Bessoi, čini mi se da je beta malo preniska za 12 dan... mogla bi biti biokemijska, ali pričekaj vađenje druge bete da vidiš da li se dupla. Bilo je par slučajeva kada su cure imale niske bete jer je bila kasnija implantacija.
Držim fige.
Printable View
Cure neznam gdje bih ovo pitala pa cu ovdje, s obzirom da jucer nije obavljen transfer, obzirom na sve sto sam jucer prosla nemam se snage vratiti u moju bolnicu, embrij je ostavljen do 5- og dana i ako opstane dat cu ga smrznut jer se psihicki moram oporavit nakon svega, postoji li mogucnost prebacivanja u drugu bolnicu tog smrznutog zametka i da tamo odradim transfer ili mora biti bas u klinici u kojoj je zamrznut?
Jolica,
žao mi je radi događanja u tvojoj klinici koji su te tako ožalostili i uzrujali.
~~~~ da embrij dođe do 5. dana i za zamrzavanje.
Ako postoje opravdani razlozi za prijenos zamznutog zametaka u drugu kliniku, možete uputiti zahtjev Nacionalnom povjerenstvu za mpo.
Jolica, zasto nije doslo do transfera?
Cestitke curama s pozitivnom betom. Ja svaki dan cekam m i krecem u postupak.
Do transfera nije doslo jer je dr rekao da nemoze dohvatiti ulaz u maternicu i rasiriti ga, nakon sto je pokusavao vise puta, ubacivao neke kuglice da ga dohvati, raskrvario me, zaglavila mu se na kraju i kljesta u meni ja vise nisam mogla podnijet jer me uzasno boljelo i transfer nije napravljen.
Ajmeeee, pa ja ne vjerujem...pa sta se i to moze desiti u postupku...stvarno sam u soku...zao mi je stvarno :-( ....drzi se, zelim ti brzi oporavak i srecu u iducem postupku...a i ja bi se na tvom mjestu maknula iz te klinike, jos ne mogu vjerovati :-/
Jolica, ni ja ne mogu vjerovati da se to može dogoditi. Prvi put čujem za tako nešto :-o ... A o kojoj je klinici riječ, ako se smije znati? Jel to neki mladi neiskusni doktor?
Transfer je obično najbezbolniji dio postupka.
Zbilja mi je žao što si to morala proći. :love2:
Anci272 nije to bas tako kak ti mislis. Nekim zenama je vrlo tesko napraviti transfer zbog polozaja maternice i ulaza kroz cerviks. Nije Jolica prvi slucaj i nemora biti mlad i neiskusan dr.
Jolica za mrvicu za peti dan i za transfer ~~~~~~~~
Sara, palo mi je i to na pamet da je možda zbog položaja maternice, ali nisam do sada nikada čula da se nekoj curi to desilo.
Hvala na čestitkama! Sutra nas čeka kontrolna beta. :)
Anci,
Nazalos al ima i nedaj boze nikome. Onda moraju kljesta koristiti.
Nekome prodje glatko, nekome malo teze pa malo zagrebe pa bude par kapljica krvi.
Pozdrav cure! Redovno sam vas pratila ali eto prvi put da i ja pisem... I ja sam trenutno jedna od cekalica bete koja je 11.03. Imala sam Et 29.02.(dvije blastociste)... Prvi Icsi je bio neuspjesan,onda Fet sa betom 27,takodje neuspjesan i evo jos jedan pokusaj... Nakon prvog razocarenja-htjela sam odustati,ne znam zasto sam mislila da je sve tako jednostavno... Onda sam pocela da pratim ovaj forum,plakala sam s vama ali se i smijala vasim duhovitim izjavama... Vi ste mi dale snagu za dalje i zato hvala vam sto postojite... Svima vama zelim svu srecu svijeta i da sve mi docekamo ostvarenje naseg najljepseg sna...
Pozdrav cure! Redovno sam vas pratila ali eto prvi put da i ja pisem... I ja sam trenutno jedna od cekalica bete koja je 11.03. Imala sam Et 29.02.(dvije blastociste)... Prvi Icsi je bio neuspjesan,onda Fet sa betom 27,takodje neuspjesan i evo jos jedan pokusaj... Nakon prvog razocarenja-htjela sam odustati,ne znam zasto sam mislila da je sve tako jednostavno... Onda sam pocela da pratim ovaj forum,plakala sam s vama ali se i smijala vasim duhovitim izjavama... Vi ste mi dale snagu za dalje i zato hvala vam sto postojite... Svima vama zelim svu srecu svijeta i da sve mi docekamo ostvarenje naseg najljepseg sna...
