tuzna ovo ti je moje iskustvo- poslala papire poštom u 12/09, kroz 2 tjedna dobila odgovor da sam stavljena na listu čekanja, negdje krajem 2/10 dobila poštom termin za postupak (12/10) i u istoj toj pošti popis dodatnih pretraga koje trebam napraviti. Znači od slanja papira na termin sam čekala 3 mjeseca.
Pokušala sam ih dobiti da odem na konzultacije ali nisam uspjela pa sam odustala i odlučila da ću ići u postupak bez konzultacija. Što se tiče lijekova, neću ništa kupovati do prvog UZV 22.11. pa ću onda u Mariboru kupiti ili Gonale ili Menopure na preporuku doktora.
Savjetujem tvojoj jetrvi da ne brine jer su je primitkom pošte sigurno stavili na listu čekanja i javit će joj se.
Inače moram još nadodati vezano za očekivanja i razočaranja u Maribor- mislim da je najveći problem što mi svi od Maribora očekujemo ''čudo'', i sama to očekujem iako se 100 puta lupim po glavi i kažem sama sebi da je veća mogućnost neuspjeha nego uspjeha i da toga moram biti svjesna. Ali jednostavno me povuku sve te priče i sve te pozitivne bete a onda me negativne vrate u realnost. Maribor je uspješniji nego neke druge klinike, to je činjenica, nema ograničenja u zakonu ali opet nije čudotvoran i 100% uspješan. I to je ono što si stalno ponavljam da ne bi previše poletjela.