žužy-čestitke za super betu!!!!!!!
i ne brigaj sve će bit dobro na utz!!!!!!:heart:
Printable View
žužy-čestitke za super betu!!!!!!!
i ne brigaj sve će bit dobro na utz!!!!!!:heart:
Zuzy super!!!
Zuzy draga moja ja u susjedstvu cujem dobre vijesti. Cestitammmmm ti od srca i sredno do kraja :-D:-D:-D:-D
Cure svima cestitam na pozitivnim beticama!!!
Svima ostalima za sta god treba punooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
žužy :pivo: :-D
Ja sam bas nazivcirana jutros... u 5 sam se ustala jer sam imala proljev i sad prespavala do 12... stalno su mi svi savjetovali kao samo se normalno ponasaj, nemoj si umisljat, nemoj preispitivat simptome... i sad nonstop pitanja jel se osjecas trudno, trljanje stomaka, samo odmaraj, nemoj ovo dizat, ono nosit... a u klinac!!!! I svima sam rekla da ne zelim tako da se odnose prema meni doklegod ne dobijem +, a cak ni onda. Trudnoca nije bolest. I ja sam i dalje ja, i sposobna za sve.... I onda krece moj mozak... potaknut time.. trebam li se osjecat trudno? trebam li imat neke simptome? mozda bi sad negdje trebala bit implantacija, zasto nema malo krvarenja onda? sta ak folikul uopce nije ni puk... tralalalalala ispalit cu! Trebala sam otputovat ta 3tj do bete daleko od svih.
Iduci tj mi je i rodj i uopce ne mogu mm objasnit kako ga me zelim slavit. Ne sad. Nije mi do ljudi, nije mi do njihovih pitanja, a kamoli do cerekanja i glumljenja da nisam zabrinuta i da je sve super krasno...
:-(
nakon dugo vremena otvorim rodu i vidim da Žuži ima pozitivnu betu,čestitam draga od srca,vidim da ste i vi uspjeli za dvodnevnim mrvama
Kleopatra,čestitke i tebi,i tebi je uspjelo na vv?
puse svima od mene i Ivana
Svjesna sam da je prerano za apsolutno sve navedeno, ali ne mogu mom mozgu to objasnit kad pocne mislit sta on hoce :facepalm:
I onda jos zene koje su ono 1dan poslije ovulacije (!) imale simptome ko da su u 2mjesecu trudnoce... koji klinac??
3418 :zaljubljen:
Ja sam trebala raditi test na svoj 40.rockas, pa sam se strpila 1 dan, da mi ga test ne upropasti.
Sam se ti ponasaj normalno, osim fizicki zahtjevnih stvari. Umori to sto se nakon svakog et-a ponasas kao trudnica, za svaki slucaj, a ono nista.
Prerano ti je za bilo kakve simptome, a tu su i progesteroni koje uzimas, a izazivaju trudnicke simptome. Ne, ne trebas se osjecati trudno. Neke zene ponosno izjavljuju da su osjecale trudnocu (ne ovako rano) jer su supermame. Ne, to su hormoni. Ja sam planirala novu fm uvjerena da nisam trudna, a sad mazim pupicu.
Ak treba, izoliraj se od ljudi, zabavi necim i cekaj test.
ivana.sky,
moja teorija je da su te zene jednostavno - slucajno pogodile. Vjeruj mi da ih je daleko vise koje imaju simptome od 1dpo ili "osjecaju da su trudne", ali nisu trudne.
Naravno da neke, statisticki, budu trudne i onda se mi hvatamo bas tih :-)
Pokusaj prebaciti fokus na nesto sto volis, iskoristi vrijeme za napraviti nesto za sto inace nikad nemas vremena.
skinila sam si jednu dobru igricu, obozavam avanture ali rijetko kad imam vremena sjedit za kompom i bas onako se igrat :mrgreen:
hvala vam na utjesnim rijecima! :love2: imam osjecaj ko da sam jedina luda (normalna)... a dijelom je to i zato sto nisam navikla ne-radit, zbilja volim svoj posao i volim radit i bas mi tesko pada ovo bolovanje kad se moram dosadjivat i stalno imam vremena razmisljat o svemu...
progesteroni su uzas! stalno imam osjecaj ko da cu dobit M ovaj cas, i tak vec 3 dana... (NIJE ZA GADLJIVE) i jos kak curka to sve van tak stalno trcim u wc vidit sta se dogadja... :drama:
ivana.sky ako zelis - idi radi, realne potrebe za mirovanjem nema.
ma necu, strah me, ne zelim riskirat ako ne moram... radim na dostavi robe i nateglim se ko konj 8h, ne mogu uzimat pauze ili malo stat i odmorit jer nemam vremena za to, niti itko drugi moze obavit moj dio posla... tako da radje ne bi... kolikogod mi falilo, izdrzat cu :-) dr. mi je lijepo rekao, nema potrebe za mirovanjem, ja te samo mogu savjetovat da ne ides radit zbog posla koji radis i da se maknes od stresa, a ti sama znas svoje prioritete... tako da sam izabrala ovo. i izabrala bi jos 100 puta, samo da upali!