Tako je sara upravo zbog tih razlog nije mogao napraviti transfer, onda su mu se klijesta zaglavila pa ih je cupao iz mene...uglavnom ono sto bi trebao biti nakon svega u mpo secer na kraju meni je bio pakao.
Jolica30 drzi se! Ovo je tezak put do nase srece pa nemoj da te obeshrabi.
Meni je dr. Poljak reka da je transfer najbitniji dio postupka tako da bolje da nije doslo do njega nakon svega sta si prosla. Drzim fige za mrvu!
Jolica, razumijem te..i ja sam imala otežan transfer, probao je 2 puta proći kateterom ali nije uspio zbog cerviksa i zavaljene maternice, onda je s hvataljkama (vi kažete klijesta) pomaknuo cerviks , sve sam zvijezde prebrojila, ali je kateter prošao,.. nisam ni znala da imam takvu maternicu.. i evo ipak je uspješno bilo..
Pozz svima.
Za drugu mrvicu kada smo isli u postupak kod transfera je moj mpo dr. Koristio kljesta radi anatomije cervixa.Isto je bilo neugodno i bolno.Dr odustao i dosla sam 5 dan dr je stavljao neke stapice koji su se napuhnuli i rasirili cervix sve proslo uredu bez bolova.Svu srecu ti zelim
Hvala cure, da dr je rekao da zbog mog položaja maternice nemože dohvatiti ulaz i bilo je koma, sve bi ja predurala za svoju mrvu da nije pokušavao tri puta sa raznim kliještima, onda taj treći put su mu se i zaštekala pa ih je čupao iz mene...zašto kad je vidio prvi put da nemože dohvatiti nije stao i rekao odmah da moramo pod anestezijom kao što je sada napisao u otpusnom pismu nego me mučio tamo na stolu?? A ja bi sve predurala za svoju mrvu i samo sam čekala kad će ju napokon vratit dok je on histerizirao jer je uz sve bila i gužva i morao je na odjel...
eto cure ja danas zvala biologa i imamo morulu..s obzirom na događaje od subote ja sam rekla da smo se odlučili smrznuti embrij ali etooo ipak se doktor potrudio i kada sam ja već digla ruke rekao da ipak dođem da čemo napraviti transfer pod anestezijom... Kada sam digla ruke od svega moja mrva je pokazala da je borac i opstala...danas joj je 4-ti dan...
Bravo za mrvicu
Bessoi,jesi ponovila betu?
Cekam rezultate
Držim palčeve:fige:
Transfer 4 dan 2 morule
12 dan 32.33beta
15 dan 67.43beta
Drzimo palceve za dalje
Hvala nina, bessoi puno sreće, i ja sutra idem po svoju morulu, nadam se da ću dočekati nakon svega pozitivnu betu..
Sretno Jolica... ma sretno nam svima
Meni sutra 10dnt pa cu vadit betu...prvi put da nisam radila test nikako.
Besoi i Jolica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bessoi, Jolica i ostale curke :fige::fige:
Jolica30, bessoi, sunisshining.... sretno :fige:
Bessoi, radila sam 2 bete, na 12dnt je bila 613, 40 a na 14dnt 1211.. sad čekam uzv kod dr.Škvorca 16.3. Bit ću ravno 6 tjedana od zadnje menge, bojim se da je to rano da bi se čulo srce.. ma samo da mi kaze da je sve u redu :fige:
kristinica, meni se sa 6+1 culo srce, tako da je moguce! Sretno!!
Drzim fige to je krasna beta i vjerujem da je sve u redu. Mene je moj doktor jucer zvao da nije zadovoljan kako se duplira i da ponovim u petak...ali da ne ocekujem puno... vjerovatno cu poc i sutra na svoju ruku jer sam nervozna. Po nekim internet tablicama vjeme dupluranja je do 72 sata a meni se 110posto povecalo u 72 sata. Cure imate li vi kakvo misljenje?