Ok :-)
Printable View
Ok :-)
hello cure drage, jel netko upoznat s informacijom na kojem su broju???
hvala puno :)))
ja bila 155 i digla lijekove prošli tjedan...a gdje su stali ne znam..
Bok cure. Evo vratila se s mora i odmah bi opet pobjegla namore. Danas bila gore i dogovoren protokol. Krećemo 23.08.11. Vidimo se
Jedno pitanje jel mi dođe na isto ako jedem ciklu ili baš mora biti sok
Ja sam uvijek jela ciklu, nikad se nisam natjerala piti sok8-)
Ja pijem 1 l soka od 100% ananasa, ciklu papam slabo i kupila sam si prenatal tablete (valjda je dovoljna 1 dnevno?)
....mislim da ću umrijet do bete...svaki dan mi je sve teže čekat!!!
Kiara79, kažeš prošli tjedan uzela lijekove......a ja sam 60 brojeva iza tebe....možda sam do idućeg tjedna imaju i za mene :)))
hvala puno, zovnem ih u ponedjeljak, možda se i meni sreća osmjehne :)))
apsolutno ništa......boljela me oba uha od zivkanja.....al naše drage sestre ne dižu slušalicu.....
sutra opet pokušavam :))))
nina70,kad je beta?
Eve me, vadila betu danas. Rezultat 245,3 (13.dan od ET). Nisam htjela još ništa javit dok se ne čujem sa dr., ali kad si već tu... :)
Nina977, a tvoja beta - nisam nigdje vidjela da ste se ti i Maslina očitovale po tom pitanju...briga vas , negdje ljetujete :)
nina,ženo pa to je fenomenalno!Želim ti da i dalje bude sve po špagi.:-D
Jel ti to bio prvi ivf?
Javile smo se ja i Maslina na odbrojavanju,Maslina trudna :-D a ja oper nula bodova!
Svaka čast ekipi sa Sv,Duha!:klap:
Hvala ti. Joooj užasno mi je žao zbog tebe. Vidim da se borite beć dogledno vrijeme. Ali čini se kao dobar znak što je uopće došlo od ET-a, šta ne? Meni je 1. IVF i zato sam puna straha i nepovjerenja, naročito jer je protokol počeo zbrda zdola. Provjeravala sam da li piše moje ime pored rezultata pa se mm uvrijedio jer je on podignuo nalaz :) Nikom još isam javila.
Nisam baš neka forumašica pa se baš i ne snalazim gdje bih trebala / mogla što objaviti itd.
Želim ti od srca da ne izgubiš strpljejnje i da idući put bude bingo!!!!!
Maslini iskrene čestitke :))
nina draga,što da ti kažem osim čestitammmmmm..:-Di znala sam!!!jako mi je drago!!!:-D
maslina čestitam i tebi..
:-D
nina977,jako mi je žao draga!:love2:
trudnicama čestitke!
nina977, žao mi je
čestitke trudnicama
nina977 sorry
ajmeeeeeee trudniceeeeeee....Maslina i Nina 70 čestitaaaaaaaaaaaaaam....
Nina 977 :-( žao mi je draga
Pusu veeeeliku šaljemo s Jadrana :-)
Cure hvala od :heart:
Svim trudnicama želim da sve bude super do kraja, a onima koje to nisu da uskoro postanu. Pusa.
Imam jedno pitanje: danas mi sestra nije znala reći da li da nastavim uzimati Decortin (1/2 tabletice) jer joj se nijedan dr nije javio. Na kraju je zaključila da ga ipak uzimam. Ima li koja od Vas sličnu terapiju? Pitam jer je moja dr. opće prakse malo skeptična prema Decortinu (nije objasnila zašto)
Nina70 - čestitam, čestitam, čestitam!!!!
Nisam par dana bila uz komp pa mi je promaklo, ali od srca čestitam!!!
Nažalost, ne mogu ti odgovoriti jer ne znam....
Maslina 1973 i ja tebi čestitam od srca. Nadam se da ćemo izdržat do kraja :-)
Žao mi je zbog druge Nine jer kad sam ja bila na punkciji, vi ste bile na transferu i mislila sam..... kad je vama upalilo onda će možda i meni.
Hm, opet jedno važno pitanje....šta je sa sexom? MM je već lud od apstinencije :)
nina 70...sa sexom još malo pričekajte...bar do prvog pregleda..još malo apstinencije..:mrgreen:
Vidiš, a on misli da sam to izmislila :)
Nina70 cestitam:-D:-D:-D
Sa sexom pricekajte dok ne vidis sta ce ti dr reci, za utjehu kod mene je susha vec 5 mjeseci i tako ce biti vjerojatno do kraja trudnoce:roll:
Hvala ti:) I meni je žao zbog Nine i zbog još jedne cure koja nije na forumu, ali se nadala i ja skupa s njom. Nadam se da će obje uskoro ugledati plusić i visoku betu:)
Ništa od seksa...
Sutra idem na prvi UZV pa ćemo vidjeti je li sve na svom mjestu, u redu i kako se treba ponašati dalje - što se smije, a što ne:)
ajme meni imam osjećaj da me nema danima koliko postova :))))
drage trudnice čestitam od srca <3 <3
a one koje to nisu...ma bit ćemo :)))
a što se tiče lijekova...ja sam na redu idući tjedan....jupiiiiiiii
možda i ja do kraja godine pišem lijepe vijesti :))))
mishica to su super vijesti!!! samo nek lijekovi stižu! :klap:
Cure,puno vam hvala na moralnoj podršci.Odlučila sam uzet pauzu do Maribora ,moram se malo psihički odmoriti od postupaka i negativnih beta koje su se zaredale.
