kudri tempica ti je i dalje super!!!
kudri tempica ti je i dalje super!!!
Ja kod dr u 13:30. uh uh kako sam nervozna...nadam se da ce sve bit ok! Ako je sve ok uvodim drasticne promjene u svoj zivot!
kudri,si pišnula još koju lh,tam nakon pozitivne 15.dc?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić?
saaraa,čestitam! :klap: :-D
hehe.. kak??
još pitaš, isčitavam sve moguće i nemoguće o laparaskopiji i polipima :roll::-( i lagano ludim.. i hvata me strah..
M treba doći sutra a ja bi tak rado na Jezerčicu:mrgreen:
Laparoskopija ti nije nis strasno a za polip ne znam jer ne znam kakav i di i sta s njim...ipak nisam dr...na zalost!Ja sam laparoskopski spasena od reza preko cijelog trbuha pa sad imam 5 rupica sa 12 savova a ne 50 savova preko cjelog trbuha. Izvadili mi slezenu i zuc na taj nacin... trebala sam i na op jajnika na taj nacin ali se dr u zadnji cas predomislio..mislim znam da te strah ali nije tak strasno.
mozda m ni ne dode :D
pojavio se spoting 25 dc , tak da znam da M stiže..
a polip je na cerviksu , ulazu u rodnicu tak je rekao doktor.. skužio ga je kad je uzimao papu , čak je bilo i krvi..
ma pokušavam ne raditi dramu od toga i smatrat to rutinskom operacijom.
Mogu ja i ne otići na laparoskopiju al bojim se sama sebe za 5 - 10 godina i pitanja da sam možda otišla onda bi možda imala drugo dijete a možda i znala odgovor zašto nas muči neplodnost..
Znam sebe to pitanje bi iskočilo kad tad!!! a onda će biti kasno!!
Tak da treba to sve organizirat s malim djetetom, MM me podržava a za mamu mislim da je najbolje da i ne zna jer ćemi opet reći da sam LUDA.. (kao i za mpo)
Joj Šiškice.. :love:
Na zadnjem uzimanju pape/pregledu nije bilo polipa,to je sad skroz friško?
cure nisam duuugo pisala. nemam kad. čestitke svim curama na plusićima
kudri, moja pozz lh sad ima 17mj za par dana. na 10dpo test za t negativan, na 11 dpo negativan, na 12dpo lh pozz, i test pozitivan ali svjetla svjetla crtica. eto, a temp mi je isto bila kao i tebi, dok je na 11dpo trebala pasti, ona je porasla. držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pregled
bubekica sljedeći put dok se prijavim na forum želim ti vidjeti trudnički potpis! ovo nije molba, nego naredba :kiss::kiss::kiss::kiss:
Da polip je nest novo.. U svakom slucaju pojavio se iza 3 mj. U trećem mjesecu ga sigirno nije bilo jer tad sam bila na ivf-u i imala ET i tad bi se sigurno vidio..
Nivesa nam je kod doktora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Eto me! 5+2 ILI 3 nema otkucaja ali veli da se tek iduci tj moze cut da se ne brinem
Da, nivesa dr je u pravu, ja sam s prvim išla na 5+3 i nije bilo otkucaja, a nakon tjedan dana lupalo je junački :-)
Pa po m i je 5+3 sad cekat cetvrtak...
Iako se trudnoca uvijek dogovorno racuna prema zm, ti si zbog kasnije ovulacije manje trudna tako da zbilja nema brige zbog toga sto nije bilo otkucaja.
Kolko bi po o bilo?
Čestitam Nivesa.
Racunas kao da je m pocela 2 tjedna prije o.
O je bila 10.9 a m pocela 27.8.
Znaci o je bila na 15 dc.
Onda nije veliko odstupanje, mislila sam da ti je kasnije bila o.
Svejedno nema razloga za brigu, sa preko 6tt bi se trebalo cuti srceko.
:)
Žužy, da pišala sam lh i prije 15dc i poslje. I 15dc je jedino bila pozitivna.
...bumo vidli
P.s. danas sam mislila da sam dobila jer je iscurilo full...kafić ono na wcu samo bijeli iscjedak
Kudri imas koju lh?
nivesa :-D :-D jeeej!!!
Pozdrav cure! Eto i mene da se malo javim. Ovulacija mi se blizi, a napetost raste. Sutra bum isla na plac s muzem, pa bumo malo kamenica kupili. Navodno povecavaju plodnost a i djeluju afrodizijacki...ulala! bit ce zurke preko vikenda!
U subotu navecer idem sa curkama svojim tulumariti. Svaka ce donjesti neko jelo ili pilo. Ja bome radim sarmu ala stevo karapandza...
Jednom davno je jedna babica napravila najfiniju sarmu za svijetu. Od tad niti jednom nisam radila prema istom receptu dvaput jer jos uvijek tragam za tim bozanstvenim okusom...
vidjet cemo umije li Stevo sarmirati ili samo zivi na dobrom marketingu... U svakom slucaju, ove moje irkinje sarmu vole ma kakva ona bila, tako da vjerujem da ih ni ovaj puta necu razocarati :)
Pusu vam svima saljem! Uzivajte u vikendu!
Zuzi, zeljno ocekujem tvoj plus!
xoxo, Jami mami :)
Yummy zelim ti lijepu zabavu sa curama i da se prenajedu sarme :) a onda da uzivas sa muzicem i otvoris konacno svoje odbrojavanje!
Ehhh sad mi se jede sarma!!! Izgleda da cu je i ja sutra morat onda pravit.
Haha Yummy posalji nam malo sarmice!
Bdw meni se jede sve kaj vidim!
Šiškica,riješi to i u nove pobjede!!
Žužy, držim fige jaaako jaaaako!!!
Cure,ja sam iduća dva dana na divnom mjestu bez lh trakica i toplomjera:-) ako ne dobijem u ta dva dana i ako u on ujutro budem i dalje imala iznad 37,budem pisala test. Obećajem:-) iako,vjerojatno ću opet pasti jaaako nisko od razočaranja
Kudri pisni jednu lh sad
Ja sam danas pisnula jer me zanimalo kaj ce bit. Na kraju je testna bila skoro duplo tamnija od kontrolne.
Hvala cure na lijepim cestitkama....sve vas na sarmu zovem!
Hehehe, cim je malo ovdi zaladilo, odmah ze bacam na poslastice sa kiselim kupusom. Treba se pripremiti i natovariti vitaminom c, ipak pocinje sezona gripa, a kad smo gripozne, onda nam bas i nije do raznoraznih akcija i pothvata :)
I ja se nadam da cu uskoro sama odbrojavati :)
Pusu vam veliku saljem i laka vam noc!
lista za 04.10.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~36dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice: 8-)
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~10 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
Jutro drage moje!
Kava za sve!
Mi se borimo s kozicama,cijelu noć nismo spavali,baš su grozne.
Yummy mummy uživaj s curkama i sa dragim.
Kudri da nam u ponedjeljak objaviš +~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1!
Ljubičice ima li kakvih simptoma?
Jutro!
Spavala od 19 jutros do 9. Hormoni rade svoje... Čestitke novoj trudnici, sad imamo trostruko odbr.
Žužy priznaj da si već pishkala, iako je rano :lol:
MAMI2 kupaj malu u hipermanganu, prije će se te bule posušiti!