:fige::fige::fige::fige::fige:
Printable View
uh zao mi je sto te tako bolilo, a kazu ne boli :/
ali mi nije jasno zasto si isla na histeroskopiju ako je na odlicnom 3d/4d uzv bilo sve ok
meni je jako dobar dr R. rekao da se na uzv moze vidjeti odlicno maternica i ako je sve ok nema potrebe za histeroskopijom ....
Znam da je zakonom dozvoljeno najviše dva,ali ja sam tražila da se treći vrati jer je stao s diobom,ovako bi ga bacili. Savjetovala sam se prije transfera i kaže biolog da će treći samo pomoći a da ne polaže nade u njega jer se prestao dijeliti,zato sam se odlučila. Bilo to pravno ili hrabro,tako je pa kako bude!
Krtica i ja se nadam :-)
Kada vadiš betu?
ja danas vadila i sluzbeno betu na vv i dana je 3717,29....:)
Mps vauuuuu kolika beturina! Bravo!!!!!!!!! Na koji dan je tolika velika?
Tulipan kako znaš kolika je beta već danas?
Želim da ti ta beta za 12ak dana bude bar 100struka!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima, no nema bete 0. Za 2 mjeseca ponovno kaze dr. A do tada ponoviti sve pretrage jer je prosla 1 god.
Cestitam svima sa poz betama i neka bude sve ok do kraja!
I imam pitanje bila sam u postupcima 4 puta, 2 puta samo pod klomifenom, treci put klomifen + menopur, cetvrti put gonali. Je li ista od toga prirodno ili je sve stimulirani postupak? Jer znam da imamo pravo na 6 postupaka ( 2 prirodna i 4 stimulirana).
Ides koja beta, dobro da su vratili 1 embrij!
A miša mu!!!!! Baš mi žao! :( Nema druge nego planirati daljnje korake. U Vinogradskoj se to sve vodi pod stimulirani, al ponekad progledaju kroz prste ako je stimulacija bila klomifenom pa daju još koju šansu. tako mi je rekla ženska koja je bila sa mnom na punkciji i transferu.
Sretnooooo!!!!
Maybe :love2:
Mjesto, wooow, odlična beta!
Koja betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitaaaaaaaaaam!!!!!!!!
Krtica ,pa probaj ih zamoliti da ti nalaz pošalju na mail
Maybebaby klomifen na VV racunaju pod prirodnjak! :love2:
Stena, ma kako god bili, samo neka se prime!!!
tulipan ako su u pon odmrzavali oocite, a jucer je bio transfer, onda su ti vraceni 3-i dan, dan odmrzavanja tj dan kad se radi IVF je 0-ti dan. sretno!
Mabybaby zao mi je, bi ce vise srece drugi put;)
Mjestopodsuncem cestitam jos jednom! Kad ti je prvi UZV?
Meni stvarno nije jasno kako se mogu klomifeni u jednoj klinici ubrajati u stimulirani postupak, a u drugoj u prirodnjak!? Srećom pa sam ja na VV jer ovo stvarno nije pošteno. Kako se to može ubrajati u stimulaciju, kad se njome najčešće dobiju 2 stanice, naspram onih gdje ih se dobije 10? Uh! Baš me to ljuti!
Ne bih zelila nekome davati laznu nadu,pa molim cure koje se bolje kuze da provjere,al kad sam se prije par mjeseci dogovarala sa mojom soc.ginekologicom o postupku,ona mi rekla da vise nije limitiran broj postupaka preko hzz,nego je jedini uvjet da je zena mladja od 42 cini mi se...pa se mozda isplati provjeriti?
Ja sam isla privatno,pa stvarno ne znam,ali kad je moja prijateljica isto prije koji mj isla na cak 5. stimulirani,kaze da su joj u kbc split rekli da ima pravo jos nekoliko puta...evo,iako nas je sudeci po postovima dosta iz pedagoske struke,mozda ima i koja pravnica pa da provjeri
funky postupci su se nakon donosenja zakona u srpnju 2012-e "resetirali" tj. od tad se broje nanovo, moguce da je tvoja prijateljica dio postupaka odradila prije.
po aktualnom zakonu imamo pravo na 6 ivf postupka, od cega 2 u prirodnom ciklusu.
Članak 10.
(5) Liječenje neplodnosti postupkom medicinski pomognute oplodnje na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje obuhvaća:
– četiri pokušaja intrauterine inseminacije (IUI),
– šest pokušaja izvantjelesne oplodnje (IVF), uz obvezu da dva pokušaja budu u prirodnome ciklusu.
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...7_86_1962.html
Aha,sad kuzim,tako je, prija je postupke odradjivala po starom...a bas mi ovaj moj prijedlog izgledao dobro...
nadam se da ce svima uspit unutar...ma kojih 6, kamo srece da uspije svima odmah...bas sam postala emotivac u ranoj trudnoci,placem na reklame,a kamoli na ove nase borbe....
od srca svima zelim trudnoce, dosadne i sa sretnim zavrsetkom....
Jel netko muku muči s leđoboljom? Bole danima donji dio leđa,al danas nisam mogla ni stajati dok sam radila u kuhinji. Pa nije da sam se još uspjela prehladiti.
Drage moje, zelim svima puno srece, velike bete :) javim vam se u iducem postupku.
Curke drage kod mene danas 10dpt i sve puno vodenog iscjetka...koja od vas slicno iskustvo?
I insomnia u 6 se budim i nema vise spavanja...
O, da. Ja spavalica se probudim u cik zore i ne mogu više zaspati. Tak mi bilo prošli put i danas opet počelo, 5dnt.
To bi cure mogli biti dobri znakici...ja jos imala i cudne snove,kao da gledam dvd,pa se izmjenjuje nekoliko snova...
Vodeni iscjedak mi se do sad javljao samo odma nakon transfera valjda zbog stoperice. Ovo je prvi put tak kasno.....da i ja provrtim 3-4 sna :D
Kod mene nikakvog iscjedka. Evo i test sam pišnula. Il je rano il nije bilo sreće. U pon ponovim.
Krtice koji ti je danas dan? I koji si test radila?