Moja M jako neobična ovaj put, izgleda narančasto :-o
Printable View
Moja M jako neobična ovaj put, izgleda narančasto :-o
lista za 06.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Pozdrav,cure! Ja sam trenutno na odmoru,pa nemam vremena da pisem,ali citam vas redovno i cekam nove informacije od svih (ne)cekalica,posebno od zuzy i tayle.
Kod mene je izgleda O jaako rano,rekla bih mozda i danas(10.dc),srecom,dobro je pokriveno(kako to obicno na odmoru bude:-D).
Idalje povremeni bol u donjem dijelu i nista vise...vjestica jos nije stigla, valjda i nece narednih 9 mjeseci :lol: svim necekalicama good luck a odbrojavalicama skori prelazak gore...
Sreća nadajmo se da je ovaj ciklus tvoj
Ja danas nisam procurila iako sam trebala, od jučer navečer do danas do podna me trbuh rasturao, poslje podne ništa.
Jutro!
Crna ovčica, ovaj ciklus nije moj, nažalost. :(Jednostavno očekujem previše. To sam shvatila. A što ću kad toliko žarko želim još jedno dijete (da ne pričam da sam prije par godina imala plan za troje djece). Imala sam priliku čuti jedno mišljenje na moju želju: ako ne ide, pomiri se s tim. To mi ne ide u glavu jer ćemo pokušavati i pokušavati... Srce me boli kad ne ide, kad prokletnica M. ipak dođe. A sad me počela i zezati jer dolazi s bolovima, bez bolova, s PMS-om, bez njega, sa spottingom čak! Ono dobro u svemu tome je što sam naučila vrlo dobro svoj ciklus, poznajem ga u dan. Mogu si izračunati plodne dane, O i kad ću dobiti M. To prije nisam imala pojma jer mi nije trebalo. :lol:
Ne želim biti ogorčena, ali ima par dana kad me to uhvati pa sam upravo takva - ogorčena. Srećom, imam svoju Emu koja me izvuče iz takvog stanja. Ona je divno čudo kako je brzo došla na ovaj svijet, kako je samo pronašla put! A ova druga beba nikako pa nikako! :lol:
Eto, malo sam se izjadala. Hvala što ste tu pa da mogu svoja razmišljanja podijeliti s vama.
P.S: Kava je poslužena! :coffee:
Tayla, javi se!
Jutroooooooo!
lista za 07.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro svima!
Sreća hvala za kavicu, baš mi treba još jedna, nikako se razbuditi prvi dan na poslu :jutro:
Jutrooooo!Pa več sam mislila da nema kave...fala Srećo!
Cure drage,žao mi je zbog dolaska glupe menge...Šiškice,ako nam se zvijezde poklope,možda se vidimo iduči mjesec na VV.
Dobrodošlica KrisZg na dolasku na listicu,sretno!
Gdje nam je Vucica ,od tolkog slavlja nas je pozabila :oklagija:
stork,kakvo je danas stanje?
vojvodjanka,uživaj na Prčnju!
(ne)čekalice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!! (testići???)
kudri, :rock:
Tayla nam je netragom nestala...ni temperaturu ne mjeri :ups:
ljubi, O još nije bila kaj ne?
nije žužy i ne sjećam se kad su me tako oba jajnika šarafila... ima nekakve sluzi ali lh negativne. vidjet ćemo danas
ja sam sva u uzv dojki i uopće mi nije svejedno. jedva čekam da to zbavim i da mi kaže da je sve ok!!!!!
Jesi dogovorila,kad ideš?
Ma sve bude ok,budeš vidla :love:
ako ne uspijem obaviti na up u bolnici neposredno prije postupka, onda ću privatno kod ginićke 1.dc odmah. neki kažu da je bitno da bude prvih par dana ciklusa, a ja kad sam zadnji put radila, ne sjećam se da je to bio uvjet, samo su me pitali dan posljednje menge. sad jel važno koji dan se radi ili nije, neznam više ni sama :neznam:
http://www.poliklinika-svecnjak-jarun.com/?cat=17 evo kažu da je najbolje oko 10dc dok su dojke manje bolne (tako i Eljuga kaže)
Meni je doktorica rekla (prilikom narudžbe) da je uzv dojke poželjno raditi u prvom djelu ciklusa,jer su onda dojke najmekše i najpreglednije.
U biti,onda je najbolje raditi i samopregled.
:bye: cure!
Nije me jako dugo bilo, srušili su me na PI, pa mi je trebalo vremena da to probavim i još probavljam..al dobro što je tu je, izlazim ponovno, jest da mi se mijenjaju zivotni planovi ali ja sam borac i ne odustajem, zivot se događa..kao što mi stoji u potpisu ako ne ide po planu, ide po sudbini.
Draga vucice,šaljem sve dostupne vibrice za prolazak - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Nema odustajanja,u ničemu..glavu gore,probavi i nosom naprijed! :yes::kiss:
Imate osjećaj da je ponedjeljak?!:facepalm:
:drek:
hahahaha,i ja :storma:
Več sam frendicu nazvala i kokodačem o danas kao ponedjeljku..i jučer s MM pričam kao da je nedjelja..sve se pošendrkalo!
Inače,jučer sam pišnula jednu crticu na hcg-u...T je tak-tak,imam veri big bolne bubis i jaaaako su mi dugi ovi zadnji dani pred vješticu...:drama:
I onda neš pil.Opet.
