3330 grama, 50 cm danas u 12, 30
Printable View
3330 grama, 50 cm danas u 12, 30
Pa čestitke!!!
Čestitke :-D
Čestitke!!!
Cestitam!!!
Hvala cure!Apsu, sretan rodjendan!
Usla bez trudova u radjaonu zbog zamucene plodne vode u 10, rodila u 12,30, bez ponata, a bojala sam se dripa ko zmije ljutice. =D
Apsu, sretan ti rođendan! :kiss:
Mene cijelo vrijeme nešto boli, kad se dignem nakon ležanja-bolovi u preponama su strašni jedva da korak napravim, leđa me bole, bolne kontrakcije svaki dan, umorim se brzo itd... al nedam se ja, čistim, kuham, peglam, brišem pod, puzam po kući s krpom (dok me muž ne ulovi hehe)...jedino čekamo sa keksom do slj tjedna da nebi slučajno nešto potaknuli sad, na 37tt idemo opet u akciju. Trbuh se vidno spustio i nemogu vjerovati koooooliki je :lol:
I da, spavam ko nikad dosad, jedva se natjeram iz kreveta u 9h...
(isvetica, čestitat ću ti na temi za čestitanje da nebi dobile opet po guzici od admina :) )
Bok cure u terminu...mene sve dansd boli al nis da krene s trudovima...sad sam isla s mm do konzuma i jedva setala tih 20 min tamo od nekakvih bolova....bila i vani na snijegu s curama pa sve mislim krenut ce al nista.....saf vec vidim da sam preopterecena s tim kad ce i kako ce al ne mogu si pomoci....trebam se opustiti al nisam ja taj tip....pa se tako zalim ovdje....pozz svima u ocekivanju....
Sinoc me tako jako zabolilo kad sam legla na bok nekakva zatezajuca bol koja je trajala 20-ak sekundi i onda stala....ja ono skroz uvjetena da cu kroz neko vrijeme opet to osjetiti i to je to krecemo....vise nisam mogla uopce zaspati ni namjestiti se i evo jos sam s vama.....toliko o bolovima....
baby3put vidim ti u terminu, ajd valjda bude odlucila izac uskoro, vjerujem da si nestrpljiva :-)
meni vec sad dosta, a imamo jos dva i pol mj izgurat
A meni se nekako čini da sve prebrzo prolazi :)
Boli me guza :( odnosno samo desna strana, kao neki mišić/živac unutra. I to nakon sad malo hodanja.
Ne znam od čega to može biti, ali jedva sam se kretala kad sam došla s pregleda. Do tada ništa...
u Vrci, bolno, to i mene muči zadnje vrijeme
s tim da ne prolazi uopće
ustajanje je katastrofa, al kad se pokrenem malo oslabi, ali konstantno osjećam bol
od neki dan su me opet počele boljeti i prepone
mantram "još samo 2 tjedna, još samo 2 tjedna", a ako se oduži ne znam što ću :mrgreen:
Tako i ja, rekla sam nek za tjedna-dva ide van, što će čekati termin :lol:
Meni evo mislim malo popušta od ležanja. Zapravo nije mi problem toliko hodanje, nego me ta guzica boli dok se sagibam (wc i slično). Boljelo me doma par dana ako sam nešto radila, ali današnja pustolovina i odlazak na pregled je bilo očito previše :-)
a ja ne mogu više ni ležati, jer me bole bokovi
po noći se roštiljam svakih pola sata
užas, 5.2. idem u bolnicu na pregled i mislim si da se ovaj put uopće ne bih bunila na prokidanje vodenjaka i indukciju :drama:
Boli me i dalje, sad sam se digla na wc. Jedva. Uf... al malo je smanjilo.
Jel da? Nek mi daju epiduralnu i rodit ću ak treba, sad već postaje teško i bolno
ma meni ne treba epiduralna za porod, to zbavim bez problema i ide nabrazaka (bar je tako bilo prošla 2x)
samo da ne bude dulje od tih 2 tjedna
Ma mislila sam epiduralnu ako bude išao drip i indukcija. Obvezno. Ali ja bih nju i inače htjela,pa ono :)
Danas imala pregled ctg ulz i amnio u rodilistu,inace termin mi je evo danas...pregled i amnio bolni....uh...voda mlijecna al afi je 8 pa dakle smanjena kolicina vode al nije za ostati u bolnici...i tako...sve u svemu....dan je bio los....doktori neugodni....a ja nista od trudova i otvaranja jos uvijek....posljedica svega je krvarenje...nije strasno al eto...nesto cega nije bilo cijelu trudnocu...
Joj,bokovi :-( i mene rasturaju,evo vec cjelu noc muku mucim s tim bolovima i namještanjem :'(
Užas
Hvala Apsu na utjesnim rijecima....kako sad izgleda ja mislim da bi mogla za Uskrs rodit tek:lol:
Mene sad samo muči ta guzica, išijas, ili što već to je. Nakon ležanja je dobro, ali se ne smijem ni malo sagibati
baby3put, od kud si ti, u koju ideš bolnicu?
U karlovac
Cure jel iko od vas ima problema sa laganim peckanjem, osijecajem izritiranosti, onako par cm ispod grudi, točno po sredini. Ja eto najviše ludim zbog toga, nista ne pomaže, a najgore je sjediti...Baš me smeta dosta nekad
Cure izgleda kod mene pocelo nesto...mod pola 2 popdne me pocelo boliti u donjem djelu trbuha... da ne govorim da sam bila na wc toliko puta da sam dobila hemeroide ....hemeroide na zadnji dan trudnoce....koma.... Sad mjerim te bolove pa su na pol sata - 15min-5min i tako....pretpostavljam da to jos nije to.....ujutro sam narucena u rodilisze za kompletan pregled pa se nadam da ce to dp ujutro izdrzati....Ako imate kakav savjet za ovu trecerodku kojoj su ovo prvi prirodni trudovi krenite i pomagajte.....
Ma ti ces to ko od sale cini mi se :) sretno ti! Nek ti noc bude mirna; a mozda nas ujutro iznenadis!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
baby3put, nemam savjet jer ja nisam još ni prvi put rodila, ali želim ti da se odmoriš noćas, skupiš snage i lijepo ujutro rodiš :)
Baby3put sretno :)
Savjet - odi spat
I sretno :-)
Uh ma kakvo spavanje...tocno na 8 min su al nisu dugotrajni....
Spavaj po sedam minuta :mrgreen: