bak imas posebnu temu o vitexu pa citaj tamo
Printable View
bak imas posebnu temu o vitexu pa citaj tamo
ma znam draga pujice, ali cure su se gore raspravljale o travama pa sam im samo objasnila da nije konoplja nego konopljika ili vitex...
vidim da imas iskustva sa ovim travuljinama, ja pijem gotovo mjesec dana macinu travu-ocajnicu, ali sto pomaze kod tankog endometrija?
macina ne, ona je za sluz, probaj vrkutu i andol 100, a mozes ukljuciti i beyond ginko biloba ( on ima i e vitamin, b vitamine i folnu)
hvala ti pujice, probati cu, idem za tjedan dana mjeriti endometrij, valjda ce biti bolje, tada mi treba biti ovulacija, kakve ti probleme imas?
bak koliki ti je endometrij :?
dakle endometrij 4mm tjedan dana prije ovulacije, valjda ce porasti. kada sam pila klomifene tada su mi ga oni siromasili, pa je za vrijeme ovulacije bio isto oskudan 5-6 mm, valjda ce sada biti bolje....kaze dr da je premali, to je valjda njihova vrsta ohrabrivanja :) :)
dakle endometrij 4mm tjedan dana prije ovulacije, valjda ce porasti. kada sam pila klomifene tada su mi ga oni siromasili, pa je za vrijeme ovulacije bio isto oskudan 5-6 mm, valjda ce sada biti bolje....kaze dr da je premali, to je valjda njihova vrsta ohrabrivanja :) :)
ovako to izgleda kada te i komp zafrkava :lol: :lol:
Bar nemres profulati :P
mi je neki dan bio 6,3 nitko mi nis nije rekao ali sam nekak krajickom upamtila
bome u bilo kojoj biljnoj vjerojatno ima, ali u običnim nisu nikad čuli, makar kod nas...Citiraj:
pujica prvotno napisa
Bok cure!
prvi put se javljam, pa nemojte zamjeriti ako nesto krivo napravim :roll:
Zanima me da li je neka od vas koje ste pile ili pijete macinu travu, dobila u vrecici sa cajem uputu da se svaki dan poslije rucka u pol deca caja ili vode razmuti na vrh noza sode bikarbone i da se to popije.
Cemu to sluzi i da li se netko vec susreo s tim?
pozdrav!
dobro došla, smartic!
Prvi put čujem za tu sodu bikarbonu! :?
hvala na dobrodoslici :D
meni je frendica kupila na placi macinu travu (ni ona ne moze docekati) i unutra je bio taj papiric s uputama za pripremu caja, i jos i to za sodu bikarbonu. malo sam proguglala i otkrila ovaj forum :* :*
vise ni sama ne znam od kuda da krenem, sto prije da procitam... ma, odusevila sam se, i sigurna sam ako ce netko znati za tu sodu, to ce biti ovdje na Rodi :)
cao smartic, dobro dosla! i ja sam ti jedna od novijih , toliko toga sam procitala ali nigdje nisam nasla nista o cudotvornoj sodi bikarboni! pijem macinu skoro pola mjeseca krecem u nabavku vrkute, vitexa....kazu cak i andol pomaze u mom slucaju slabog endometrija....pa vidjet cemo....
smartic puno nas ovdje pije macinu, ali nikad nismo cule za ovo sa sodom bikarbonom, a i ne pise nigdje u knjigama :?
odustala sam od macine, preeegorko mi je. stalno me tjera na povraćanje i to još satima nakon što popijem. ne znam samo je li posljedica toga bezbolnija menstruacija, ali ja s tim više ne mogu. moram naći malo blažu opciju.
Ja pijem macinu već dva tjedna ali ne primjećujem neko poboljšanje sluzi. Ja EW sluz nikad vidjela nisam... :(
ja sam jučer krenila s vrkutom. Malo mi smrdi po ribi, (zamišljam sebe da držim ribu za rep i umačem ju u vodu, ne mogu se otarasiti te slike), ali nije loša. Nije gorka, ustvari ja krknila meda unutra. Sad ćemo vidjeti reakcije...
koliko ti je frendica platila? možda je najbolje bilo da si u biljnoj kupila onu koju proizvodi Suban. Ja sam vrkutu platila 11kn, a čiko na pijaci me tražio 30kn, iako mislim da u težini nije neka velika razlika. Moram vidjeti koliko grama ima ova Subanova :?Citiraj:
smartic prvotno napisa
Subanova vrkuta mala ima 40g i kosta 11 kn, a ja sam kupila veliku 500g i cjena joj je 40 knCitiraj:
niccoleta prvotno napisa
Marulja mi se uopce nesvida pa sam od nje brzo (citaj- dva dana)odustala
bolje da ja onda ne pijem tu marulju.... i od ove kad se moram silit da ju pijem mi nije baš, a di još to grozno da moram ujutro.... buuu.
e a di si ti kupila tu za 40kn/500g, na pijaci?
meni je vrkuta bas fina, a marulja se da podnijet kad ih se pije zajedno - ja sam se navikla pa mi skroz pase taj caj
niccoleta narucila sam je u biljnoj ljekarni i za dva dana dosla po nju
DA, kad mi nemamo biljnu ljekarnu (sramota). Vidjet ću još po Osijeku u ponedjeljak šta ima, možda se tamo po biljnjim ljekaranam nađe tako nešto, znam gdje su pa ću ih pitati. Thanx on informejšn
[quote="Pepina"]Evo,samo da još i ja sad iz iskustva kažem da sam ja pila mjesec i pol mješavinu gorke marulje i vrkute i ostala sam T.Doduše,bila je biokemijska T i ništa od nje,ali prije toga smo pokušavali godinu i nekoliko mjeseci i nikad se nije dogodilo ništa-tako da još jednom moram ovdje spomenuti-živjela vrkuta i gorka marulja!! :D
Ovaj ciklus,čim mi M počnepa i odcuri,opet ću ih piti,pa....tko zna :)[/quote
Potpisujem Pepinu i ja sam pila ovu kombinaciju prije 1. IVF i rezultat očekujem svaki dan, jer sam duboko u terminu Eto odmoglo mi nije, a pomiglo....primjetila sam da sam u vrijeme kad sam pila te čajeve imala i prirodne ovulacije što je prije bilo nemoguće, bar su mi LH trkice tako pokazivale. je osobno mislim da valja pokušat
Sretno svima! :D
curke koje imaju biljne apoteke mogle bi dilati nama zaostalima..... :mrgreen:Citiraj:
niccoleta prvotno napisa
mi smo je imali prije par godina, izgleda da je propala :shock:
a da mi otvorimo???? biznis je biznis..... :mrgreen:
ja ću vidjeti baš kako će mi tijelo na to sve reagirati pa vam javljam....
Nicoleta jel nemas nikoga ne selu da vidis mozda netko ima doma zasadjenu
ja sam uvijek dobivala s sela ...(stare bake sve imaju :D )
ma nemam, ma no problemos idem na fax iduči tjedan pa si pogledam tamo... :)
cure moje ja sam se danas opskrbila i vrkutom i vitexom i vit e a pijem i onu macinu, kao i pujica, navikla se.... totalno cu zbuniti moje reproduktivne organe da ce na kraju morati profunkcionirati, reci ce ova je ludja od nas :) :)