Narancica inbox sam ti poslala
Printable View
Narancica inbox sam ti poslala
Moze. Stavi.
Ovo je ona slika od jucer ili od danas??
Ja ne vidim sliku
:/
Xavi ne znam na koju mislis
Vidim samo smajlica. Idem probat preko foruma bas a ne preko talpatalka
To je od jucer popodne
Nivesa, draga, ne znaš je li biok. dok ne napraviš betu. Čudno je da ti je par ciklusa za redom biok. Kad je meni baby check pokazao sjenu jedan dan, drugi dan ništa, otišla sam vaditi krv. Beta 0. Test pogriješio. Molim te, radi sebe, odi izvadi betu da vidiš jel se uopće što događalo, a zatim obavezno se javi ginu bez obzira na rezultat. Znam da ti je vjerovatno već muka od doktora i svega, ali bez obzira na trudnoću, radi sebe, odi doktoru, napravi osnovne krvne pretrage, hormone, briseve... Ne znam jesi li što u zadnje vrijeme radila, ali moraš od nekud krenuti. Nemoj čekat M. Nazovi gina i dogovori pregled.
Veeeeeliki :ghug: ti šaljem.
Pripremam se psihofizicki za sve skupa i bacam se na posao.
Vadila sam betu prvi put kad je bilo tak. Beta 1. Ne pada mi na pamet bacat opet lovu na to.
Nikad prije mi se nije dogodio poz test pa nista. Niti sjene nije bilo. Jedan jedini put u sve ove god prije ovih zaredanih. I tad je bila postena "sjena"
Nivesa - jesi prije vadila hormone i to? Kakvi su bili? Štitnjača? Ostalo? Ajde Brzo po nove nalaze :)
Mona sve sam vadila. Acl jedini van normale.
Al nisam vec dugo pa ne znam kak je kaj. Stitnjaca je isto bila ok.
PCOS se ocito razbuktao. Morat cu po nove nalaze
Jutroooo, kavicaa!
Samo da vam javim da je ludilo počelo, a najbolje od svega što smo se sexnuli u totalno nevrijeme, ali ne jače je id mene. Osjetim svako mali pikanje u jajnicima i od jtra me peru valunzi i šta ja radim, u vlaku ranom zorom istražujem simptome. Kao da to do sada nisam 100 puta pročitala. Bože spasi me ludila.
Mami, ako te tjesi, meni su stalno ruke hladne, a znojim se.
Mami zelim ti da ovo bude zadnji put u dugo vremena da gledas simptome ;)
Nives jel bu ti dala suseda na balkon? :lool: Kaxi kaj? Kaj ima?
Ives di si ti nestala? Jel se desava kaj?
Evo mi i jucer popodne rijesili hahaha. I ostala lezati s jastukom pod dupeton pol sata (kad me dragi pogledo rekla sam mu da treniram njegovu plivacku ekipu) a iscurilo tek poslije par sati kad sam se nasmijala :lool:
Mami moja ovo je već nešto!!!! Ajme jedva čekam da pišneš test.
Jagodice ma ja sam tu.. škiljim iz prikrajka.. i pratim vas u stopu! (Hahah kak ovo psihotično zvući :lol:
U glavnom ništa se ne događa.. simptomčeki su me napustili pa se psihički pripremam za drugi ciklus..i tako.
Dobila sam nekakav bjeli krem iscjedak gratis pa sam sad na acidosalus vaginaletama i lactogyn probiotiku.. nadam se da mi budem pomoglo. I dalje idem ko kokoš u 9h spavati a ak se ne moram 150 puta ustati da odem na wc onda me valunzi operu da ne znam što me snašlo... sva sam neka pošemperena!!! :roll: to bi ukratko bilo to.. danas 9dpo još malo pa budemo saznali prvu istinu!!!
A ti jagodice drugi put nemoj smijat i bokove na pol sata u zrak!!! Pa ne bude nist iscurilo!!! :lool:
Cuj ovu Ives, nema simptoma. Samo iscjedak, umor, pisanje, valunzi... Hahaha
I sam da se zna teta Ives bokovi su bili u zraku dobrih pol sata a iscurilo je tam negdje nakon 3-4 sata.
