sandra100, da, i taj dan se stavljaju utrići, ako je beta negativna onda se prestaje s terapijom, nadam se da će tebi biti pozitivna i da ćeš nastaviti, sretno!
Printable View
sandra100, da, i taj dan se stavljaju utrići, ako je beta negativna onda se prestaje s terapijom, nadam se da će tebi biti pozitivna i da ćeš nastaviti, sretno!
Pozdrav svima i ~~~~~~~~~ za OGROMNE beturine!
Meni je danas 4dnt 72 sata stara embrija u prirodnom FETu (nadam se da sam sve dobro objasnila).
Stvar je u tome što od juče, a danas malo više stalno osjećam nekekvu "bol" i "peckanje" u donjem dijelu stomaka. Nije to ništa jako, ali je dosta prisutno...
(.) (.) bole isto od juče, ali mene malo brine to što osjećam tu malu bol. Prvo sam mislila da umišljam, al ipak ne...
Prošli put ništa tako nisam osjetila...
Curke, upomoć! danas mi je 11 dnt, vec 2-3 dana mi je temp. 36.8-37C, a leđa me užasno bole u donjem dijelu. Eh i naravno, radoznala,kakva jesam- napravila sam jutros kucni test. NEGATIVAN. Cini mi se da bi 11 dan vec test trebao pokazat ispravan rezultat, jel moguce da nije tocan? (utjesite me :-) ) Ima li tko pozitivna iskustva s ovim mojim "problemom"?? Tko ce docekat betu u pon, a tek nalaze(koji u nas traju i traju)
Cestitke VELIKIM BETAMA, a ostalima zelim sreću da ih i one docekaju!
tally koji dan poslije punkcije ti je bio transfer?
inače, bilo je primjera tu na forumu da je test negativan a beta kroz dan dva pozitivna
ipak ti napravi betu
sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi25, mi u isto vrijeme identicno..Kako si ti?
zedra:lol::lol:
ne mogu vjerovati, ista pitanja u isto vrijeme
ja sam super, sva neka pozitiva me pere
ti? malo smo ot ali neće nam zamjeriti:oops:
i dalje onako...bezveze...peru me Logestice...:evil:
debljam se kao prase i tako...i jedva cekam da bude gotovo...
ovaj put smo išli sa zaleđenim j.s. (tj. odleđenim). vracene su mi 3. dan! i radila sam s prvim jutarnjim urinom! Ako do pon. ne dobijem, siguro cu vadit betu, ali mi na jugu cekamo te nalaze danima, grozno!hvala vam puno, cure!
evo i mene na ovoj temi :-)...u ovaj utorak je bio transfer...e sad, mene već 3 dana sve boli kao bolna menga i nekad me zna po noći probuditi...ujutro često idem u wc i u toku noći barem jednom...vidjela sam da vas je dosta imalo ta stezanja u području jajnika i križa me naravno bole...
Andjeo s neba i mrvica7 sve je to normalno...cekati,samo cekati treba!
ma baš tako Sela :-), čekati i u biti nastojati što manje razmišljati o svemu tome, ma koliko god to teško bilo i nadati se :angel:...samo sam htjela vidjeti da li je sve ovo normalno i vidim da jeste, nisam jedina koju zna zaboliti dole sve :heart:
sad čekamo i nadamo se :angel:...treba izdržati još cijeli idući tjedan i iskreno, toliko koliko sam nestrpljiva, toliko me i strah napraviti test, ali opet kad sagledam našu situaciju sa azoospermiom ovo je ogroman napredak :angel:
evo i mene :) juce transfer , vracene dvi mrve :) 3 dan
danas 1 dpt ......lezim, dosađujem se.....neki grcevi na jajnicima....beta za dva tjedna , uh tko ce to docekat
mrvica7, crvenkapica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba.... brzo će proć to vrijeme.....
mrvica7, crvenkapica77, Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete ......... i da vam dani prolaze što brže !! :yes:
:heart:
danas sam napisala poveliki post koji sa pritiskom pogrešne tipke otišo nepovratno izbrisala sam ga na kraju odustala da opet pišem ,ja sam punkciju imala 7/11 a transfer 10/11 tri mrvice su kod mame ocijene ne baš sjajne sa obzirom na moje godine ipak se nadamo najboljemu mada me ponekad uistinu strah da se malo poradujem jer kao bojim se da če mi sreča opet u zadnji tren odletiti na neku drugu stranu,u 1 ivf simptoma sam imala skoro pa obečavajuči trudnoču neg. beta me je dotukla odbolovala i evo me opet u čekalicama bete,u ovo postupku simptoma od 1 puta ništa slično ,sad totalno drugi simptomi od prvog dana me bole leđa prvo sam mislila od dugog ležanja na ginek. stolu posle transfera ali do danas ta bol je još uvijek prisutna ,stomak napuhan kao da ču svaki tren eksplodirati,cice na dodir dosta osjetljive i ponekad imam neke čudne glavobolje koji dolaze u intervalima da se osjećam ko da sam u nekom balonu,drugo ništa od mogučih 24h ja 15 odspavam ,inače normalno po kuči napravim ručak,operem suđe,ništa pretjerano a mm mi ne da ništa drugo raditi nadam se da je to dovoljno mirovanje eto toliko od mene sretno svim čekalicama i želim vam ljepe trocifrene bete pusa
jo1974,crvenkapica i ostala ekipa ...znam kako vam je...o znaaam! ja sam imala punkciju 6.11. i nikad docekat tu THE betu! nista cekat jer u nadi je spas...kupila sam si ja test najrade bi ga sutra testirala,al cemu.sve to znamo da nista se ne moze postici do THE bete- nema svercanja i to je to! ako ce nam tako biti lakse i jedna drugoj bit podrska i jadne jaukat to mile volje e pa to nam nitko ne moze oduzet i sva sreca za ovo mjesto :-) pa pocinjem s time....mene ne Boli vec me rastura desni jajnik,kicma i bubrezi me cak bole od ovog lezanja,stomak mi proizvodi cedne bolove i da mi netko na njega sjedne ne bi bilo dobro(ni za jedno) grizem ko pes po kuci sve mi smeta i pocinjem se gadit sama sebi-cas se smijem cas placem,uvijek me nesto boli od malog prsta na dalje,pa onda dode povremeno to pitanje- joj dal ce uspijet ili sve ispocetka?... sva sreca pa imam prekRasnog muza sta bi mi bez njih :-D oooo ja znam kako vam je i zato vas od srceka sve pozdravljam!
