome se milinović nije zamjerio... nabildao si je i zasluge u ratu...
Ja sam poslala na dosta HTV adresa i vratilo mi se masu poruka o neisporučivosti, ali očito je negdje prošlo kad mi se Andrea Arezin javila.
Još jednom ponavljam: traži se netko tko je voljan nastupiti u prilogu "Hrvatska Uživo". Zainteresiranima šaljem na pp kontakt Andree Arežin.
Cranky otvori novu temu da bude uocljivije.Ja nazalost takodjer nisam dovoljno hrabra tj. mi.Sorry.
180. snow.ml
181. linalena
182. Maybe baby
183. paspa
184. Atia
185. marcelina
186. delfin
187. vikki
188. Kjar
189. katekit (forum.hr)
190. TWEETY77
Nova tema je otvorena http://forum.roda.hr/threads/54771-T...61#post1593761
RuzicaSB hvala na ideji.
Drago mi je da se predsjednik Josipović oglasio o navodnoj potpori Zakonu o med. oplodnji ( ministrova laž na laž )
http://forum.roda.hr/threads/45608-L...=1#post1593783
Cure, evo ja prvi put pišem na rodinom forumu, mada sam redovita u čitanju.:yes:
Spremam se i ja napisati "pismo podrške" vrlom ministru, a i ostalima, pa me zanima da li ste se vi potpisivale punim imenom i prezimenom?
nali77 dobrodošla!
Da li se potpisati, to je tvoj osobni odabir, neki jesu, neki ne.
Ja sam mail s punim imenom i prezimenom poslala na ministra ( uz napomenu da tražim zaštitu osobnih podataka , što znači da mu ti podaci smiju služiti samo da me kontaktira, ali ne i javno proziva imenom i prezimenom)
Na druge adrese sam slala mislim samo inicijale, uz napomenu da moj mail ministru sadrži puno ime i prezime
Super da pisma i dalje putuju!
Evo malo dižem temu i to pošto sam dobila slijedeći mail... baš me zanima stoji li što iza tih riječi ili su i to samo pusta naklapanja, je li netko još dobio ovakav mail??
VLADAREPUBLIKEHRVATSKE
Uredpredsjednice
Klasa: 050-01/10-01/1262
Urbroj: 50302-10-10-1
Zagreb, 15. travnja 2010.
Poštovana gospođo X,
Predsjednica Vlade Republike Hrvatske, gospođa Jadranka Kosor, primila je Vaše pismo, u kojem je izvješćujete kako ste svoje primjedbe u svezi sa Zakonom o medicinskoj oplodnji dostavili potpredsjedniku Vlade i ministru zdravstva i socijalne skrbi, mr. sc. Darku Milinoviću, dr. med.
Predsjednica Vlade zahvaljuje na dostavljenim primjedbama, koje će se u resornom ministarstvu s punom pozornošću uzeti u razmatranje.
S poštovanjem,
Predstojnik Ureda predsjednice Vlade,
državni tajnik
Krunoslav Mesarić, dipl. iur.
I ja sam ga dobila, isti takav. Samo je ime dokumenta- moje prezime :-P
Bit će da sam sad i ja u nekom tajnom registru 8-)
Ajde, bar nekakva reakcija.
kod klase mi se razlikuje zadnji broj...
I ja sam dobila...
BHany i ostale cure, da se javim. I ja sam pisala i stavile ste me na spisak pod brojem 169 iako nisam tada bila član foruma!!
Nikad nisam dobila nikakav odgovor na mail.
Pozdrav svima:bye:
:heart:
i ja sam dobila takav odgovor
različit datum i klasa, isti urbroj
Sad me čisto zanima što s tim, mislim hoće li se ovi naši mailovi/pisma uistinu uzeti u obzir ili su nam ovako samo začepili usta... kad su već išli glumit neku pristojnost, zašto nam se sam ministar nije obradio i u svojem odgovoru pokušao demantirat naše stajališta - mislim ovo je sve jedna veeeelika sprdačina i nekako se bojim da se ništa neće promijeniti dok na vlast ne dođu neki normaliji ljudi.
Ni slučajno ne branim gospođu "ja se konja ne bojim" ali bar se reagiralo. Gospodin resorni ministar kome su mailovi i bili upućeni - ništa. Međutim, ja i jesam stava da takvima treba pisati u velikom broju. I što češće. Pa kad im dosadi imati pun inbox, odgovorit će floskulama. Pa kad vide da to ne staje, morat ce probat s konkretnim odgovorima. Pa kad vide da to ne staje, možda i sa promjenama... Do tad možda već dođu i izbori :mrgreen:
sličan odgovor sam dobila i kad smo ono prvi put pisali, kad se zakon donosio
i jel bilo koristi - nije
al nema veze, neka im je na znanje...
Ja sam isto dobila odgovor od predsjednice prvi put da ce moj mail proslijediti nadleznom ministarstvu, no tada sam joj odgovorila da sam ja njemu vec pisala i da sam se obratila bas njoj s konkretnim stvarima.Sada nakon dugo vremena dobijem isti odgovor kao i vi.Sto reci nego da mislim isto kao Tlatincica!
Ovakav odgovor se u državnoj upravi zove špranca! Šalje ih se na tisuće mjesečno.... za različitu problematiku koja nije ili ne želi biti riješena. Isključivo zbog obveze odgovaranja u zakonskom roku.
A da će pitanje biti "pozorno razmotreno" piše se uvijek kad se želi smiriti tenzija i pošiljatelje pisama anestetizirati!
prije nekoliko dana i ja sam dobila takav mail,znaci dobili smo ga svi...to je ono po starinski "da ih začepimo evo par slova" uopce me nije dirnu odgovor,jer odmah sam znala da je to samo reda radi i napisali su par gluposti da ispadne da ce mozda nesto i napraviti...nazalost nasa borba tek pocinje i bit ce duga i mukotrpna....
ivaluca, slazem se
ali ovo pismo je naslovljeno na milinovica, ne na nju
njoj je poslano samo na paznju i to sto je ona ovo odgovorila mozete shvatiti i kao nacin njenog pritiska na njega
mislim da je njoj stalo do njenog imagea u javnosti, jer ona ne podnosi da se nešto loše govori ili misli o njoj, pa eto u tom duhu su poslani i ti odgovori. Mislim da nema tu nekog pritiska, na našu žalost.
Kako bilo, ipak sam uvjerena da nisu sretni što dobivaju takvu vrstu mailova. Uvijek sam se pitala, kada na utakmicama sudac donese presudu, zašto igrači pokušavaju utjecati na suca budući nisam nikad vidjela da su ga uspjeli potaknuti da promjeni odluku. Ali, vrše pritisak, pokazuju da se ne slažu i sigurna sam da sudac idući put neće baš tako olako donijeti odluku kao što bi učinio da su šutjeli. Da šutimo, pokazali bi da se slažemo sa tom nebulozom, a ovako..vjerujem da ih možemo potaknuti na promjenu.