jel' to ono swatkice, awwwić :lool:
Printable View
Evo šafran, ilustrirala si kako se dijele savjeti.
Dakle, svakako dobronamjerno, ali može smetati.
Aha, sad ispada da ne nerviraju samo mene grlići, pusice i sva pretjerivanja u vezi toga.
Evo,ja ovakav način komunikacije baš volim
Šafran i Mima :ghug:
U stvarnom životu ne bih vas cmakala i grlila, nisam taj tip
Ti se samo za prstiće držiš:mrgreen:
:lool:
Mimu zakačiš na jedan prstić, šafran na drugi
i tako odskakućete u suton8-)
Ma dakako,ja u sredinu pa da me rastrgaju ako izgube smisao za pristojnu komunikaciju. Ni bih,strah me
Što se tiče fejsa - idem s aleks u hibernaciju.
figurice iz kinder jaja, da se razmemo
Deal!
0sim onog sto si spomenula ukljucujem i fotke s napućenim usnicama - ne zna jel go duck face ili sada jmaju novu foru
:heart:
nadam se da još uvijek imaš moj mob... ?
ja nisam samo old school, ja sam i old :mrgreen: ... forum su preuzele neke mlađe forumašice, a stara ekipa je manje-više slabo aktivna.
oni koji se žele samnom družiti mogu me naći na FB-u.
imam samo jednu "količinu" vremena na raspolaganju, a ona mi je potrebna za rad u udruzi. malo nas je, no trudimo se...
https://www.facebook.com/pages/Udrug...0963482?ref=hl
hvala :zaljubljen:
Sorci :heart:
i meni je to antipatično
ali bolje i to nego da su zlobne jedna prema drugoj, da si podmeću i sl.
n.grace meni se cini, da se slikovito izrazim, ljubakanje i osmijeh a noz u ledja
može biti
voljela bih vjerovati da nije tako
i ja bih, ali ponekad kad osluhnem razgovore u tramvaju (silom prilika, ne zeljom), kojeg rijetko koristim, ostanem blago receno sokirana. i ja bih zivjela u nekom boljem i idealnijem svijetu.
Ne znam za druge, ali sam rado čitala postove od Sorci, uvijek se dalo svašta pametnog pročitati i naučiti.
Uz njene postove sam i ja naučila pametno kupovati i još mnogo toga.
Rado se sjetim i Mukice i njenog pisanja.
Pa Mare, nipošto zločesta, samo realna i direktna.
Iridana je nešto mlađa, ali isto interesantna za čitati, ni nje više nema ovdje,
a dugo nismo o promjenama nickova :mrgreen:
podržavam refrendum o promjeni nicka, ako se to može napraviti samo jednom i da 66 posto članstva lajka novi nick.
eto je bih bila Sovuljaga
Hahaha
ma da ti mladi su grozni, povrsni su, ne postuju odrasle itakoto - svijet ce sigurno propasti.
Moram reći da ste i meni zvučale ovako kako je anamar napisla :D
Kad sam bila tinejđerica, isto se cmakalo i vrištalo pri susretima, i nije bilo korelacije s noževima u leđa.
Meni se čini da možda mame gledaju previše američkih serija :mrgreen:
ne gledam serije, ali što mi je dijete starije, to mi je nevjerojatnije koliko djevojčice od 10-11 godina mogu i znaju manipulirati jedna drugom (ne želim o detaljima, ali spletke i kombinacije su nevjerojatne). Gdje se to uči, rodi li se s time?
a zasto ti mislis da ja to sto sam napisala pripisujem nekome s ovog topica.
rijec je o tome da je slicnu stvar jos Aristotel pisao o mladima.
postoji prirodan generacijski jaz zbog kojega ti, ja ili bilo tko u odredjenim godinama,
za mlade misli da su lakomisleni i povrsni.
sto se nasilja tice, nisam dvadesetogodisnjakinja, nego uduplo i pamtim iskljucivanje, sikaniranje i klike u osnovnoj skoli.
i leksikone u koje su se crtala srca i ljubavne poruke, kao danas na fb.