muffin top?
mozes uguglati i muffin top exercises, mene taj dio ne muci pa mu se nisam posebno posvecivala
Printable View
muffin top?
mozes uguglati i muffin top exercises, mene taj dio ne muci pa mu se nisam posebno posvecivala
Evo i mene, vratili se sa skijanja pa smo u povratku uz put stali u Hofer u Ljubljani kupiti vode. Kad ono- kod njih fitness tjedan i girje na akciji. Odmah sam se sjetila ove teme! Girje od 4, 6 i 8 kg po cijeni od 9,99 eura… sigurno nisu profi, ali što ja znam , za tu cijenu… prsti me svrbili… pa ipak nisam kupila nego sam uzela podlogu za vježanje za 6 eura. A bio je i komplet utega na čičak za tako neku cijenu. Evo, to traje cijeli tjedan, ako je kome uz put..
Ja i dalje vježbam- sve isto kao kad sam pisala prije nekoliko mjeseci. :raspa:
Ajmo sulirana, škicam i navijam... go go go ... :uteg:
meni je super kad vidim takve jače noge, a ono baš utrenirane
mislim, možda bi netko to išao i stanjivat, al šta´š kad je sve mišić
i još nešto, da odradim cijeli taj video, mislim da ne bih tjedan dana mogla hodati, a kamoli sjedati ili ići niz i uz stepenice :drama:
Ginger, sretan ročkas slatkici :zaljubljen:
Trina, kako summer kaže, guglaj vježbe za muffin top
Prijavljujem 40' teretane, 20 bic, 5 orbitrec i 15 trbuh i leđa. :-D:uteg:
Ola cura al ste vrijedne.
Dakle jutros istrcah 20 km u 1h55 min p. 5:45 i bilo je lakse nego sam mislila.:heart:
Cesta cista, otopio se snijeg pa smo 3 kruga napravili, presretali Brooksovce.
Ono sto mene fascinira je taj entuzijam i motivacija koju trkaci imaju, skupilo nas se bas dosta 70-80 iz Forze. Kad sam dolazila mislila sam se jel ludje ovo vrijeme ili mi koji po njemu trcimo :lol:
Skuhala rucak (mahune mljac mljac s krumpirima i piletinom) otpratila tudje dijete iz svog stana (na igri bila s mojima). S djecom malo glumila u Tvoje lice zvuci poznato :lol: i sad sam u horizontali.
Gingerc sretan rockas ljepotici!
Pikula bravo :klap:
Nisam pojma imala da se to zove muffin top :-)
Vidim da ne mogu sama jer su mi i samodisciplina i samokontrola na 0. S čim da krenem sa 10ak kg viška i dojećim grudima ;)? Da li je ova yoga s Jullien dobar izbor za početak. Sve mi je teško, preteška sam sebi :( Nadam se da ima još koja početnica sada u Novoj godini, da se malo ohrabrimo, vi ste mi sve "out of my league" predobre ste i tako predaleko od moje forme.
Ginger, kako vrijeme leti! Sretan rođendan maleckoj :)
Trina, za trbuh i muffin top, mislim da ti je najbolje ne vježbati izolirano već probati neki program, npr. 6 week 6 pack (imaš na you tube-u) nije loš i nije pretežak,
ili nešto drugo od Jillian kao 30 day shred a ako si već malo u formi, možeš i Focus T25, odličan je za trbuh :)
talia7, većinom se preporuča za početak startati s 30 day shred, dobar je za početnike i dizanje kondicije a imaš isto na you tube-u, svaki nivo se vježba po 10 dana (ali slobodno možeš
napraviti 1x tjedno pauzu)
zhang, suosjećam, meni treba 34 dužina pa isto teže nalazim :)
talia i OBAVEZNO sportski grudnjak.
Možeš si malo pogledat i https://www.fitnessblender.com/ . Možda budeš motiviranija ako si uzmeš neke kraće vježbe a ne odmah pola sata (toliko traje Jillian, mada je ona zakon za skidanje kila!!!!). Na blenderu u kućice označiš šta te zanima, koliko da traje, kojim intenzitetom, koje rekvizite imaš itd. i kreneš. 15 minuta, po malo ali 5-6 dana u tjednu. I naravno, pazi šta jedeš. Pokušaj samo izbacit kruh i otopit ćeš se. Šta je 10 kg viška???
Anci, je, Zara je. A i HM isto tako, jos gore.
Nozni utezi su mi za vece opterecenje i bolji ucinak, ali samo kod donkey kicks, fire hydrant i slicnih vjezbi.
Ginger, sretan rockas ljepotici!
Prijavljujem 6 km, navecer cu jos neki kratki upper ili core.
sat vremena P90X Plyometrics ošlo 700 kalorija. Što je još bitnije ja to mogu!!!! :-D Jillian nije više tak strašna.
jep,ovo uopće nije nabildana guza već prirodno velika...radi prevelik broj ponavljanja sa malom kilažom,waste of time...više bi napravila sa 30 deadliftova sa šipkom nego ovakvim vježbanjem...
to garant radi ove teme,trebali bi tražit proviziju od ovih butiga sportske opreme..
sretan ročkas,možda se još jedan pridruži....:)
s obzirom da si ti koliko me pamćenje služi skinny, vjerojatno je tu više višak kože nego salo....svakako ćeš vježbama to malo zategnut,pa bilo salo i/ili opuštena koža...da ga baš nećeš nikako imat,hmmmm,teško...
što reći,mogu samo svima :klap: na odrađenom, ja sam danas samo šetala,ulazim u sam finish pa eto čuvam snagu...:)
a i mali se spustio jako nisko i pritiska mi crijeva i cerviks tako da je i 4km šetnje dovoljan izazov....
ajmo jedan počasni buy in kad vam javim da sam rodila - po 100 swingova u komadu ....:kbell: girja/kilaža po izboru! ;)
Jedino me sutrasnja pauza drzi :)
Prijavljujem 50min cardia :)
Cure svaka cast !