I jagodica se nikad nebu prestala smijati!
Hahaha kak mi nareduje bas je slatka!
Mami, nikad se ne zna.. šaljem vibrice za dva stupića :-)
Jagodice super za keksić svaki, nastavite i dalje tako!
Ives, hajde nam daj malo bliži dpo :-)
Tko će dočekat 15... Daleko je, a već tamo 12 bi testić pokazao nešto :-D
Pozdrav svima, lijepo vrijeme pa idemo vani jest, šteta biti u stanu i provesti dan u kuhinji.
Jagodice oni najjaci su ostali unutra u niskom startu :)
Ives ja sam za da ne piskis prije 15 dpo... cisto da se postedis dodatnog stresa :taps: You don't need this!
Jagodice pa ti si maher ja neuspijem lezat mirno pola sata. Nivesa ti testovi bas zezaju,zao mi je. Dragi stigo iz os s nalazima i na jednom pise izolirana e.koli. Sta to sada znaci jel to da ju ima ili?
Tak je! Svako ko me pokusa zaje bu videl kaj je kmica, kaj je mrak!
:lol:
P.s. Mene jucer i prekjucer dole boluckalo stalno po malo. Danas je mirnije. Znaci kao da O nastupa ili je prosla?
Sluzi nema ali ono malo iscjetka je onak vodenasto.
Nema mi druge nego i dalje hopsati cupsati. (yeeeee-haw!!)
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 6.5.2016. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D :heart:
Narancica000 ~~~~~~~~~~53.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~44.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice: :ghug:
Ives000~~~~~~~~~~~~~~24.dc
MonaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~16.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 13.dc
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jagodice tko je još umro od hopsanja???? (korumpirani političari, tajkuni itd.. u zagrljaju dama večeri se ne računaju :roll: ) a to sam i onako gledala samo na filmovima :lol:
Samo navali.. bez straha! I vibram da upali ovaj ciklus ~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
Anka - mislim da to znaci da ju ima, tako je meni pisalo za Ureaplazmu, da je izolirana, a to nije dobro :/
Ives - jao tko ce dočekati taj 15.dpo, kao da je vrijeme nekad brže letilo :)
Super, bit ce lijep vikend... Drugi tjedan očekujem mengu... I krećem u akciju, do ljeta planiram biti trudna. I kraj.
Joj meni sad jos i to. I to pise da je u ejakulatu sad ce vjerovatno dr odgodit op. Nista moram se dobro naoruzati strpljenjem.
Anka jesi ti radila briseve?
Jer ako ima on velika je vjerojatnost da imas i ti..
Pratim vas al mi je ludnica danas. .
Puflica (pas) mi je jako bubana pa smo morale vetu i svasta nesta.
Nisam ja sam narucena 16.5 kod gin znaci da ju onda trazim da mi napravi briseve ili da joj kazem da dragi ima
E. Coli je bakterija najčešće povezana s urinarnim trakzom a kod muškaraca se pokaže u ejakulatu jer je ista cijeb za sve. Antibiotici i brusnica.
Ja bih ti svakak preporucila da da.
Jer iako je u urinarnom traktu sumnjam da svaki put prije odnosa ide na pranje i poliranje
;)
Ako sam sa svojim bakterijama ikaj naucila onda je to da se gadure razmnoze di i kad se najmanje nadas.
Slažem se, bolje provjerit.
Nivesa kakvo je stanje kod tebe?
Da vam se pohvalim, i mi smo bili vrijedni. Danas na fm potvrđena ovulacija koju smo naravno pokrili i odlezala sam do jutra tako. Od danas pijem i duphastone 2 puta na dan. Moram krenuti prikupljati nalaze za inseminaciju koja ce biti iduci mjesec.
Ja sam prikupila sve nalaze, brisevi ok, hormoni ok koliko mi se cini, papa test iduci tjedan gotov nadam se da i on bude ok. I onda smisliti sta s tim hahah nivesa stanje?
Mene je strah samo hoce li brisevi biti dobri jer to me nitko jos do sada nije slao raditi.
Mami kod mene mrtvo sve.