ivana zg prvotno napisa
potpisujem Cvijetu73 i mammu Juanitu.....XXX
a ne kužim tebe i poantu velegrad nudi više od maloga mjesta-preseli se.....večina nas se ovdje rodila i ne živimo u ZG-u da bi bili fancy, i zato što imamo tramvaj i ZOO:roll:.....neznam stvarno što će malome mjestu tramvaj, ako ima autobus..ja živim u ZG-u i vozim se vlakom, a nisi znala da će nam uskoro možda naplačivati ulazak u Centar grad plus parking.....uglavnom imamo visoke cijene i večina male plaće, najviše stanarine i najskuplje kvadrate stanova....kako ti zbog nekakvih cijena nemi samo tako preselila u ZG, isto tako ne vidim zašto bi mi koji tu živimo cijeli život i radimo selili u manje mjesto (radi prireza)..
Mi ovome gradu plačamo prirez i poraze kao i vi svome, znači ne plačaju ga ostali građani RH, i zato mi imamo prvao buniti se ili ne na to gdje i na što idu novci iz proračuna kao i o povišenju cijena...naš prirez s plaća već ide za vrtiće, to računaj kao onaj plus na obveznih 600kn....svako nek se bori u svome gradu za ono što plaća.....ja samo sve vas mogu podržati a ne vam govoriti da ste ovo ili ono zaslužili platiti jer živite u velegradu ili malome mjestu-ne vidim kako je to uopće bitno za ovu temu:-o
maree44 tebi podrška...mislim da bi si morali međusobno pomagati, jer političar računaju na našu neslogu
sretno sutra...ako ne uspijem doči gledam vas na TV-u a na fejsu sam sve već obavjestila...:love2::klap: