Hoće li netko ovih dana naručivati sa sportsdirect-a? Da podijelimo poštarinu...
Printable View
Hoće li netko ovih dana naručivati sa sportsdirect-a? Da podijelimo poštarinu...
I ja , i ja :)
Ali , meni je prilično hitno , ako ima netko tko bi večeras ili najkasnije sutra...
Zaboravih reći , ja ći naručivati , na sebe preuzimam prepakiranje i slanje Tiskom :)
Next stavio cijene u kunama.
Trebam pomoć oko Glitzy tajica sa SD-a. Je li netko kupio, zanima me kakav je materijal... jesu tanušne, skoro prozirne ili ...?
Zanima me jel netko naručivao Avia patike ?
Sin mi nosi nike-ov br 8 uk , adidas 8.5 uk a naš 42 , sad ne znam što da naručim i kakvi su im kalupi ,
a nema komentara da u njima probam skužiti veličine kalupa
Je li netko kupovao parfeme s ove stranice?
Ima li koga za podijeliti poštarinu na SPORTS DIRECT? Čim prije to bolje.
Inače, bila sam danas u Next dućkasu jer sam našla na webu divne i neskupe balerinke pa sam probala neke najsličnije. Ugl. 39 fakat je 39. Ali, onda sam probala neke druge modele, i tu sam već bila na 38,5. Tak eto čisto za informaciju.
I jel ono netko pisao na koju cifru carine? Moram li paziti koliko naručujem? Eto danas sam naručila te za 194kn. Htjela sam još i sandale, ali možda njih zasebno?
Carine? Ja se nadam da ne? Pa to je iz UK.
Ja sam nedavno narucila za 200-tinjak kuna i nije bilo carine. Sad sam narucila za malo vise :) i ja mislim da ne bi trebalo biti carine.
Postarine nema.
Nema carine iz UK.
Kod nas se otvorio Nextov dućan. Klaustofobično je, prenatrpano, i skuplje od neta. Ali je zgodno jer mogu maloj probati cipelice prije nego ih naručim.
ja sam danas naručila sa stranice nextdirect.com, jel će mi to cariniti onda? iznos je 230,00kn. nisam znala za ovu uk stranicu
sad sam skužila da hoće, premašila sam ovaj iznos. užas. pa kak sam tak munjena. kako mogu to opozvati ako sam danas tek naručila?
ozbiljno?! joj ja im sad poslala mail sa upitom dali mogu opozvati narudžbu!
odi u povijest svojeg pretraznika pa ces vidjeti adresu internetske stranice s koje si narucila, sigurna sam da je hr.nextdirect.com i da nemas carine
Pa nema veze. Ako ju automatski opozovu, sutra napraviš novu.
A carine iz UK na ovakve stvari definitivno nema. Neki dan mi je stigla pošiljka u vrijednosti od 300+ eura bez ikakvih problema.
Za carinu je svejedno s koje stranice je narudžba - bitno je da se pošiljka upućuje iz UK.
od lani sina oblacim na toj stranici, od glave do pete, doslovno, i nikad carine (nextdirect.com)
Juhuuu idem onda dalje shopingirati!! :mrgreen:
I ja još uvijek tražim s(kršitelj koda)ing buddy za SPORTS DIRECT.
hahahaha kršitelj koda! Znači tražim poštarina buddy.
ajde onda, idem i ja dalje u shopping!
Cure, sad mi kolega kaze da mi mogu zaracunati pdv ako je narudzba preko 22 eura.
Jel ima netko takva iskustva s nextom?
Ma kolega ti je posandrcao, brine se da ne potrosis previse :)
Nema pdv ni carine na narudzbe iz eu :)
22 eura je prije bilo dok nismo bili u eu, to je bilo ogranicenje za postanske posiljke, a preko toga se placao pdv i carina.
Cak to vise ne vrijedi ni za posiljke iz amerike npr, povecan je taj prag.
Go and shop baby!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Uh, hvala vam!
Jel mi može netko usporediti dječje veličine na nextu i vertbaudetu?
Sa nexta sam naručivala prema godinama (8 i 2-3) i taman im je, bez obzira što su viši od 128, odnosno 98 cm što piše pored veličine.
Pogotovo me zanima kakve su širine hlača jer je ovaj stariji mršavac koji po širini stane i u bratove hlače.
Na vertbaudetu sam našla taaaako lijeeepih stvarčica da jednostavno moram nešto naručit.
A na Nextu su 4 stvari koje sam htjela rasprodane, sve ste pokupovale! :-x :mrgreen:
Ja sam na Vertbaudet-u kupila traperice za sina (i on je mršavac) i možeš slobodno ići po visini djeteta. Bila sam oduševljena kvalitetom i izgledom!
www.stylepit.eu (ako nisam već spomenula!?). Za narudžbe iznad 59 EUR pt besplatna.
Jučer sam kožne Conversice za sina za 34 EUR našla, Arena kupače hlače za 7,50 EUR i još za bebu...
Imaju dosta stvari (skuplje marke) na popustu od 20-70 %.
Znači da su veličine zapravo manje od Nexta? Jer tamo je br. 2-3 98cm, a na vertbaudet 3 je 90-97, a 4 je 98-104.
jel netko zna kakve su velicine cipela marke Karimor za djecu na sportsdirect? vece ili jednake tenisicama nike?
Za odrasle su karrimor manji kalup od nikea , negdje su rangu s adidasom
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
jeli netko kupovao dječje cipele sa www.vertbaudet.com
i kakvi su im brojevi (veći, manji)? jel netko može usporediti sa next brojevima?
i kakvi su im brojevi odjeće?
Ima li tko da mi se pridruži u narudžbi sa sd-a , naručujem za oko sat vremena jer su jedan meni zanimljiv artikal
full snizili pa me strah da se ne rasproda :D
Sama sa sobom se dopisujem , ali moram reci da je sd digao postarinu na 29 eur. Nisu normalni , u pola godine sa 7 na 29
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
Sad sam gledala na SD, piše na webu da je poštarina 12.49 funti.
Da , ali kad pokusam zaključiti narudžbu , traži mi 28.99 eur.
Pisala sam im i dobila glupi odgovor da poštarina ovisi o težini pošiljke i tako , a pošiljka uobičajena , dvoje tenisice i nekoliko majica...
Sent from my SM-T210 using Tapatalk