Moram priznat da me lagano napušta optimizam.:-(
Našim trudnica još jednom čestitke!:-D
Pusa svima i neka bude plodna jesen!:-)
Pozdrav svima!
Prvi puta sam na forumu, do prije par dana sam čitala kako se sirotice mučite, sve te potpomognute, iščekivanja, sve mi je to bilo žalosno, ali i strano..
U pon. smo saznali, nakon 2 godine braka, da suprug ima oligoasthenozoospermiju, valjda se tako piše, nebitno.. Od tada sam oči izgubila tražeći informacije šta me sve dalje čeka! Već smo našli 3 bočice vitamina koje pije, izbacio alkohol, cigarete ne uspijeva
ali to nije tako strašno.. Ja se nekako nadam da bi se nalaz idući mogao popraviti! Da li je to moguće? U 9.mj se spremamo ponovit nalaz na SD, u nadi da će biti bolje, i planiram tamo dalje tražiti savjete, kontrole jer je mama operirana tamo i sviđaju mi se na SD doktori.. U međuvremenu idem privatno u Beta Plus čuti i njihovo mišljenje..
Inače nalaz uopće ne kužim, piše progresivno pokretnih 1 mil, pokretnih 2 mil., u mjestu mislim 1 mil.. Ugl. Slaba pokretljivost, i slabi broj.. Ali na dnu piše da je min 35% morfološko ok?? Šta god to značilo.. Jako slabo sveukupno, koliko sam shvatila. Muči me dilema, mladi smo, ali ne želimo godinama pokušavati na inseminacije ukoliko su šanse stavrno nikakve! Uostalom privatno to i košta, previše, a ne znam da li je netko na sv. duhu išao na inseminaciju, koliko se čeka, koliko često se često može pokušavati godišnje? Pijem po preporuci svoje nemarne ginekologice klomid, ona je otišla na g.o., tako da moram sada privatno folikumetriju da nebi imala previše folikula, tada se za svaki slučaj moramo suzdržavati odnosa.. Tako su barem rekli na dv duhu.. Ne znam koje su mi mogućnosti na inseminaciji privatno, da li da dajem 3000-4000 kn za to, nemamo novaca za bacanje, ali ne želimo da nam to stane na put, makar dizali kredit! Šta će nam novci ako nemamo djece.. Da li čekati 9 mj na SD ili pokušati čim prije makar i platili masno..? Uglavnom, zanimaju me iskustva, koliko su te inseminacije uspješne, sa njegovim nalazima, ja na klomifenu prošli mj imala 3 folikula lijepa, ali šta kada o njemu ovisi.. Barem sam ja zdrava, barem nešto, i mladi smo..Ali godine lete.. Nadam se da imate koji savjet za mene, tj, sigurna sam u to, i ispričavam se na ovolikom tekstu, ali to je još malo šta bi sve ispitivala :) Pozdrav svima..
Mayana,dobro nam došla na naše stranice..ja ne znam jesam li dobro shvatila iz tvog posta,vi odrađujete ciljane odnose ili..??
Što se tiče inseminacije ili AIH skraćeno...da li si radila HSG ili prohodnost jajovoda??ako nisi ne možeš na AIH jer ne znaš da li su jajovodi prohodni za AIH moraju biti..
inseminacija ima mali postotak uspješnosti,pa mi je glupo da bacaš novce a 9.-i mj.ti je sad na vratima..ja sam za AIH čekala 1mj..odmah po dogovoru sa dr.možeš u postupak..privatno na AIH ne bih išla nikad..
koje pretrage si ti radila,koliko imate godina...jeste već bili na SD??
I NEMOJ SE USTRUČAVATI,PITAJ SVE KAJ TI NIJE JASNO,TU SMO DA POMOGNEMO I SVE SMO U ISTOJ KAŠI!!
pozzz i sretno!!
mayana dobrodošla!
kao što ti kaže kiara79 svi smo u istoj kaši i samo pitaj. ni ja nisam dugo ovdje, od početka ove godine (isto uz 2,5 g braka). imamo vrlo slične nalaze, nakon nekoliko mjesece vitamina i 3 spermiograma nalaz se malo popravio po pokretljivosti i volumenu. nama na SD-u nisu ni predložili AIH. DR. je odmah rekla da idemo na postupak potpomognute (IVF).kao što kiara kaže mislim da su šanse s AIH-om male.
i ja sam razmišljala ići privatno, jedna moja kolegica je išla privatno pa me nagovarala. no došla sam do zaključka da to mogu u svakom trenutku i da želim prvo probati ovako, šta bih odmah platila kad možda uspije i bez toga. u međuvremenu mi je i kolegica otišla na SD.
sretno i pozdrav!
mayana dobrodošla!
Ja sam dvije inseminacije odradila privatno,svaka po 1500 kn.Sada mislim da je to bacanje novaca jer na Sv.Duhu možeš obaviti besplatno i ići svaki mjesec ako treba.Prije inseminacija sam radila HSG da se vidi da li ih ima smisla raditi..Vidim da planiraš ići u Beta plus na konzultacije,to je sigurno dobar izbor jer tamo radi dr.B i dr.-ica D. koji su odlični liječnici i sigurna sam da će ti sve još dodatno pojasniti i uputiti što bi bilo najbolje za tebe.
Sretno i javljaj novosti!