nepravilni skrouz,od 30 do 35,40 dana.u zadnje vrijeme svakih 30-32 dana
Printable View
nepravilni skrouz,od 30 do 35,40 dana.u zadnje vrijeme svakih 30-32 dana
Uh,ako su zadnji 30-32 cak i nije rano ali proljece je i mogli su se oduziti.Iako ako imas ove simp od T mozda bi pokazao ali nije sigurno.Popiski onaj za 15kn gravignost on je pouzdan.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
A imam onaj clearblue, onaj za 30 kn.A stvarno je frustrirajuce to kaj su simptomi isti za t i pms...i uopce ne znam po cemu bi ih razlikovala
Ekipa ajmo na kavu, tko je vidio spavati subotom ujutro!
Jutro!! Odlucila sam da cu se strpit jos koji dan... Pa nece mene jedan test ubijat u pojam, idemo delati, kak bi to nas Bandic rekao! Pa ako je bit ce i za par dana...
lista za 12.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
lerelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro! Evo kavca jedna..... :coffee::jutro: Crknuta sam, jučer sam mislila da ću plakati kako sam bila umorna..... Sve je bilo ok na poslu, dođem kući, spremim ručak, odem s Emom u park i sve super. Dođem kući - gotova, 20 h. Imala sam robu za staviti sušiti i okupati Emu, noge su me ubijale. Samo odjednom me srušilo! Dobro d aje MM uskočio i oprao suđe... Još da sam morala stajati i to raditi, plakala bih! Jedva sam si skuhala čaj i nisam imala snage ni jabuku pojesti... A tek zube oprati... Ajme, oči su mi se same sklapale...:spava:
Zanima me zašto nema Vojvodjanke kod nas na listi?
Nivesa, navijam da bude + za koji dan... A baš, strpljen-spašen!
Juuutro!
Da,MAMI,ajmo ma kavicu! :-)
Mami, žao mi je zbog spottinga. Živa glupost što mi žene sve imamo... :cupakosu:
E da, jučer me navečer stalno nešto pikalo s doljnje, desne strane trbuha. Kako sam pod utjecajem ovog foruma i interneta uopće, umišljam si da to radi moj desni jajnik...:lol: Juerč se počela nazirati sjena sjene na LH trakici...
Prehlađena sam već treći dan, danas je kulminacija, curi mi nos...:| Ali ništa me neće spriječiti da se družim ove dane s MM... :bouncing::bouncing:
Žužy, gdje si ti? Rano je, a eto tebe!
Jeste vidjele moju temperaturu, jutros je imala skok!
jutro curke!
dan počeo divno, otvorim oči, a moj najdraži nestrpljivo čeka... uhvatimo se maziti i počnu zvoniti mobiteli :gaah:
pa ne bi pop****
dajte pomozite mi malo iskustvom sa ovim trakicama. tek sam počela s njima i baš kao i srećici počela ja lagano tamniti testna.
koliko od prilike treba proći dana da potamni kako treba?
kadulja,to ti ne može nitko reči...odnosno,možeš pretpostaviti ako otprilike znaš kad su ti inače ovulacije.
Uglavnom,pozitivna lh trakica je ona trakica kod koje je testna crtica skroz iste jačine (ako ne i jača) od kontrolne crtice.A ovulacija nastupa koji sat kasnije.
P.S. a mobitele isključi prije henki penkija :lol:
Jutro cure :heart:
Ja ne nalazim poveznice izmedu sebe same popodne i ujutro, 2 razlicite persone :lol:
Meni pocelo neko smedarenje, onako obojana sluz...bez bolova.
ma znam da mi ne može nitko reći, nego sam htjela vaša dugogodišnja iskustva, onako odokativno kada počnu tamniti koliko to traje do prave tamne dva, tri, pet...
nebitno... novo mi je pa sam malo znatiželjna :oops:
a za grrr buđenje: ponekad ih gasim, ali subota je pa nisama baš mislila da će netko već u 7 zvrndati i još pitati: jeli spavaš?! :cupakosu:
jutro cure, ja obično sa vama pijuckam drugu kavu, i danas radim ...grrrr...a tako bi rađe bila doma
Danas ujutro me dragi iznenadio i skuhao mi kavicu prije nego sam išla radit, obično se samo okrene na drugi bok i natavi spavat , al danas me baš iznenadio .
Mami jučer si nas dobro digla na noge, 3 put sam se ovako čorava prek moba spajala da vidim jel imaš zbilja plus il ne :lol:
Haha, ja stalno imam osjecaj da ce procurit iz mene u slapovima! Kris kaj to smedarenje znaci? Mislim ipak si t.Jel to ide pod normalno ili kaj?
Kris mislim da ne trebas imati razloga za brigu, meni smedjari svaki put u doba kad bi M trebala stici, bar je do sada, zadnji put prije nekih 20-tak dana, UZV sve ok bilo, sad je trenutno mirno, mi smo 15+1
Ne brinem,ako se bas pojaca ili promjeni boju,tada cu brinuti.Vidis vraga,jucer sam ju trebala dobiti,tnx draga,nije mi to palo na pamet.
Ni meni ni palo na pamet na prvu pa sam panicarila, ginic mi otvoril oci ;)
Kris,samo laganini...znaš da je raznorazno smeđarenje pod normalno u prvom tromjesječju :love:
Sve dok nema bolova ili čiste krvi.
Moja mama je imala mengu par ciklusa u trudnoči s menom i sestrom,s bratom ne..veli da nije bila obilna ko normalno,al je uredno dolazila na "one dane u mjesecu".
Bi mi mogla koja od bas iskusnih pisacica testova odg na pitanje. Dali se popodne moze piskiti recimo ja danas a da pokaze tocno? 30 dc je. Znam d je to relativno ali da li je tk od va piskio tak rano popodne a da se pokazao +?
Ako imaš dovoljno bete u organizmu,pokazat će u bilo koje doba dana :-)
Neki dan popodne sam radila pa nista,sad sam na 100 muka.
Nivesa, ja sam radila test popodne 4 dana prije ocekivane M, moj plusic sad raste :-D
Mislim da se cure sjecaju mog nestrpljenja jer nisam mogla docekati jutro, bila sam sigirna da sam trudna :)
A takva sam i sama...ali uzalud...upravo sam bila na wc- u.:-( dosla je.....
Aaaaaaaaa! Ljuta sam!
Nivesa grrrr...vjerujem da si ljuta , žao mi zbog menge :love2:
Ja imam inače spotting ravnih pol sata prije neg armija stigne
Uh!!!! Sad kad prode na savjetovanje za mpo... Nadala sam se da cu to izbjec.... Jel zna neko kolko privatno kosta spermiogram?
Mislim da je oko 300,00kn.
Gdje ćeš na mpo.
spermiogram ti je 300kn na većini mjesta ..
čak i u Petrovoj(ak hoćeš bez uputnice kao i mi prvi puta ) a možeš dogovoriti i da uzorak od kuće doneseš!!
Issss ja sam mislila da cu dusu izbaciti kada sam probala mgcl...ajme majko kako je to fuuuuuuuuj!Yummy stavila sam 40g na manje od 0,5 vode, nisam prokuhavala jer imam brittu, rastopilo se odmah, to je to?Mogu samo spricati?Nemoram ga piti?
U vinogradsku, tam imam dr koji mi je super i hematologa. Al sam bas tuzna...jel se onda i dalje mogu tu sa vama druzit ili kak to ide
Mozes se druziti ali nemres biti na listi onaj mjesec u kojem ides na postupak:)
A ko zna kad ce to bit.....