Cure moje nije me bilo dugo jer sam se bila preselila na forum blizanci,no međutim nažalost se moram vratiti ovdje k vama i sve ispočetka......... No usprkos svemu nakon svog ovog teškog iskustva imam moja dva anđela (curicu i dečka) koji me čuvaju s neba....
malena11111 jako mi je zao :-(
Bravooo Tetagogolina :-D:-D
malena :love2:
malena :-( :love2:
Malena11111, iskrena sucut.
mala11111 ,ajme :-( žao mi je jako...drži se :love2:
mala11111, moja iskrena sućut - jako mi je žao! :(
kleopatra, tetagogolina, žužy - bravo, čestitke!
Bubekice, ja idem kao nestrpljiva anka u 11/2014 u postupak.
mala11111 jako mi je žao..drži se :heart:
žužy,kleopatra,tetagogolina :pivo: u ime lijepih brojčica,sretno vam dalje!!
bananka,imate zamrznuto tkivo na vv-u?mislim,radi azoo?
ja se pridružujem pikalicama,postupak u 11 mj.
malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!!!:ghug:
kameleon, nemamo. Do sada je mm imao svaki puta punkciju testisa. Ja sam imala dosta js ali nikad nije ostalo za fet. Sad se spremamo kod priv.na postupak. Vidim da je i kod vas azoo u pitanju...mozemo pisati na drugoj temi (azoo ili biopsija) ili na pp da ne krsimo pravila.
Mala11111..zao mi je :-( sigurno ti je jako tesko..
Ostalima..cestitke..drago mi je zbog vas..nadam se da ce i moj dan doci..
Trenutno sam totalno PRESTRAVLJENA jer moram ici na hsg..bila danas kod dr.Tomica i to mi je sljedece..i to vec mjesecima odgadam i to zato sto sam cula uzasne price i po netu i uzivo..i strasno mi je uopce se naruciti..ko malo dijete sam,znam..al ne mogu si pomoci..u glavi mi je ona scena iz 'Hrabrog srca' kad Mel Gibson lezi na onom stolu gdje ga masakriraju i ....uuuhhh..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za vas drage cure, za sve daljnje postupke!!! :fige:
evo da prijavim negativan test 11dnt ostaje mi samo beta u ponedalje da završim i ovaj postupak ...još neki dan sam oplakala ovaj postupak tako da ni sama više naznam šta osjećam...možda potražim neko drugo mišljenje što dalje možda još neka pretraga ...neznam....
marinab1304 i manola :fige: da nam javiše lijepše vijesti
~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cure u postupcima,čekalice punkcije,transfera,bete.....
bubekice :fige: i sretno sutra na ultrazvuku
Ja sam radila HSG u KBC St, moja kuma kod dr. Tomica u Zg, nije uopce bilo strasno ni meni ni njoj, pinku bolilo ali stvarno samo par sekundi, evo ja sad trudna 32 tjedna, doduse iz postupka IVF, ona rodila prije dva mjeseca, zatrudnila prirodno nakon HSG-a...
Puno srece svim suborkama, da sto prije dobijete svoje bebuske ;)
Malena11111 - iskrena sućut...
malena-:taps: žao mi je...drži se,kaddovoljno budeš jaka i spremna-u nove pobjede!!!
mona-nikad nije kasno..možda si ga prerano napravila..čekaj betu!!!!!!!
ivana-nemoj se bezveze opterećivat negativnim mislima(mislim jako je lako to reć ovako drugima,znam...i ja sam takva)...ja sam u dva tjedna nakon aiha pročitala dvije knjige,ukupno preko 800 stranica,po cijeli dan bi čitala(inače sam još uvijek na bo po drugom pitanju,pa sam imala vremena:)...i zaboravila bi na probadanja,umišljene mučine,slabosti...
svim curkama čekalicama koječega -sretno!!!!!!!!
evo upisala sam tecaj spanjolskog :mrgreen: bas danas objavili da ima bespla u knjiznici ucenje jezika... a spanjolski sam oduvijek htjela ucit, vec jednom sam pocela samostalno, pa odustala... a izvukla sam i iz prasine svoje najdraze knjige koje cu s radoscu progutat ovih dana!
samo tko ce docekat jos 2 tjedna.....
malena žao mi je draga, veliki :love2::love2: šaljem.
Cure ak je beta u srijedu bila 12 100 a danas 14 726 kaj mislite kaj me ceka ???