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Skulirana, bas ti je super ideja :heart:
Dogovoreno, cim javis, grabim girju!
Super si :)
Može skulirana, za našeg malog vjezbaca :-D
Danas konačno trčala, nakon mjesec dana. Išla sam polako penzionerski, izbjegavala bljuzgu i lokve.Bas mi je falilo....
Obavila sam i dobar shopping, bas sam zadovoljna :-)
Super Optimistična, bravo! Mogla bi i ti neke novije fotke nabaciti.
Koliko vrijednih cura ima na ovoj temi, bravo bravo :klap:
Skulirana jedva cekamo! Nemam girju al budem nesto drugo ;)
Ivana sta si kupila :)
Ja otrcala 7 km, spora sam bila, vruce mi je bilo, previse sam se obukla.
Ja sam isto danas trcala. 4,5km ker me koljeno boljelo pa nisam htjela preforsirati.
Išla sam po crne visoke čizme i bas sam lijepe našla :zaljubljen:
Uz to sam još hlače, sako i dolcevitu.
Zhang, morat ćeš ti samom u shopping. Ja bi bila sigurno jos nesto našla ali nisam dalje niti ulazila u dućane.
I meni je bilo vruce dok sam trčala. Imala sam donju dryfit dugih rukava i flis jaknu.
Ginger sretan rockas djetetu :heart:
Skulirana moze!
Meni na kraju super prosao dan valjda sam se izbazdarila na te vece duzine.i samo da se zna sad surfam jer nisam cijeli dan. Samo vam javim i gasim mob.
Dakle:
20 km jutros :trci:
Rucak pa odmor 14-16h
kazaliste sa sinom u 18h
19-20h gledanje klizanja muza i kcerke na Tomislavcu
200-30 do 21h Decathlon kupovina onog pojasa s bocicama za vodu zacduga trcanja
21h doma
21 30hh djeca krevet
muz i ja alone :heart:
skulirana sretnoooo!
Ivana gdje si shoppingirala koji centar/ducan preporucas? Planiram sutra popodne.
Eh da h & m ima grozne krojeve roba imnkoma. Jedino sportsko kupim kod njih.
Od Zare imam neke fine stvari (sako kosulje..) al u nacelu sivaju za zene ravnije gradje a ne tipa bokovi -struk ( meni je razlika nekad bila 30 cm a sad cca 25 cm).
Ja ću zasvingati čim javiš da ideš u rodilište. Da proslavimo. A onda opet kad javiš da si rodila. :lol: A možeš i ti s nama.
Nisam ja još za nove fotke, pogotovo poslje blagdana.... :nope:
ha ha ha, nemoj da ti još tko prihvati izazov....daaaaklen, ima bit da se pokreće nešto....u fazi sam zapisivanja trudova koji su na svako 20min....pa valjda ću ga onda do kraja dana iskrcat....:-D:heart:
eto,ko ima girju a planiro je lazy sunday bez vježbanja,ništa od toga....:-)
skulirana masala :-D
I ja se priključujem izazovu
ništa od lazy sunday :lol:
Ginger sretan rođendan maleckoj!
koliko ste svega napisale, iju
vrijednice prave
ona tema sa linkovima je super
tu stavljamo sve to odradimo, jel
samo što bih ja stavljala I kratku napomenu pored
npr. absi, core, girja, kratko, dugo, za početnike, za vanzemaljce itd...
Ivana, moze zajednicki shopping :-D
Lili, bravo za izguran dan!
Skulirana, sretnooooo, cekamo da nam javis!
Nisam stigla sve procitati, malo preletila, anyway jucer sam imala rest day,samo su mi keksi isli..danas nastavljam.vjerovatni neki zwow.
Lili,bravo za utrku,svaka cast!
Skulirana, ja cu duplo odswingat ako treba!!sretno!! Odmag me neka nostalgija uhvatila....
I svima vrijednima,bravo bravo!!
Lili, svaka čast 8-)
uh, ja se mučim s povratkom struka na staro poslije 2. poroda, najuže što mogu je valjda 70 cm i neće više (kad fino jedem :lol:)
možda se zainatim pa da do ljeta probam spustiti bar malo ispod 70?!?
skulirana :-D
Zara & co. - Zarine mi neke stvari stoje kao za mene šivane a neke nikako :unsure:
sve u svemu, slaba sniženja i loš izbor
zato ja obleku naručujem online, moj omiljeni dućan dostavlja u HR :-)
Skulirana, go girl, go!
:-D
Ja odmaram već drugi dan. Ono što je boljelo je nateklo.
Ajde skulirana nek je krenulo. ( mada sam iskreno rečeno mislila da me sad ujutro čeka 200 swingova odjednom :drama:)
Sretno!
Ajmo skulirana :-)
Da, tako je nateceno bilo dugo nakon cr.
Bila sam kod ginekologa, kod fizioterapeuta, sve ok kažu...
Pa se na kraju povuklo i sad opet hop od vježbanja.
skulirana :-D
neka bude laganini
Lili svaka cast!
hvala na cestitkama, mi smo mami previse slavili :škartoc: pa na kraju nisam jucer vjezbala
zato cu danas morati i svingari :mrgreen:
Mojca doktoru na pregled. Pa makar i da ti kazu da je normalno kod napora.
A dotad prestani sa vjezbanjem.
Ginger neka ste proslavili, tako treba. Gdje ste skijali?
Lili bas mi je drago da ti je dan ispao onako kako si htjela.
Bravo svim vrijednim vjezbacicama!
Odoh vjezbati :-)