bravo :klap::zaljubljen:
Printable View
bravo :klap::zaljubljen:
Bravo za Milu i nek sto prije dodje kuci mami i tati :-)
~~~~~~~~~~~
Za super bebu i brzi dolazak kući. :)
Bravo Mila :klap:
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto skoriji odlazak kuci
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca!!!!!!!!!!!!! Bravo!!!!!!!!
Bravo Mila!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori dolazak kuci i puno mazenja! :heart:
Bravo Mila!
Za brz odlazak kući ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~:heart:
Mila :heart:
Mila :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~ za što skoriji oporavak malenom borcu! Mila :heart:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Bravo malena!
Bravo! Samo tako nastavi! :heart:
jedan ogjomni pojubac Milici hrabroj palčici i ~~~~~~~~ nek čim prije dođe kući :heart:
Sad sam uzela fraxiparine, kad sam izvukla iglu izasla je jedna malo veca kap krvi. Ima li to kakve veze?
Izvinjavam se.. mob mi jr poludio pa nisam vidjela da me je prebacio na ovaj topik ...
Ljubim malenog junaka....za sto priji dolazak kuci....samo naprijed
Bravo mala Mila! :klap:
Maloj hrabrici i njezinim hrabrim mami i tati, da što prije dođe taj presretan dan kad će krenuti zajedno doma :heart:
ima li kakvih novosti za našu malu hrabricu?
Evo nas.... Mila je još u bolnici ali... prošli pon. su ju maknuli s respiratora i izdržala je jedan dan pa su je morali vratiti nazad ali budu uskoro opet pokušali sad kroz neko vrijeme... Koliko sma shvatila da neke bebe moraju po par puta skidati i vraćati i to je proces koji traje , pogotovo kod beba koje su dugo na respiratoru. Ali zna ja da bude ona to uskoro :yes:. Druga novost je ta da Mila više nije u inkubatoru nego je u toplom krevetiću i sad joj nosimo njezinu odjeću pa je cura obučena. već je prava cura..sve promatra oko sebe :zaljubljen:. Sad već mislim da smo zaista pregurali većinu i da je još malo ostalo da nam dođe doma, samo da rješimo taj respirator ;-)
Bravo za maminu i tatinu curku! Nek samo nastavi tako dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bravo Mila, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođete kući!
Mila hrabrice naša, još malo i bit ćeš doma sa mamom i tatom!:heart:
Bravo Mila,samo hrabro dalje!
Super vijesti, nek Mila što prije dodje kući mami i tati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D :-D :-D mali naš borac!!!!!!!!!!!!!!!! Neka čim prije prođe i ova borba sa respiratorom pa da vaša princeza brzo uživa u toplini svoga doma sa mamom i tatom! :zaljubljen:
:klap::klap:
bravo za malu djevojčicu!:heart:
:klap::klap: za malu hrabricu Milu ................. samo tako naprijed i da čim prije dođe doma :-)
Bravo Mila:-D
:-D :heart:
:-D Ajde Mila, možeš ti to!!!
:zaljubljen:
Svaka joj čast!
Bravo za jaku curu; korak po korak pa uskoro kući!
Dragoj obitelji;samo nastavite toliko bodriti i voljeti svoje zlato,sretno!
bravo, bravo mila!!
lijepih li vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skidanje s respiratora
bravo za milu pravi borac :-D
Bravo Mila, ti si ponos malih palčića! :klap: