Kako je Himalaya napisala-treba biti realan, a čovjek se ponekad zanese haha (čitaj:ja) :)
Printable View
Kako je Himalaya napisala-treba biti realan, a čovjek se ponekad zanese haha (čitaj:ja) :)
Ma nisi jedina koja se zanese, ali ja sam nekako uvijek oprezna i realna jer baš boli ta naša borba s neplodnošću. Ja ti od sveg srca želim da M ne dođe i da treći test bude + ili da ginekolog kaže da si trudna.
Cure, lijepo buđenje i jutro sam imala-stigla M tako da Beck, piši 1.DC. Danas su mi sve lađe potonule, sutra će bit bolje.
Jutro cure,
Lista za 8.10.2020.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
Himalaya ~~~~~~~ 25.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 18.dc
Klooo ~~~~~~~~~ 8.dc
Lotus5 ~~~~~~~~ 1.dc
Lotus baš mi je žao. A svi se lako zanesemo tj. uvijek se nadaš - mislim da je to normalno pa čak i zdravo. Bilo bi zabrinjavajuće da kompletno izgubiš nadu.
Današnji bih dan najradije provela u krevetu.Ali evo, za pola ure ipak moram krenut haha
Lotus, :ghug:
Beck, kako si ti? Jesi što uhvatila s trakicama? Akcija?
Kloo, kako si ti?
Ivchy, ima li kakvih novosti?
Lotus žao mi je. Samo hrabro dalje. :ghug:
Lotus tako i meni bude uvijek prvi dan... Što zbog bolova što zbog tog glupog osjećaja jer je opet došla.
Tako da izdrži ako ideš na posao a kad dođeš doma se fino sklupčaj u krevet i upali tv!
Himalaya pišnem 1 trakicu svaki dan navečer - dosta sam neopterečena nekako - do sada nije bila pozitivna ni jedna. Računam da će biti kalendarski sutra ili prekosutra.
A i nismo do sada akcijali - budemo iduća 3 dana.
Mene posao muči pa sam sva u tome.
Lotus slažem se s Beck. Taj prvi dan je stvarno najgori. Ako ne ništa dani idu brže nakon tog prvog dana.
Znam da nije neka utjeha, ali ovaj ciklus sam prošla kroz sličnu stvar. Iskreno kad test velike osjetljivosti na 13, 14, 15 dpo ne pokaže plus zapitaš se i ako bi bila T kakva bi bila :-( Možda sam samo ja u panici od zadnje trudnoće.
Beck držim fige da uskoro uhvatiš O. I nadam se da će se smiriti situacija na poslu.
Himalaya ja sam dobro. Kako si ti? Jesi se čula s doktorima hoćete pauzirati ili idete odmah u ivf?
Kod mene se ne događa se ništa posebno. Razmišljam kad krenuti s trakicama. Teško mi je odrediti kad su mi ova zadnja dva ciklusa kad sam ih koristila trajala 2-3 miseca.
Cure, hvala na lijepim riječima. Na posao sam morala ići a popodne ću bome provest na kauču uz tetošenje od strane MM-a
Kloo jel ti već imaš trudnoću iza sebe? Promaknulo mi to tj. vjerojatno sam zaboravila da sam pročitala :/
A na tvom mjestu bi krenula od 14dc pa opet dalje dok ne bude O. Mislim da nema druge. Ili to ili akcija svaki drugi dan cijelo vrijeme idućih par mjeseci :lol:
Jer tebi ni bazalna ne može potvridit O točno jelda?
Lotus :ghug:
Jao cure kakav tjedan... :trci:
Ništa još od M, a ovaj put je nestrpljivo čekam da mogu zvati dr. i dogovoriti se za termin za UZ
Kod nas još jedan ciklus ajmo reć "ciljanih odnosa", koji može biti i dobitan, a ako ne bude moramo se opet javiti na humanu za dogovor oko skupljanja nalaza i postupka. U međuvremenu naručujem još LH trakica.
Jutro cure,
Lista za 9.10.2020.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 28.dc
Himalaya ~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 19.dc
Klooo ~~~~~~~~~ 9.dc
Lotus5 ~~~~~~~~ 2.dc
IvchyOs držim ti fige da dođe što prije!
Lotus oboružaj se trakicama :)
Kod mene nema ništa što da vam prijavim, imam neke te sluzi - mislim da je to eggwhite i to imam dosta - a nisam baš bila redovna s noćurkom tako da je to valjda ok. Iduća 3 dana akcija pa što bude bude.
Jučer je trakica bila opet negatvna ali mislim da je rano još - danas sutra očekujem pozitivnu.
Eto, Beck piši mi 1. dc.
A sad strpljenja i terapije...
Cure nadam se da provodite ugodan vikend
Bok cure. Jeste dobro?
Beck da imala sam trudnoću (dijagnoza: Blighted ovum). Evo sad za par dana će biti godina dana od pobačaja. Pokušavam ne razmišljati o tome da ne potonem. :-(
Prošli ciklus je bilo i previše akcije. Krenit ću tako s trakicama na 13, 14 dc pa ću vidjeti. Potvrdi mi bazalna ovulaciju. Ovaj ciklus pogotovo.
Ovaj cili tjedan imam blagu upalu mišića od vježbanja, a danas smo još otišli na planinarenje. Sutra će mi biti veselo.
Beck jesi uhvatila peak? :fige:
Ivchy sretno s pretragama i terapijama. Javljaj nam sve.
Lotus držim fige da bude dobitan.
Cure uživajte u vikendu.
Kod mene još ništa. Jučer sam očekivala M s obzirom da je to 14 dana od kad je trebala biti punkcija, ali su folikuli ranije puknuli. Pričekat ću još sutra pa ću pišnuti jedan test. Imam sve simptome da ću procurit svaki čas pa ne očekujem ništa previše. Mislim da kasni zbog duphastona ili je ovaj ciklus sav zbrčkan.
Jutro cure,
Lista za 12.10.2020.
(Ne) čekalice
Himalaya ~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 22.dc
Klooo ~~~~~~~~~ 12.dc
Lotus5 ~~~~~~~~ 5.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 3.dc
Jutro cure,
isprike što sam preko vikenda zanemarila listu ali iskreno nije mi baš bilo ni do čega.
Mislim da smo ovaj ciklus totalno profulali O tj da nismo uopće ništa pokrili kak se spada. Tako da ne očekujem ništa.
Ni ne znam kad je O (bila?) jer na kraju nisam ni trakice radila.
Nekako mi je loše još od petka, dragi je na kraju morao kod svojih roditelja u drugi grad preko vikenda tako da ono... Nisam zadovoljna :cry:
Himalaya držim fige da ne dođe!
Ivchy žao mi je :/
Klooo aha da, joj žao mi je draga ali to je znak da možete! Ja idem danas u teretanu samo, neću na nijednu grupu nego malo trčkarati na traci.
Ovo kišno vrijeme me ubija, nemam volje za ništa :/
Curke, ja se sredila u glavi, uvjerila po tko zna koji put da imam oko sebe najbolje ljude (mama, sestra, svekrva, prijateljice i vas ovdje), M skoro da je i prošla, bome sam se zaželila akcije hihihi. Trakica još nešto imam ali sam i novih naručila pa ćemo za tjedan dana krenuti s pišanjem (razmišljala sam možda ovaj mjesec i bez trakica, al jače je to od mene haha).
Svaki mjesec se nanovo uvjerim kako smo mi žene zapravo jake i da svašta možemo izdržati i kako je sve "lakše" kad uz sebe imam MM koji je vjetar u leđa i koji me diže kad padnem (vjerujem da je i kod vas takva situacija) :)
Lotus, ti ljudi su naše slamke spasa kad mislimo da ćemo kompletno poludit. :ghug: Podrška jako puno znači u lijepim i ne baš lijepim momentima.
Kod mene još ništa nema. M je po svim računicama trebala već doći. Danas ću još pričekati pa ću sutra ujutro ili popodne pišnuti test. Tako se bojim da će opet uslijediti neko razočarenje.
Jutro cure,
Lista za 13.10.2020.
(Ne) čekalice
Himalaya ~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 23.dc
Klooo ~~~~~~~~~ 13.dc
Lotus5 ~~~~~~~~ 6.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 4.dc
Himalaya ja nestrpljivo čekam neke novosti od tebe!! :-D
Lotus stvarno možeš biti sretna, zvuči kao da imaš stvarno super ljude kraj sebe - nadam se da vam je svima tako! :angel:
Kloo gdje si nam ti?
Himalaya, ma samo neka bude + hihi. I neka nakon toga krenu i drugi plusevi haha. Ja danas išla kod frizerke, mozak na pašu haha
Napravila sam test. Što kažete?
https://ibb.co/6bM7Zyc
Ajmeeee Himalaya počela sam skakati po stanu od sriće. Muž me gleda što mi je. Ajmeeeee kako mi je dragooooooo. :-D
Da samo znaš koliko sam navijala za tvoj plus :ghug:
Beck ja sam dobro. Danas krećem u lov na peak. Jesi sigurna da ti je O prošla? Mislim da sam negdi pročitala da ako se krene s vježbanjem malo intenzivnije nego što si do sad da to može produžiti ciklus i samim time i O pomakniti. Možda sam u krivu, ali mi zvoni da sam to negdi pročitala.
Baš sam hepiiiiiiiii Himalaya. Čestitam :heart:
Hvala Kloo. Ja naravno još ništa ne vjerujem dok doktorica ne potvrdi. Nadam se da će ovaj put biti sve ok.
Ulovi taj peak! Sretnooo!
Znam da. Razumim te u potpunosti. Ali budi pozitivna i uživaj. Držim fige da sve bude dobro. Plus izgleda odlično :-)
Ah ne mogu ti opisati koliko sam sretna. Javljaj nam sve. :heart:
Hvala, nadam se da hoću.
