:oops::mrgreen: Ma kakvi stisni noge, trebam vježbat da ne zakržljam.. :storma:
Printable View
:oops::mrgreen: Ma kakvi stisni noge, trebam vježbat da ne zakržljam.. :storma:
Hahahahahah onda udri brigu na veselje :cool:
Evo piskila
Cekam da se posusi jer ne znam da li od silnog buljenja vidim sjenu od sjene ili je fakat crta tu.
Pod svjetlom onak ju vidim.
Sad cekam....
I? Jel se posusilo? Vibram da sjena postane stupic!
Slabasan neki stupic
Nivesaaa- nemoj mi to raditi, nestrpljiva sam... Malo malo dolazim i pratim situejšn :-) iiiii? Odi po još jedan test da vidimo :-)
Nivesa daj sliku linkaj da i mi virnemo:mrgreen:
Imam jos jedan test al za ujutro.
Ne mogu link stavit jer ne znam kako :rolleyes:
U pocetku se vidjela samo na svjetlu. Sad ju vidim ovak al ful slabo.
Test je gravignost mini
Neeeemogu vjerovat... cijelo vrijeme čekam s nestrpljenjem i onda dođe moj muž i sve us**re!!!!!! Šta sam propustila..Nivesaaaaaaa iiiiiiii?????
Ives citaj gore.
Ni sama ne znam
Ooo kako ćeš i sutra piškit test..!!! Da vidimo jesu li stupiči potamnili ...ma to je to!!!! :-D Tako je i meni bilo ^^ sjeti se mojih sjenica ...
Trenutno se niceg ne mogu sjetit hahahaha
Ja sam oba puta odma imala jaasno vidljive crte
Jer uvjek piskim na pitaj Boga koji dc pa je to vec ohoho beta
Jedino prosli put je biokemijska kenjavila sa crtama
Pisi kak je bilo kod tebe
Prvi test koji sam napravila (a piškila sam ih u 2 dana 7kom :lol: ) je pokazao jedva vidljivu sjenu..piškila sam ga 12dpo.. i onda 15dpo kad sam piškila učitala sam ga na forum..sam da pronađem sliku pa ću ti učitati link
Nivesa ali rekla si da su tebi dugi ciklusi pa je mozda još rano za tamne crtice... Ajde držim fige i ujutro dolazim rano tu vidjet rezultat, nemoj da još nisi piškila kad dođem :)
Evo ga.... iskopala sam ga https://imageshack.us/i/ipZG2Pxyj
Registriraj se na imageshack i tamo učitaj sliku zatim link slike nalijepiš ovdje :) nije komplicirano..
Zaboravila sam ti napomeniti da prvi test dva dana prije ovoga nisam ni stavljla na forum jer su crte bile toliko slabe da se preko moba nisu vidjele.. pa sam jedva ovu sliku uhvatila xD
Moj je rozi
Al slaba crta skroz skroz
Ne nadam se a nadam se....
Ujutro cemo sve znat
Budim se u pol 6.
Pisam odmah.
Ak je m dosla u meduvremenu onda ne pisam
Samo se bojim da nije evaporacijska
Ajmo se strpiti nekako do jutra.. ali imam neki osječaj da je ovaj put dobitan!!! Ma to je to!!!! :-D Sam si mislim tko će me probudit u pol 6, kad spavam do 10h ko top..:-/ :spava:
Ahahahaha
Ja idem na posao pa se moram dic.
A i moja crta se tak slabo vidi da jednostavno nikak ne mogu ulovit na mob
Nivesaaaa neka ujutro bude ne stupić nego stupčina!
Mami nadam se :D
Samo da nije evaporacijska
Curke to je to od mene za večeras...odem spavat...inaće se ne budem probudila prije 12h.. :oops: :škartoc:
Nivesa draga.. točno znam kako se sada osjećaš.. :* isčekujemo skupa s tobom jer ti od sveg srca želimo da ugledaš svoje dvije crtice a onda srčeko zbog kojeg je vrijedilo sve izdržati ^^ Duboko vjerujem i nadam se da je test pozitivan jer je već zbilja vrijeme da odeš na trudnički podforum. :fige: samo hrabro do jutra
Laku noć curke..
Curke hvala kaj ste tu!
Saljem vam puse jer je uz vas sve lakse.
Javim vam sutra odmah rezultat.
Ak je - samo mi nemojte nikakve utjesne pisat plizzz jer sam iovak na iglama sad.
Bilo bi mi.lakse da nis nije pokazao.
Već vidim da me nema prije 12 :lol:
Ma draga moja, i ako bude "-" ili "I " sve je to za ljude. Znaš naš moto. Novi ciklus nova nada..glava gore i idemo skupa naprijed. :love:
Nivesa- kakav god bio test, sve je ok.... Ne mora biti ovaj mjesec, može i idući ;) ali držim fige da je ovaj dobitan :** laka vam noooc :)
Curke jutro!
- ko kuca.
Nema nista.
Idemo dalje cekat M.
Nivesa, meni je to još uvijek upitno, M još nema, jučer blaga sjena..ponovi za par dana, ako M ne dođe..moguće da je još prerano
Zenii nekak mislim da nema smisla.
Al ako ne dode za 4-5 dana ponovit cu.
Bas sam poslala sliku frendici od testa od jucer veli da vidi i ona..a sad kaj bi covjek mislio?
Slažem se za zenii, trudne smo dok se ne dokaže testom drugačije (u tvom slučaju dok ne dodje menga) :mrgreen:
Šta sam vam rekla.. nema mene prije 10 xD
Ma mislim da je to samo evaporacijska bila
Zar baš na svakom testu?
Na jutarnjem nije bilo nista