danas mi je 6dpt i već drugo jutro mi je jako mučno,do jučer ujutro u trbuhu bi me tu i tamo štrecnulo, sad više ništa, samo strašna slabina...sjedim, a vrti mi se...kad će ta beta
2 dpt ....lezim..gledam reprizu Šehi i Ezela
..nema grceva u jajnicima..sinoc sam imala problema sa mokrenjem,,, neki pritisak....mokrila sam non-stop po malkice...kao kad imas upalu...smirilo se poslije 2h ..danas bolje.....danas cu cak napravit i rucak :) .....
I meni je već dosta čekanja!!! Danas je 8dnt. Već 2-3 dana imam u donjem dijelu stomaka nešto poput PMS bolova, (.) (.) i dalje bole, ali više ni ne toliko. Od jutros mi je mučnina, ali sve si mislim da je sve to u mojoj glavurdi. Test je pripremljen, ali je još raaanoooooooo...
Drage moje čekalice velikih beturina, držite se!!!!
meni su bradavice jako osjetljive , ali to je od utrica
za test ti je jos rano....izdrzi jos bar 3 dana ;)
Evo dopisujem se s jednom curkom sa SD i ne mogu vjerovat da joj je ginekolog (socijalni ili privatnik,ne znam) rekao da dođe
8. dan poslije transfera kod njega napravit test u urinu da vide jel trudna.
pa svi mi znamo da je 8. dan prerano za vadit krv (ako nisu blizanc) a kamoli radit test, pa mislim da bi i ginekolozi to trebali znat.
pa kakvi to doktori rade kod nas?
Ja se nadam da će test pokazat plus jer ona je već prestala koristit utriće jer ima predmenstrualne bolove.
Ne kužim zašto neke cure misle da su pametnije od MPO-vaca, a kamo li da su njihovi ginekolozi bolji od njih.
sorry ali baš me iznerviralo to!
uf annemary
mene stvarno nervira to piškenje po testovima 8.,9.,10 dpt. šta ćete s tim dobiti??? mislite da ćete skratiti agoniju???
upravo suprotno, pogoršati ćete je. jer najbolje što na testu u tako ranoj fazi možete vidjeti je blijeda crta. e onda ćete poluditi - ajme jel prava, jesam li točno test napravila, jel bilo jutro.... pa sutra ista muka, crtica možda maaaaaaaalo crnja ali prostim okom nevidljivo... pa još veća agonija....
ili scenarij da je nema, pa prestanete 8dpt sa utrićima, pa vam kasni, pa skužite da ste ipak trudne, pa panika što ste prestale sa utrićima....
i sav taj jad samo zato što se ne želite strpiti još par dana? jednom sam bila takav mazohist, NIKADA VIŠE.
beta se vadi 14.dpt, testovi su sranje. to je moj stav. jer ja pored utrića imam i terapiju fragminom i stvarno nemam luksuz zezati se.
vama preporučam strpljivost također.
vjerujte mi, ovo mi je 8. beta koju čekam. u ormaru imam par pozitivnih testova i nijednu bebicu. biokemijske. ne želim ih vidit više.
cure, a šta je sa sexom nakon transfera, recimo meni je danas 8dnt...:oops:
Ako je želja za keksom jedan od simptoma trudnoće, ja sam trudna (:-))...
kaže u knjižici za pacijente sa cita - suzdržavanje bar do bete
haha andele s neba...bas sam i ja to htjela pitat...dobra si preduhitrila si me svaka cast! btw meni je isto 8dan...kad vadis betu? ponedjeljak?
lol snješka, nasmija me dobro!
no KEKS? a puu!
anđeo, pa kaže dr na transferu da se bude bez odnosa do bete.
Ma slušam ja šta dr kaže, sjećam se da je spominjala keks ali ne znam šta je rekla
:lol::lol:preskočili simptome i prešli na keks ma super ,i mene muči mm neče niti da me pipne ko da sam od stakla pa se boji da ču se slomiti,danas sam mu rekla tužit ču te u strasburu za ljudska prava jer neče da se malo mazimo :lol::lol: ludilo,.....
cranky - pa normalno da neću riskirati! Na betu idem za jedno tjedan dana.
(.) (.) me više ne bole... sada sam malo "u bedu" zbog toga... PMS bolovi još su tu, onako malo ih ima malo nema...
Sutra ili prekosutra mi je dan kada bih (po normalnom ciklusu) trebala dobiti vješticu, pa čekam... Mislim da mi je dr rekla da je moguće dobiti i koji dan ranije...
Sva sam nervozna (al baš nervozna, jakoooo), čak sam zapalila cigaretu (istucite me!!!!):oops: