slobodno piši hrvatski dr.L i koordinatorica su s našeg govornog područja :)
Printable View
slobodno piši hrvatski dr.L i koordinatorica su s našeg govornog područja :)
Hvala curke ;)
Bok
evo samo da javim da ni od mene ništa,danas sam radila test (17 dnt) i negativan.....:cry:
Na vama je red cure-Marijakr,Sela da prekinete ovaj negativni niz.....
Lua, ipak vadi i betu! Držim ti fige da test nije bio dobar!:love2:
uh baš gadan niz...probajte betu možda iznenadi...
Lua bas mi je zao,ali kao sto kazu cure probaj i sa betom.....stvarno mi nije jasan vise ovaj Prag,hoce li se vec jednom javiti neka Praska trudnic,racunamo na Selu,neko mora prekinuti taj niz!!!
Evo ja da javim da sam podlegnula iskusenju testica i obavila to-evo maloprije i testic pokazuje lagnu blijedu drugu crtu!Gledali sm mm i ja sa svih strana i je-crtica postoji.Jedino me muci to brljanje koje ajd kao nesto prestaje..ali..Dal se to moj mali bori,ne znam.Moram priznati da nisam bas pazljiva,danas sam dignula necaka od 14 i pol kila i sad se ziva hocu pojesti.Rekla sam svom m:jos moramo cekati,ne raditi racun bez krcmara!
curke..:heart:
...lua:cry:...im nade za dalje
...sela:heart::heart:...
Sela!
Ne, neću još, ali vrisak za tebe je pripremljen :klap:
Sela, sada drzim fige za veliku betu! :yes:
Fala cure na zeljama i vriskovima koji cekaju,ali..moram jos malo se strpiti!Ali zlatne ste! I:heart:U
Hvala cure i dečki.....:heart:
Lua žao mi je....
Sela,daj se strpi još malo i čuvaj se!
Sela, dobro je, dobro je :-)
Lua žao mi je
sea drago mi je zbog crtice,a to brljanje ti je sigurno impatacijsko,ja ti kazem!A Lua moja,sto da kazem,neznam sto je ovo,tako se zaredalo!!!ufff!!Hvaa Bogu da je Sela prekinua ovaj ruzni negativni niz!!! Cure grlim vas!!
Sela, jel jutros jača crta? Samo polako i pazi se. I mene veseli prekinuti loš niz, sad svi u vlakić:-)
Mare nekako mi nije do radjenja testa jutros,imam neke obaveze,ubrzo idem van kuce pa me nema do rano popodne,
pa sam mislila to kasnije uraditi na miru i samoci kuce svoje.A i da dam sansu crtici da se podeblja...A malo sam i chikn.
Ali uglavnom ,popodne cu ga uraditi.
Pazim se ja Mare ali zalomi mi se neki kiks.Npr.penjala sam se na ljestve 7dnt da izvucem neku robu sa najvisih polica u
ormaru i dizala vrece sa robom,pa se penjala i spustala par puta..nije mi trebalo.I 8dnt ..smedjarenje.
Al moram zivjet,kucnu pomocnicu za sad nemam...
Drage sve,pusa
Bok društvo!
Evo stigla ja. Odma nakon transfera smo se vratili doma, šest sati vožnje al je rekla doktorica da se smije u poluležećem položaju voziti da se to ništa ne miće. Prag je prekrasan ali mi je vec nakon 4 dana bilo dosta šetanja i svega :) Punktirali su 20 folikula, 16 stanica, od toga 15 zrelih i 1 nezrela. 14
embrija pa su predložili produženu kultivaciju koji su se poslje razvijali istim tempom :)
Sedmi dan transfer dvije blastocista. Ostale su mi dvije blastociste i 7 embrija zamrznutih. Doktorica me vec vidi trudnu, imam po njihovom
70 % šanse. Nekako sam dosta ukocena još, hodam ko robot, uopce neznam kako da se ponašam sada :)
Sela, aj pusti sad sve obaveze, nema sad drugih važnijih stvari, a ima testova koji ne trebaju prvi jutarnji urin, al on je ipak sigurniji, aj nam sutra javi lijepu betu:-).
marijakr, prekrasne vijesti, ove upute za mirovanje su samo za Selu zbog brljavljenja, inače može sve normalno, samo laganini, i bez podizanja teških predmeta!
Bravo Marijakr,koji vrhunski uspjeh!!!!Naravno da si trudnica!!!!
Sto se transfera tice,mislis bio je 7.dan vaseg boravka gore?Jaoj,a meni Praga nikad dosta,kukala sam uoci
povratka da bih jos ostala...
puse
Mare:heart:
Da 7 dan boravka gore. Ja baš i nisam neki tip za putovanja
ali u svakom slucaju isplatilo se pogledat. Šetali smo dnevno po 15
kilometara i pogledali sve ono za kaj smo mislili da treba pogledati.
Hahahaha ja bi bila prezadovoljna da sam bila i tri dana al dobro,
konacno sam DOMA!!!!!!! :)
Lua, sad sam tek vidjela.:love2::heart:
Cure,Cesi i Cehinje i koji ce to tek postati,moj drugi testic je opet polupozitivan,pa kako to ne moze biti na pola,onda je pozitivan!!!!
Sad sam dala srcu da lupa!!!Lupaj,samo lupaj!!!Sutra beta!
marijakr bravo draga to je stvarno dobar rezultat,držim ti fige za dalje:heart:
sela :yes:
Sela, bravooo :-D
Sara38 :heart:
Marijakr....sretno!
Bravo Sela....a moja beta danas negativna i vjestica stize....bit ce jednog dana....Sretno cure
mario, baš mi je žao, bit će drugi put, drži se!
Sela, držim palčeve, ali pozitivan test, ako ne primate bhcg nakon transfera, bi mogao biti to :). Ti si PFC, jel' da?
Sela sretnice čestitam od srca ......!
Svim curkama sretno bilo!
Mario...svaki minus me rastužuje,a ovaj praški pogotovo...:love2:
Mario, Lua ... žao mi je! :love2:
Sela ... bravo, čestitam! :-D
Sela, čestitam! :) Baš lijepe vijesti za početak tjedna.
Pražanke drage, držim fige da formirate vlakić s puno, puno sretnih vagona!
Sela, čestitam! sutra je 100% velika beta i ti naša trudnica!!!! :klap::heart:
marijakr sretno! :klap:
lua, mario :love2: