Evo dobre vijesti.. digao je danas tu uputnicu :klap::klap:
Printable View
Evo dobre vijesti.. digao je danas tu uputnicu :klap::klap:
Ljube koliko ti je progesteron?
Garawa supeeer! Sad ga samo ohrabri da i ode tamo napraviti pretragu haha. Ak treba odi s njim do vrata :D
Petak bi trebao biti taj dan :lool:
16.2.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 34.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 26.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 26.dc
pas koji ne laje ~~~~ 25.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 23.dc
Garawa ~~~~~~~~ 20.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 12.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 11.dc
Obavila vađenje krvi.. sada čekanje do sutra dok budu nalazi..
Garawa super za napredak, za spermiogram i ove druge nalaze koje čekaš :)
Ja danas idem na folikulometriju i da vidimo dal je sve u redu prije postupka.
Evo mene od ginekologa. Sve je u redu, endometrij 9mm, na desnom jajniku folikul od 24mm, samo što nije prsnuo kaže doktor haha. Opet Duphaston za žuto tijelo.
Kako god bilo ovih dana akcija i samo akcija hahahaha :)
Lotus to je super.. sve znaš..samo akcijaaa
Duphaston nakon ovulacije, 2x1 do dana testa na T. Ako je kojim slučajem test + nastavljam i dalje, u suprotnom stajem s terapijom.
17.2.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 35.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 27.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 27.dc
pas koji ne laje ~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
BelleA ~~~~~~~~~ 24.dc
Garawa ~~~~~~~~ 21.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 13.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 12.dc
Došli nalazi..
https://ibb.co/r6hGtnL
Progesteron ajd može proći, potvrdio da je bila O.
Ali zabrinuta sam zbog prolaktina jer je visok..
Ima netko kakvo iskustvo s tim?
Morat ćeš rješavati taj prolaktin. Možeš početi sa svojim liječnikom opće prakse. Uputit će te kamo treba.
Već sam joj poslala nalaz na mail..radi poslijepodne..kao na iglama sam..
Garawa, s obzirom da sam ajmo reć nedavno vadila prolaktin - jesi se probudila barem 2 sata prije vađenja krvi i još neposredno prije sjedila pola sata?
Kažu i da to može utjecati na nalaz. Što se tiče povišenog prolaktina on svakako može utjecati na začeće.
Ja bih rekla da je kod mene O bila jučer navečer ili kroz noć jer kad sam se probudila više nije bolio taj desni jajnik.
Da ,da.. sjedila sam tamo pol sata..
Javila se doktorica, naručila me na endokrinologiju u 5 mj termin
Onda ćeš vidjeti što kažu na endokrinologiji.Postoje tablete s kojima se prolaktin može izregulirati. Mislim da je Klooo imala iskustva s povišenim prolaktinom pa možda nađeš tu negdje što je ona pisala.
Hej, curke!
Garawa, vidjela sam za prolaktin - znam jednu curu koja je imala 600 i nesto, ali se to nekako izreguliralo. Znam da moze imati veze i sa stitnjacom i sa stresom taj prolaktin. Iako znam da se to moze izregulirati, ima i lijekova, kak cure kazu. Garawa, bit ce to sve dobro [emoji1652]
Kod mene vam nema nista novo, mislim da idem u smjeru dobivanja menge. Nemam simptome nicega, samo malo migrenu ko i uvijek u smjeru PMSa [emoji3061]
Cure tko ima iskustvo sa EBAY ??? Dal tko narucivao kod njih?? Lh ili hcg
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
Jutro.. dragi muž otišao predati uzorak..
Malo mi ga žao što mora sve sam..jer ja radim jutros..
Ali onako, pomalo sam i ponosna na njega..
Nemam pojma kada će biti nalaz jer kad je zvao nije se sjetio pitati..
Garawa ja sam dosta nešto čitala o prolaktinu i upravo ovo što lotus kaže. Svašta može na njega utjecati.
Javi što kaže doktorica!
A progesteron nemam pojma, sve ovisi kad ti je bila ovulacija valjda. Meni je bio cca 22 ili 23 na 3-4 dana nakon O.
Ja napisala cijeli post i tek sad vidim da ste već prešle na novu stranicu pa nisam vidjela razgovor do kraja.
Garawa jel rekla još kakve detalje za tu endokrinologiju? Tako dugo se čeka to? :/
Ljube ja ne naručujem ništa s ebay ali ono... treba paziti da naručiš od prodavača koji imaju dosta prodaja/dobre recenzije. Tako da čitaj komentare od svih.
Prije sam naručivala s amazon.de (dakle iz Njemačke tako da nema carine) ali sad mi je zadnja pošiljka kasnila mjesecima, vjerojatno zbog korone. Tražila sam povrat novaca i dobila ga. Tako da nisam više pametna od kuda naručivati...
18.2.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 36.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 28.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 28.dc
pas koji ne laje ~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
BelleA ~~~~~~~~~ 25.dc
Garawa ~~~~~~~~ 22.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 14.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 13.dc
38% živih spermija i 63% mrtvih u uzorku..
Koncentracija ok, volumen ok, boja ok, ph ok
I nekakva oznaka 2 za pokretljivost.. jedino što sam našla vezano za to je da mora biti veća od 2 na skali od 0-4..
Sve u svemu i tu imamo problem..
Nisam ga vidjela danas još ali po glasu sam mu čula da je u banani.. samo je rekao šta sad??
I da, uspio mi je dogovoriti endokrinologa 17.3.da ne čekam 5 mjesec..
Ljube555, ja sam lh trakice (u kombinaciji s testovima na trudnoću) naručivala sa stranice "plus ili minus". Mislim da je pošiljka dolazila iz Slovenije i to dosta brzo. Vidi si malo cijene i kombinacije.
Garawa, možda je insjemenacija ili kako već za vas :) Bit će da su tvoje sjene možda i od lošijih spermića :/
Jutro cure.
Garawa ja sam ti imala problema s prolaktinom. Meni je uzrok bio tumor na hipofizi (makroprolaktinom). To sam sredila operacijom s obzirom da je meni prolaktin bio >10 000. A sada nakon operacije mi dosta reagira na stres. Meni tada samo utječe odmah na ciklus. Tebi je dosta povišen tako da super što su te uputili kod endokrinologa. I super je zapravo što ti imaš redovite cikluse. Di ideš? Ja sam sve obavljala u Vinogradskoj iako sam tad još živjela u Zadru. Oni su mislim najbolji što se tiče endokrinologije. Moguće da će ti dati Bromergon da spustiš prolaktin. Na njega jedino znaju žene svakako reagirati. Malo je zeznut što se tiče nuspojava. Pitaj što god te zanima. Imam 13 godina iskustva s tim. :lol:
Žao mi je Garawa zbog takvog nalaza spermiograma, ali mislim da ćete i vi i Beck to srediti. Nama je rekao moj ginekolog ako MM bude loš spermiogram da ću ja biti na klomifenu i plus ćemo na inseminaciju.
Hej cure!
Garawa sličan nalaz spermio čini mi se, samo je kod nas tek 75% nepokretnih.
Za hormone tj prolaktin nemam pojma ali vidim da je Kloo lijepo napisala :)
Za spermiogram ne znam da li se može popravoti ali moj pije cink, selen, folnu, bioastin i onda povremeno c vitamin, omegu i naručili smo Q10.
Uz to je promijenio prehranu, izbacio šećere i ustvari je samnom na LCHF.
Moj je isto bio jadan kad je saznao i po cijele dane guglao, isčitao sve forume ... Šta je tu je, nije smak svijeta i imamo dovoljno plivača za MPO. Barem sad znamo na čemu smo.
Tako će biti i vama kad riješite sve nalaze, odmah je bolje kad osjetiš da se nešto konačno pokreće.
19.2.2021.
(Ne) čekalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 37.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 29.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 29.dc
pas koji ne laje ~~~~ 28.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Garawa ~~~~~~~~ 23.dc
Lotus5 ~~~~~~~~~ 15.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 14.dc