:pivo:
Joj, ne mogu više! Sva sam rastrojena! :psiholog:
Žužy, da dugi dani... Meni su dugi menstrualni, pa onda čekam plodne (to brzo prođe :lol:) pa onda čekanje PMS-a i onda dođe dan D.! E onda poludim, i baci me na početak! I opet plakanje... Ma baš sam umorna od tog ponavljanja.
Želim ti sreću! Ajde, bebica!
Trebam savjet: trebaju li žene LH trakice, ukoliko ima prepoznatljivu EW sluz, te se drži provjerenog recepta pokriti svih 10-ak plodnih dana, svaki drugi dan? Dakle, trebaju li joj te trakice za utvrđivanje O, ako se ravna po EW sluzi?
kombinacija EW i pozitivne lh trakice je najsigurnija...naravno, ako si još mlada, neumorna i nezasitna, tj. pokrivaš većinu ciklusa, ne treba ti sve to :lol:
ja ne pamtim kad smo se uspjeli 10 dana npr pokriti...u biti, sex u periodu plodnih dana mi je baš onako, bezveze...e, ali zato prije o i prije M je suuper:mrgreen:
valjda jer ne ramzišljam hoće li neće li i dal je u sridu ili nije:lol:
Cure koliko dugo pokušavate?
Evo nama s novom godinom ravno 5 god. ciljanih odnosa...
Uh Žužy, a vidim i svašta u potpisu :(
Sreća i ja se obično rasplačem s M, ali ovaj ciklus nisam uopće pratila plodne dane, čak nije ni bilo posebne akcije pa sam M dočekala totalno flegma. Napravi 1 mjesec pauzu da si ne stvaraš presing, meni je pomoglo.
Mi pokusavamo oko 1,5 god , intenzivnije oko 1 godinu (pracenje plodnih dana, vitamini, mirovanje poslje keksa i tako :) ) kasni mi 2 dana al se ne usudjujem raditi test jer sam se prosli put bas razocarala pored svih trudnickih simptoma a sad nemam bas nikakve simptome, idalje povremena bol u donjem dijelu stomaka, grudi nista...mislim da ce sutra doci vjestica :evil:
Esperansa,a jel ti več tako kasnila?
Zvuči jako dobro, ~~~~~~~~~~~~~ da je to- to!I navijam za testić!
A bome bi ti se mogla pridružiti i ovčica :fige:
Još bi samo htjela čestitati i ovdje našim bivšim odbrojavalicama Mucici i Lulu-mami na prinovama!
Neznam dal je tko čuo kaj o broculli,i njoj je sad bio termin..
Stork, MM i ja se oko 2. bebe trudimo eto već 10 neuspjelih ciklusa... :joggler:
Nešto sam sad posebno sretna, napokon ode PMS, ne boli me ništa, M. jenjava... :joggler::dancingfever::sing::tele:
Čekam plodne dane, divota!
Mucica je dobila divnu princezu..:zaljubljen: a čestitam i ja Lulu-mami i Broculli!
Znala mi je kasniti par puta, zadnji put samo 1 dan al sam imala sve simptome trudnoce i na kraju nista...samo sto sam test uradila M stigla isti dan :cupakosu:
Jos cu malo pricekati pa test uraditi, najranije u petak...Tjesi me samo iskustvo kolegice i rodice koje su nedavno zatrudnile a imale sve simptome pms-a, kao da će svaki tren dobiti...i na kraju pozitivno :-D Drzim fige svima da sto prije ugledamo dvije crte i da se vise rasteretimo ovog pritiska
Danas mi pišite 1.dc :bye:
Jutroooo!
Kavica je poslužena!
Evo malo za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!
Ljubi kako je mama?
Jutro, MAMI, hvala na kavici!
Evo, energopija na poslu je počela kvoc, kvoc... Ma ne smijem misliti na to jer će mi doći glavobolja. Ne znam tko mi je neki dan savjetovao, jednostavno ne mogu otići od te osobe! Mogu na par minuta pa kad se vratim, čim uđem počinje tamo gdje je stala... Dan je tek počeo... :gaah: Joj, evo sad skupljam snagu kako ću se koncentrirati na vlastiti posao, a teško je kad netko stalno nešto priča, i što treba i što ne treba, pa pita i što treba i što ne treba, s t a l n o, a ne znam pomoći!? :cupakosu:
Srećo reci joj da te dekoncentrira dok radiš i da ušuti.
E, to i MM kaže, doduše na nešto suptilniji način da joj skrenem pozornost na problem, ali nisam takav karakter, ne mogu se zamisliti da govorim nešto u tom stilu, naprosto trpim i šizim. :facepalm: Znam da to nije dobro...
Gle, svaka čast svakome, ali ako meni nešto ili netko stvara nervozu, bogme ja to riješim. Ne želim i na kraju ne moram to trpit, ljudi nisu svjesni pa im treba ukazat na to, a ona ako će se ljutit njen problem i ti si nervozna danima zbog nje, zašto bi to trebala trpit.
Jutarce!
Srećo,a ti je ta osoba jako bitna u životu?I moooraš si biti dobra s njom zbog posla?
Ako su na oba pitanja odg. ne,onda znaš kaj ti bum rekla.