Hocemo test, hocemo test! Pisaj pa nam javi. Nemoj nas drzati u neizvjesnosti da ti ne bih ja dosla u Opatiju! :oklagija::lool:
Printable View
Hocemo test, hocemo test! Pisaj pa nam javi. Nemoj nas drzati u neizvjesnosti da ti ne bih ja dosla u Opatiju! :oklagija::lool:
I ja sam popila taman, samo ne u virtualnom svijetu :) :)
Giovi.. Jedan sad jedan ujutro... Željno iščekujemo vijesti sta god da odlučiš... Sretnooo ja necu još...
I Giovi, ajde bar nam piši sta si odlučila ? Sad ili ujutro??
To i ja cekam Nivana. :)
Hahhahahaa,dragi me vodio na veceru u McDonalds... nisam jos odlucila ali i da zelim ne mogu sad dok mi dragi sece kucom jer ne zelim da skuzi. :lol:
Mogla bi clear blue pisnuti prije spavanja ali onda to znaci da sad moram poceti ne ici na wc sta ne?
Mogla bi i ti imati dobar poklon pod bor..;)
Iskreno,dale ste mi ideju ako bude plusic... samo ja tesko sutim tako da ce to morati biti jos veca samokontrola nego ovo iscekivanje... :-)
Giovi, cekamo plusic ;). ~~~~~~
A ja nemam sta popiskiti jos... :cry:
Kak nemas kaj ??
Donjet cu ti ja [emoji23]
Daaaaj citam tu napeta ko puska i cekam tvoj test
Pa ne piski mi seeeee....piskim stalno ali sada kada trebam nemam sta... :cry:
Onda bolje ostavi nas napete do sutra.. Mislim da ce svi biti tu čekati već u sedam...
Sta u 7? U 5 sam tu ! Ajde pjevaj sama sebi i tece tece jedan slap [emoji16]
Hhahahaha...lude steeee.... :lol:
Koji da napravim?Clear easy ili grav?
Napravi G, pouzdaniji je. Ja sam se sad ubila u knedlama sa sljivama. Njami! :njam::kuhar:
Hahhah...jedna je crtica...sada svi mozemo ici spavati i cekati jutro...
Festaju
Ovi upitnici su trebali biti smajlic... :-)
Ja se u te osjetljivost bas ne razumijem...jedino u sta se razumijem je da M nema a to nije bas uobicajeno za nju...tako da...prije kavice ide novi...samo odmah da pitam,nakon koliko vremena max smijem vidjeti rez? Jer sam mislila pisnuti i otici do ri i nazad odvesti tatu od Mm sto znaci 40min cca. Jel to previse?
Odlicno jee kako nisam mogla piskiti do maloprije i onda pisnem test i gle cudaaaaa...opet mi se piski... za ne vjerovati...grrr
Pise 10 min. Iza toga kao ne vrjedi. Ja znam buljit 2 sata u jedan test [emoji23]
Ma ja sam cijeli dan znala nekad buljiti svako malo.
Ujutro napravim test i dok pijem kavu i spremam se na posao on se posusi skroz (treba mu jedno 45 min...o kinezima pricam) i vratim ga fino u foliju i ponesem sa sobom...e onda je to gledanje iz svih mogucih kuteva cijeli dan pod svim mogucim svijetlima.
A luda zenska glava hahahaha
Giovi čekamo jutro i nadamo se boljim vjestima.
Moja m napokon krenula.
Ooooo, ovdje je bilo napeto!!!!
Giovi, skupljaj sad za ujutro. Cim otvoriš oci, a onda dok opereš zube - on je spreman!
Jutro cure...evo ja obavila sve i sad kavu kuham pa tko zeli...:)
Testic je negativan i sad i dalje cekam M. Ili sta god....:lol:
Jutroo, Giovi hvala na kavi!
Žao mi je zbog -.
♥ Lista za: 15.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~35.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~32.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro cure,
Giovi - hvala na kavi i žao mi je za minus, mozda je bas iduci ciklus dobitan ;)
Ja inace test bacam nakon 10min ravno u smeće, da je pozitivno bio bi pozitivan.
O joj Giovi, ali i dalje se vodimo kako si rekla ništa nije gotovo dok M ne dođe... Tako da glavu gore...:)
U subotu opet po test ako m ne dođe...:)
Jutro cure.....
Kava bas pase :)
Slazem se s Nivanom....Giovi ako ne dodje do subote ponovi test ili betu napravi jer cini mi se da je Iva imala hrpu negativnih testova a bila je trudna.
Nema drugih ljubicica...suncokret, marle itd.
Giovi u subotu bude + [emoji16]