Na hitnu ljudi vecinom dolaze zbog potpuno nehitnih stanja... iz mog iskustva. Sad, dio tih ljudi dolazi jer im je lakse, jer su prezabrinuti, ali ja sam u mojoj maloj sredini znala otici jer pedijatra neeeema.
I lijecnici rijetko samoincijativno guraju antibiotike gdje ne treba, cesce popuste pritisku roditelja. A svim lijecnicima na hitnoj skidam kapu do poda, jer se bore sa sistemom naopakom do bola( recimo u Ma nema RTG 16 sati dnevno, ali bi oni trebali obavijestit policiju o svakom prijelomu kosti u djece...i poslat za St...ovo iz iskustva) i gomilom ljudi koji dolaze za nehitna stanja.
Moja su djeca popila antibiotika koliko jesu. Neka vise, neka manje. Sasvim sigurno nisam od onih koji misle da je njihova zasluga zdravlje, niti da ab vibranje pomaze. I vrijeda me na osobnoj razini kad neke ab savjetuju odustanak od farmakoloske terapije za psihijatrijske poremecaje. Jasno je meni da zena nije valjda nikad nogom u vrapce krocila pa da ne zna, nije mi jasno da ne razumije da ne zna. I to osudujem.