Jutroooo!
Kavica i ostali napitci!
Ima li koja piškalica??
Printable View
Jutroooo!
Kavica i ostali napitci!
Ima li koja piškalica??
Jutro ekipica, malo kaskam zadnjih nekoliko dana ali uletio mi je neki dobar job oko kojeg sam izgubila par dana i noci, ali uzivala sam jer sam malo bila okupirana projektom dizajna a ne bebe ;)
Inace sve je uredu, osjecam se bolje zadnja 2 dana i nestrpljivo iscekujem sljedeci pregled.
Nadala sam se kakvom plusicu da me netko zamijeni na odbrojavanju ali vidim da je jos tu .. Pa evo puno pozitivnih vibra da me sto prije netko smijeni :)
Ja cekam m koja nikak da me pocasti svojim dolaskom. Pa zavibrajmo svi da il dode odma ili za godinu dana
Ne. I nebudem. Tek ako dodem do 50 dc. Onda cu razmislit. Prosli mj jesam pa sam pozalila
nivesa je sumnjiva !!!! :mrgreen:8-)
ni ja ne mogu vjerovat da nije pišnula !!:-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :22.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~41. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7. d
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6. dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutro cure! Vidim jos uvijek nema novosti, pa slajem pozitivne vibrice da nas gornji dom braduje!
Mami2 jucer si mi umanjila jedan dc, tako da sam danas 21.dc
:* :*
Poludio mob.
Ugl. Do 50 dc ne pisam jer sam prosli mj popisala 20 pozitivnih i na kraju beta 1.
Hvala ali stvarno mislim da su sanse nikakve.
Nivesa meni su do 50 dc svi testovi bili negativni i kad sam ih potrosila 50dc pisnem lh trakicu koja pokaze trudnocu. Nema predaje!
Ma necu se nit trudit.
Nakon onih 2o prosli ciklus i tom biokemijskom ne zelim ni znat.
Ak jesam bit cu i za 10.dana
kod mene spotig , znači opet ništ!! čekam M:roll:
Mehhhh....
Siskica :(
Tak ti je to kod mene!!
Neplodna sam uzduž i poprek, i neda mi se više s tim borit!! Mirim se s situacijom!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :23.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~42. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8. d
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7. dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
cure nadam se da ćete i mene primiti u društvo, predstavila sam se na upoznavanju pa tamo možete pročitati moju priču...ja i mm smo sada kernuli u akciju.Zadnja M je bila 05.10. ciklusi su mi redovni 28-30 dana eto čeka sljedeću cca 01.11 ili će ipak biti plus tko zna:uteg:
pozz drage moje sta ima nova?:)
Ciaos curke.. evo i mene malo do vas ;) Ja vam se liječim od gadne prehlade..i već se tri dana vučem po kući ko crijevo.. u nadi da će mi sutra biti bolje. Šopam se limunima, medom i juhicama i ajde malo sam živnula.. kako ste ekipa??? Jel ima što novoga.. ???
Nivesa radi taj test,sad ak je pozitivan onda je pozitivan...meni na 20dc bilo neg a bila trudna?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :24.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~43. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38. dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
xavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9. d
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8. dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Hello kokeee!
Šta se radi?? Ja naravavno radim :-(
Nivesa stvarno bi mogla piškiti! Ima li kakvih simptoma?
Mene jutros tako nešto čudno štipkalo, onak nisko. Dakle ludilo je službeno počelo, sad treba samo izdržat sljedećih 8-10 dana. Iako znam da ništa od toga ali eto nedam se smesti.
Ima li kakvih simptoma kod vas? Ajde da ne budem sama u svom ludili, lakše je kad se dijeli.
:fige: da ni ne dođe :fige:
Ives, mene je prošli tjedan isto bila uhvatila prehlada, bila sam na bolovanju. Baš kao što kažeš, čaj, med, limun, juha i čekati da prođe.
Mami suosjećam, najgore su mi radne subote :( Nikako se ne mogu na njih naviknuti. Ovu sam ipak slobodna pa ću sunčani dan iskoristiti za šetnju s pesekima.
