j-la ja sam ga radila kad sam bila u dobro formi (za mene, ne zhang, lol)
i da, meni je puuuuno tezi od BR-a
i wo 11 mi je jedan od najdrazih
a ovdje sam ipak previse morala modificirati pa sam izgubila volju
Printable View
j-la ja sam ga radila kad sam bila u dobro formi (za mene, ne zhang, lol)
i da, meni je puuuuno tezi od BR-a
i wo 11 mi je jedan od najdrazih
a ovdje sam ipak previse morala modificirati pa sam izgubila volju
Willow jep dvije :drama:
Je li vam poslije wo 5 postalo teško?
Čini mi se da ste nešto tako pisale. Je l ima plyometrije ili šta? Ako ima šipke, tu uvijek modificiram jer nemam šipku, logično :lool:.
Prva dva wo su mi lakši, ali meni, naravno. Poslije Tatinih wall climbersa, ništa me ne može iznenadit :mrgreen:.
Za Spajku bi ovo bila stepenica više, možda, nagađam.
Kod Bodyshreda mi najteže pada dužina treninga. Tony me razmazio s ono 22 minute.
Kad smo kod wall climbersa, nisam vam natipkala anegdotu. Radim ja pomenutu vježbu, i čujem mm kako pita: jesi živa. Kontam mene. Stenjem kroz zube, niisaaamm. Ulazi on u sobu i kaže, nisam tebe ni pitao, tražim malu :lool:. Ja se jadna požurila požalit :lool:
j-la :lool:
Jeste li gledale ovu dvojicu https://www.youtube.com/watch?v=TlQ8txalLYg
Push up challenge od 30 dana.
Pogledajte priču i transformaciju ;-)
I na niz :lool: :blogerica:alexis::
Prijavljujem Rise (wo2). Meni mnogo draži od jedinice, ima više utega i svega. I lakši cardio :lool:
J-la :klap:
Meni se nisu zvijezde poklopile pa danas nista. Ajde plivala sam malo :)
I pegla me ceka :drama:
Ma jel moguce da vi jos plivate ? U Zg je nekako u zraku miris jeseni. Blago vam se. Iako ja jako volim ranu jesen I proljece u Zg
Ja sam odradila snagu neki mix cucnjevi s 26kg, girja,pilates lopta, bas fino.
J-la cool su mi ovi likovi s linka. A onda sam svasta nesto pronaslauz taj link o transformacijama tijela a sincic je samo govorio Ajme mama koliki misici! Fakat ima fascinantnih transformacija.
Magriz ajde se bar probaj skulirat i upristojit. Bar probaj.
Molim moderatorice da odreagiraju na konstantno zajedljivo dobacivanje I podbadanje na ovoj temi koje kvari atmosferu. Ne samo meni nego vecem broju forumasica koje su redovite na temi vjezbacica. Hvala.
kažeš šala? A ha, ne znam baš. Zasiti se čovjek tvojih "šala" smiješnih samo tebi.
a j.biga. ti kako hoćeš. ja kažem šta je.
Magriz je pravi bully, to je ocito odavno, a zasto adminice ne reagiraju, to je dobro pitanje.
malena beba i Lili75, hvala :heart: !!!
Vjerojatno niste primijetile da sam prije par tjedana napisala da sam počela ponovno trčati nakon cca 30 godina!
Da vas malo nasmijem, ono gdje Bandić trči nije njegova staza - to je moja staza 8-): ja sam tamo prva došla prije tih 30 i nešto godina ;) !
(To je igralište moje osnovne škole, samo smo mi trčali po crvenoj zemlji - tartan stazu sam kao dijete prvi put osjetila pod nogama na Poljudu...)
Meni je osim utjecaja na fizičko zdravlje, trčanje i vježbanje općenito jako važno za psihu - više endorfina, dopamina, serotonina - manje lijekova...
Budući da sam nedavno pala na lijevi zglob i otečen je, nisam pametna: trebam li čekati da to prođe ili mogu lagano nastaviti?
Hvala cure, puuuunooo :ghug::heart: !!!
Teice sorry, ko ce pamtit sta je prije nekoliko tjedana bilo, ne znam ni sta je nekidan bilo :lool:
Lijevi zglob na nozi te boli ili? Ja nebi trcala dok je oteceno i boli! Jel ti to neki dr pogleda?
Jelena pa ove god je bas naglo zahladilo krajem kolovoza. Zapravo je more dosta hladno za rujan. A u lipnju je bilo toplije nego inace.
Da, ove godine je bas odjednom zahladilo. Mi smo od kupanja svaki dan u dva dana presli na "mozda se jos jednom okupamo, ako bude ekstra topli dan".
