Iva jesi dobila kakve povratne informacije??
Printable View
tinica bravo za srculence :-)
ljube žao mi je :-(, sve pohvale za tvoj optimizam ....
Ja sam jučer, na 10 dc bila na folik. i dr.kaže da je endometrij odličan, da ima lijepih volikula na obadva jajnika veličine oko 12 i 13 mm, nastavljamo sa po 150 IU gonala i jednom cetrotidom, sutra opet foli., pa ćemo vlajda znati kada je punkcija...samo da nas zamrznuti ejakulat ne iznevjeri...
Nisam u toku sa svima, al svima želim uspjeh što prije, tužnicama zagrljaj :love2:
Darmar velike fige ti držim :fige:
Darmar velike fige ti držim :fige:[/QUOTE]
hvala sara :-)
Darmar, do neba i natrag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~!!! Ma znaš moje želje za tebe :heart:
1 dan ciklusa se javljam na sveti duh na konzultacije i pregled i dogovaramo dalje !znaci u 7 mjesecu jer sam dobila na dan vadjenje bete pa sam ovaj propustila ciklus al taman do tad se oporavljam malo psihicki i fizicki!! :)
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Darmar- od srca zelim da ovaj ciklus bude dobitan! Sretno sutra na folikulometriji!!!
pa nije problem dobiti termin za konzultacije, nego za postupak. koliko znam, svugdje se ceka duze nego na vv.
Čeka se po nekoliko mjeseci za punu stimulaciju.
Ipak se tijekom nje potroši i do 30 ampula nekog lijeka.
U ove blage stimulacije može se odmah jer tu potrošiš oko desetak ampula, a u prirodnom postupku ništa.
Da to je bilo u 12/14 a u postupku sam bila 01/15.
Za sv.duh cure pisu da idu u sedmom i u osmom mjesecu na postupke.
Ja zbilja ne razumijem kako mogu neki reci da godisnji su pa na jesec. Pa kaj onda?? Neradi samo jedan dr ivf i nemogu svi da idu u isto vrijeme na godisnji.
Hvala vam svimaaa :)
Medaja,super se osijecam..predivan osjecaj :D
Hvala vam svima :)
Medaja super se osijecam :D
Darmar vibarm jako za postupak :fige: kako je bilo danas na folikulometriji?
iva brazvo za organiziranost :)
cure sretno svima u postupcima, i neka budu uspješni
Drage moje, molila bih vas savjet. Trebali bi u ovom ciklusu krenuti sa stimulacijom. Imala sam dvije svoje menge (do prije sve s lijekovima) a između te svije sam si jednu izazvala utrogestanima. Moj problem je što danas točno mjesec dana od prošle menge i neznam dal da je još čekam ili da samo počnem s utrogestanom. Malo imam neke simptome pms, malo nemam.. a i iskreno, nestrpljiva sam da počnemo s stimulacijom... što da napravim?
Ako si u mogucnosti odi na uzv, da se vidi jel bila ovulacija i hoces li prokrvariti sama. Moji uzasni rijetki prirodni ciklusi su 35 dana.
Drage zene,imam jednu dilemu dok cekam et?Vratiti 1 ili 2 embrija.Cijelo vrijeme sam zeljela 2,dok mi dr nije rekla da je preporuka jedan jer su blizanacke trudnoce rizicne i sve to.Prosli put s jednin 3dnevnim nije doslo do implantacije,ovi bi sad bili 5dnevni...Kakva su vasa iskustva,koje su vam bile preporuke i koliko vam je embrija vraceno?
Krivo sam postala prethodni odg...Uglavnom,sretno i tebi,ja cu isto 2 ako ih ostane do sutra...
Pozdrav svima..
Evo, da pošaljem ~~~~~~~~~~~~ svima koje trebaju..pa nek se posluže,
A tužnicama čvrsti zagrljaj <3..
Pa red je,da se i ja malo oglasim..
iza mene je stijulirani postupak,na vv.koji je vodila dr Fenzel,uglavnom sama stimulacija loše odrađena.tj krivi tajming štoperice..od 7 folikula,nakon punkcije,jedna stanica..gdje sam bila užasno jako razočarana,od 7 stimulacija koje su iza mene u svih ovih godina nikad tak loš rezultat..išla na transfer,uvjerena da se stanica sigurno nije oplodila..al eto..stanica je postala savršen 4stanični embrij,koji je vračen drugi dan..iako je bio savršen,ja u njega nisam imala vjere..čak i nakon 3 poz testa,jer poučena postupkom prije,bojala sam se biokemijske tr..
Jučer,na 14dnt tj 16dno,beta 279..i iskreno još ne vjerujem..betu ponavljam u uto,zbog praznika..a sad,dan po dan..
plavo oko. čestitam. sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko čestitke ! i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje, javi nam i drugu betu u ponedjeljak :)
plavo oko čestitam, bravo :-D
... uglavnom kod mene u četvrtak na folikulometriji je bilo lijepih folikula 16 i 17 mm, jučer još primila jednu cetrotide oko 17 i ovitrelle oko 21 sat, a dogovorili smo i punkciju mužu u sl, da nedaj Bože ne bude spermića u ejakulatu, tako da smo sve poduzeli što je do nas, pa u Božije ruke:-)
Večeras pred spavanje još staviti jednu vaginaletu što daju u Mb, jodenu i to je to :-)
Punkcija ujutro, u bolnici trebamo biti do 7:30.
Katjuša, stanje kod tebe?
Darmar - držim :fige: za sutra!!!!!
Sretno vam i javi kako je prošlo! :)
Plavo oko - čestitke i naravno sretno i dalje !!! :)
Plavo oko ~~~~~~~~~~~cestitke : fige ~~~~~
@darmar ~~~~~~~sretno!!!
Pusa svim curama u kojoj god fazi bile !
Pratim vas sve i drzim fige !! :)))
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Darmar ~~~~~~~~~~~ puno puno :)
I meni danas punkcija evo bas se spremam..
Hvala vam.. :*
darmar,katjuša ~~~~~~~~~~~~~…sretno
Katjuša.ponavljam u utorak,u pon je praznik
darma i katjuša cure sretno :fige:
Cure imam pitanje,jel imala koja od vas napade znojenja ili vrucine neznam kak bi to nazvala preko dana? nije sad da sam gola voda al se ono bas,bas na momente preznojim pa prodje pa za sat-dva opet? to sam u proteklih 6 postupaka imala po noci nikad po danu,kod mene je to znak bio da je sve propalo al ovi me danski napadi znojenja zbunjuju???
Njanja ja sam ti imala s tim probleme. Radim u ,recimo hladnjaci, gdje je temperatura oko 0 a ja uvkijek radila u kratkim rukavima. Al sam uvijek imala js nakon toga. Ne brini kod nekog su to normalne nuspojave. Sretno.