Haha mami cuj sama u ludilu,pa vidi nas hh mislim da svaka od nas u drugom dijelu ciklusa ima bar 1 simptom :D (ja ih imam 5 ;) )meni sutra treba M doci, ne sumnjam da ce na vrijeme :(
Pozdrav cure. Nova sam na forumu pa ne znam ni sama od kud da pocnem :-) jel se trebam negdje predstavit mozda? Pokusavamo godinu dana i nista se ne dogada. Krenuli smo lagano u pretrage. Muz ima 11.11. spermiogram, ja sam vadila hormone na VV (2-5 DC spolne i 21. Dc progesteron koji je 83.1, a interval je za lutealnu fazu do 49.). Sad me brine taj toliko poviseni progesteron, a moram cekati do ponedjeljka jer mi ginek. nije jucer radila. Jel zna mozda koja od vas sta bi to moglo bit? Procitala sam svasta, od trudnoce do raka jajnika i sta ja znam cega sve ne :(
Tajči66 dobro došla i sretno...
Nadam se da nećete još dugo čekati na svog bebača i da će ti vrijeme s nama brže proći☺
Tajci dobrodosla i jos prije otisla ;)
Cure od simptoma nista. Ni za m ni za t. Necu test kupovat do 50.dc
Ako dodem do 49 dc kupujem test
Cure koje su upucene ako moze pomoc. Ja sam krenula s pretragama vadila sam krv 4 dc i rekli su mi da ce nalaz bit gotov za 2 mj. Sad me zanima jel moguce da tolko dugo to traje?
Hvala na dobrodoslici cure. Ja vama isto zelim da sto prije odete na trudnicke teme :) Anka ja sam ovaj mjesec vadila krv 5 DC na VV i nalazi su mi dosli postom za nekih 4, 5 dana. Ne znam zasto su tebi tako dugo rekli!?
Pozdrav, curke!
Karanfilčić i Tajči, dobro došle! Pročitala sam vaše postove na upoznavanju i samo mogu reći da vam što prije želim urednu i dugu trudnoću i zdrave bebice (kao i svima nama).
Mi ovaj mj nismo nešto aktivni, nikako poslije spontanog da se vratim u neki zen mod. Samo divljam i zahvaljem dragom što me nisu još koferi dočekali doma. Ah, i ti muški moraju s nama svašta prolaziti; da mi je njihov mozak da se odmorim bar mjesec dana od projekta dijete. Mom dragom mjesec taaakooo brzo prođe, a meni traje vječno.
Nivesa, draga, skidam ti kapu na strpljenju i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ni ne dođe glupača.
Mami i Xavii, vama isto šaljem sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovog svijeta da se ukaže +.
Anki, pa gdje si vadila hormone? I meni 2mj zvuči dugo. Da nije 2 tj? Meni su na VV rekli da mogu podići osobno (što i jesam) ili mi šalju doma u roku 2tj.
Nove cure dobrodošle !
Ives, jel ti šta bolje?
Nivesa, divim ti se, nakon toliko razočaranja i ja čekam duže prije nego pisnem test. Jučer imala mali spoting, pa se nadam implementaciji.
Pusa svima !
Eh cure nakon svih razocaranja uopce me ne privlaci pisanje .
Strpljen spasen...
Ak i je ( al cisto sumnjam) bit ce i za 5 dana.
Anka koje si nalaze radila? Ako je katiogram onda je moguce da se tako dugo ceka.
Vadila krv u Osijeku rekla mi je jedan dio nalaza ce biti gotov za 2tj a drugi dio za otprilike 2 mj. Sad me ceka 20dc opet ici vadit krv pa cu pokupiti prvi dio nalaza. Onda cu pitat sta se tako dugo ceka?
Mami, sutra pisi 3dc...
Romeo :/ opet ispocetka...
Kod mene jos nista...
i meni sutra pišite 3dc..
nivesa navijamo za tebe!!! :-D:-D
Cure bas mi je zao radi M koje su dosle, nazalost ko i kod mene, novi ciklus nova nada. Meni je danas 2 DC pa me mozete stavit na listu. Zvala sam dokt radi povisenog progesterona i veli da je to sve ok, hvala Bogu. Sad cekamo muzev spermiogram pa cemo vidit sta dalje.
Nivesa daj Boze da nam ti javis svoj plusic :)