Ja nastojim trcat 3 puta tjedno i vjezbat 30ds 2 puta tjedno pa koji put i uspijem sve to :) al ne stignem prijavljivat. To kroz koji tjedan kad se vratim na posao :D al onda necu stic vjezbat.
Bravo svim vjezbacicama. A poseban pozdrav ovima sto su se iz prikrajka javile.
Lili, meni su tvoji postovi inspiracija:) lijepo je kad je neko vedar, pozitovan i strastven u vezi necega. Ne daj se smest!
magriz zakoci.
Brisem postove koji nemaju veze s vjezbanjem.
Dijana lijepo sto si se javila i rekla svoje misljenje, ali ni ono nema veze s temom pa i njega brisem.
zapravo necu brisati nista. svakom svoj post.
ali molim opet sve sto sam ranije napisala.
magriz jos jednom zakoci.
Spajka, ne izjašnjavaš se po pitanju Bodyshreda :mrgreen:?
Ja cijeli dan juče navijam da počneš i ti, pa da imam supatnika ;-).
Danas mi je po redu cardio, mislim da se zove fire up, i sve su prilike da ću ga raditi jer me koljeno ne zeza. Dok sam radila ova dva, razmišljala sam o vježbama kojim sam mogla zeznuti koljeno. Je l moguće da su high knees uspjeli uzrokovati povredu? Nisam bila dovoljno zagrijana, tako da sam prvi bol osjetila u skočnim zglobovima, a onda pazeći njih zanemarila koljeno. Ima i čučnjeva, i iskoraka ali tu sam baš pazila.
Teica, ako je skočni zglob natekao, nipošto trčat! I drago mi je da si se pokrenula :-D!
j-la, trenutno kao i svi ne znam di mi je glava a di mi je dupe, pa ne vjezbam da ne bi slucajno osjetila :lool:
ovaj tjedan mi je cudno poslozen, pa ne mogu ista niti zapoceti niti odluciti.
pogledam ga sljedeci tjedan, ne znam ni da li ga imam.
Probudim se jutros u nedoba i pomislim : ajde kjb, odradi trening 50 minuta na 5:45, ne pada kiša. A onda opet mislim, možda prija koja trenira za maraton ko i ja računa da ćemo skupa trčat, pa da ju ne zeznem. No padat će kiša, možda ne dođe na trening. A ne mogu je pitat u 5 ujutro. Da li bi vi imale dilemu?
Lili = inspiracija, stvarno ju je gušt čitat i gledat kako trči.
Teice, pazi na nogu, nikako trčati ako boli.
MB, Jadro, želim vam još puno lijepih kupanjaca u rujnu. Ja se možda zaletim još krajem mjeseca ako se zvijezde poklope.
Dijana, sigurna sam da vježbaš (ili namjeravaš). Piši
Ima cijeli na youtube :mrgreen:
Ne odustajem, ha :lool:!
Meni nije tolika frka kao vama mamama školaraca, ali osjetim kraći dan. To znači da moram pomjeriti vrijeme vježbanja, a sve poslije 8 mi je ufff! Organizacija!
To je najviše razlog što sam odustala od Tati, zadnje vrijeme zeza njena stranica. Pa dok nađem šta ću vježbat, pa pročitam upute i pogledam video, nervoza me uhvati koliko vremena izgubim.
Ne
edit: odgovor kjb
kjb ni ja nebi imala dilemu, u 5 ujutro bi ostala u krevetu :lool:
sorry, nikad karaktera od mene :lool:
j-la to i mene muci kod tati, puno mi vremena potrosi. zato sam i od zuzke odustala jer su joj novi treninzi postali komplicirani i zahtjevaju vise opreme pa mi to oduzme puno vrimena, pogotovo ako moram improvizirat (kad neman neku opremu npr ili neku vjezbu ne mogu/ne znam izvest)
Vidim da vas je 5 ujutro odvuklo od pravog pitanja; trčati kad ti paše ili biti solidaran . No možda je to za kutak za filozofski trenutak:oops:
j-la je, tu negdje, oko 6., nisam sigurna
prva 4 su mi bila skroz ok-uz manje modifikacije, a onda sam naletila na zid
bas mi se vise nije dalo, pretesko mi bilo
ma mislim, mogla sam i naslutiti - zhang je rekla da je super :lool:
kjb :lool: neeeee
hebate, kaj se palite, preskocite kaj vam ne pase, a imate i ignore listu - i, mirna bosna
iskreno, moram priznati da ja dosta toga o trcanju preskocim
procitam ukupne km i pejs i meni dosta da padnem na rit
nemam pojma kaj su fartleki i ne zanima me pa kad pisete o tome i slicno - ja preskacem :škartoc:
jbg, ako ikada pocnem trcati, mozda mi postane zanimljivo pa cu citati
nemoj Ginger za tebe je to opasno. brojka 4 je sasvim dovoljna. kad te neko pita kako trcis ti reci paaaaaaaaa onako oko 4. ljudi ce misliti pace a ti na nesto drugo :lool: sat moze i brzo hodanje biljeziti :shykiss:
a sto se tice ignor liste toplo je preporucam.