Himalaya, ovo je plusčina samo takva :D čestitam, to je to :D
Himalaya to je plus iz neba se vidi! Nije neka sjena nego baš lijepa crta!!
Ideš vaditi betu?
I daj me prosvijetli - tebi je folikul puknuo prije punkcije tako da je ustvari T od odnosa jel tako?
Tako sam sretna zbog tebe :ghug:
Čim si spomenula neki iscjedak pred koji tjedan imala sam dobar feeling za tebe!
Jesi imala još kakve "simptome"?
Sve nam piši, ja moram sve to znati haha
Kloo ma sigurna sam da je bila - vidim po iscjedku a i imala sam bolove.
Ali pomirila se ja da ništa od ovog ciklusa - idući ćemo se bolje organizirati dragi i ja... Nije pomoglo ni što smo se nešto svađali malo pa se sve tako poklopilo.
Lista za 14.10.2020.
(Ne) čekalice
Himalaya ~~~~~~~ 31.dc +
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 24.dc
Klooo ~~~~~~~~~ 14.dc
Lotus5 ~~~~~~~~ 7.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 5.dc
Hej, to je plus iz odnosa jer je folikul puknuo. Kako bi rekla doktorica odnos je bio domaća zadaća. Ma iscjedak meni nije bio sumnjiv jer ga uvijek imam prije M jedino je ovaj put bio nekako žućkast što mi je bilo malo čudno, ali mislila sam da sam nekakve gljivice pokupila. Ja sam ovaj ciklus otpisala odmah u startu jer sam dobila lijekove za ivf i samo sam čekala M da krenemo ispočetka. Test sam napravila uvjerena da mi kasni zbog stresa i duphastona.
Simptomi su tipčni PMS. Sve je isto...cicke su napuhane i bolne, steže me u križima i u trbuhu i umorna sam. Mislim da je rano za neke dodatne simptome. Betu ću vaditi tek u ponedjeljak. Tako su mi rekli na humanoj. Ponovit ću test sutra čisto da vidim tamni li crta. Muž i ja smo se dogovorili da ćemo se do ponedjeljka praviti da se ništa nije dogodilo. Tek ako beta bude ok i na pregledu se ustanovi da je sve na svome mjestu ćemo prodisati. Idemo pomalo korak po korak jer to je još jako rano za bilo što.
Himalaya, držimo fige da to onda bude to :) Cure, ako nije bed, koliko vi koje ste tu na odbrojavanju imate godina? Ja cu u 12.mjesecu imat 30
Himalaya imaš puno navijača s ove strane i držimo fige da je to to. :ghug:
Beck žao mi je što je tako ispalo ovaj ciklus.
Lotus ja sam napunila 30 u travnju ove godine. Mislim da sam od osmog mjeseca ove godine tu na odbrojavanju. Nemam djece. Krenuli smo na bebača prošle godine u osmom mjesecu. Uskoro sam ostala T, ali evo baš danas prije godinu dana sam primila prvu tabletu za medikamentozni prekid trudnoće :-( U petom mjesecu su mi još i ciklusi poludili tako da to nije baš pomoglo za plusić, ali doći će i to.
Koliko si ti na odbrojavanju? Imaš trudnoću iza sebe ili?
Himalaya jasno mi je skroz da se ne želite zaletiti. Javi nam dal tamni crta - ja ti od sveg srca želim da idući test bude najtamnija crta ikad!
Lotus - slično smo - ja ću početkom 12. mjeseca 30 godina, dragi je upravo 34 napunio.
U prvom mjesecu sam došla na forum, možda tako i na odbrojavanju, s jednim prekidom pa opet vraćanje na odbrojavanje. Klooo, nema trudnoće iza nas... Čekamo i čekamo i čekamo haha.
Beck, da, tu smo negdje s godinama,moj MM će imati 34.
Mi pokušavamo od 6. mjeseca 2019. Znači sad će biti godina i pol.
Ali cure ja sam baš nedavno gledala preko aplikacije - tamo bilježim kad smo imali odnose i ustvari ako gledam uspjeli smo naciljati odnose tek 4 ciklusa.... Ovo sve ostalo je bilo previše prije ovulacije ili nakon - a to sve nisam znala dok sam mislila da mi je O 14.dc - tj. dok nisam krenula s bazalnom/lh trakicama ove godine.
U neku ruku me to tješi ali opet, ne znam kako ste vi prije - ja se prije s nijednim dečkom nisam baš štitila - uvijek smo imali prekinute odnose, kondome skoro nikad (što sad kad razmišljam je užasno glupo ali eto..)
Nikad nisam ostala u drugom stanju, znači baš nijednom se nije ništa "omaknulo". Imam prijateljicu koja je 2 puta ostala trudna - od prekinutog snošaja - znači dva puta u životu nisu imali kondom (dva razl. partnera) - paf ... ona trudna...
Nekad si mislim da je u mom dragom možda problem - a onda si krenem o ovome razmišljati i možda je stvarno u meni...
Njega moram natjerati na spermiogram ako do kraja ove godine ne bude ničega.