spajka :lool: :-*
bome, dosta mi, iako je cetvorkica bombon, al trojkica je i dalje feferon, lol
imas pravo - brzo hodanje, brzo jedenje, brzo pospremanje, brzi.... to su moji trenuti sportovi, hehe
kjb, ja cijeli ovaj tjedan ignoriram mm-a kad me budi za trčanje. Doduše, u utorak sam se probudila s bolovima na stražnjoj strani koljena, u onoj udubini, baš me boli dok hodam, u ekstenziji. A dan prije nisam ni vježbala niti trčala. Bojim se googlat o čemu bi se moglo raditi. Ima li tko slično iskustvo?
Iskre pripisujem gustom rasporedu i stresu koji je redovito prisutan u rujnu na svim poljima, pa valjda i ovdje došlo na red. Ali neugodna podbadanja tu i tamo sam i ja primjetila.
Drago mi je da se javljaju nove i nove-stare cure :bye:
A sad prijavak, da me spajka ne špota :mrgreen:
5 rundi:
10 V-sit ups
10 swing
5 goblet squat
5 biceps s 10 kg + 5 sa 5kg
5 rundi:
10 V-sit ups
10 ramena s 5 kg
5 rundi:
10 leđnjaci
10 prsa sa 10 kg
ginger :lool: na brzo obavljanje svega.
ja takodjer preskocim neke stvari, ono ne moze te sve zanimat.
ivana s bravo bravo! ne znam sta te to boli :/ nadam se da ce prestat brzo :love:
ja sam se jutros probudila s bolovima u donjem dijelu ledja, bas me boli, a jucer nisam nista radila. da sam sinoc vjezbala sigurno bi mislila da sam
se nekim krivim pokretom sredila, ovako ne znam :/
Hvala cure moje drage na lijepim riječima :ghug: :kiss:
Spajka hvala na moderatorskoj reakciji.
O Dijana ola nismo te čule 100 godina, daj nam se javi češće, piši jel vježbaš i što. Mene su fascinirale one tvoje težine na šipki.
Teice tko bi sve to pohvatao.Super da si se vratila, piši nam češće.I nemoj trčati dok ti je zglob otečen, nipošto. Ledi ga, kad prođe onda kreni.
Što se tiče mora, sad bi meni bilo super jer više nema vrućina i sparina a može se još kupat.
Jadro, svašta ti stigneš uz dvoje dječice :klap: i neću se smesti ;-)
idem dalje čitat :coffee:
J-la drago mi je da je koljeno prošlo i da više ne boli :-D
Al žao mi da sad boli ivanu s i MB :-( možda da probate s istezanjem tih dijelova tijela cure, javi se valjda netko s pametnijim savjetom.
kjb ja te razumijem o čemu pišeš :-) a gle zato mi imamo wahts up grupu, svi isključene zvučne notifications tako ako i dođe poruka u nedoba vidjet ćemo je kad se probudimo. šta ja znam? kad imam dogovor, uglavnom držim ga se, posebno ako se radi o samo dvije osobe u igri. Ako je veći broj ljudi, lakše bi mi bilo reći da ne dolazim. Dužine definitivno volim u društvu i tu mi paše solidarnost.
ivana s odličan trening !!!
slažem se.
Jucer neki active rest dan očito.
Coordination set:
5x10 lunge-deep lunge- knee raise-warrior 4.
Ništa posebno, al nisam ni bila za ništa više.
Danas me čeka cardio set od 5x(10jumping jacks +2plank jacks)- nadam se 7 setova.
Inace svaki dan ima svoja 3 lvl. Ova vježba je u lvl1 3seta, lvl2 5 setova, a lvl3 7 setova.
Cubana vidim to su ti opaki planovi :klap:
A ja sam nadobudno planirala za danas trening odradit trčeći :trci: doma s posla, potpuno smetnula vremensku prognozu.
Al kako muž ima košarku poslije posla, ne da mi se trenirat naveče u 20h. No vidjet ću,ako bude slučajno neka rupa bez kiše iza 16h ipak ću otrčati.